bugün

/386
Bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacak türk dizilerinde nirvanaya ulaşmış dizi.
bitmesiyle birlikte cuma gecelerinde büyük bir boşluğa yol açacak olan dizi.
(bkz: haydi dindir bu bekleyişi artık)
an itibari ile süper bir giriş ile başlamış dizi.
an itibariyle başlamıştır toplaşın efendim.
şaka maka 2 hafta ara vermeden başalamış dizi.
az önce başlamış dizi.

eylül anneme çalışıyormuş la!

o zaman senin annen ....
Bi 216 selamı daha, yakışır.
büyük abant otelini de göstermişler. abant gölü de harika tabi.
1. sezon finalinden daha bomba bir 3. sezon finali yapması muhtemel dizi.

tam polisiye roman gibi herkes herkesin dostu arkadaşı bağlantılı herkes ulan kitap olsa hemen bitirirdik bu ne eziyet üzerine eziyet.
--spoiler--
kızın adı kezban...
--spoiler--
23 mart itibariyle sıçmış sıvamış, beraber içmek için aldığımız biraları boğazıma dizmiştir. neyin peşindesin amirim? gel oturup gene karşılıklı içelim. neyin peşindesin? biz seni büyük abilerin peşinde koşturup durasın diye sevmedik be abi. gel la abi hüseyinin meyhane de içelim siktir et annenin o karışık mevzularını.
Türlü bahanelerle ne zamandır izleyemediğim güzel dizim.bölümleri biriktirip bir anda izlemenin daha keyifli olması da bir faktör
0 dan başladım 32.deyim on numara dizi.
kırk saat edanın hamam sefasını izleteceğinize emre'yi sule'yi hayaleti akbabayı izlettirseydiniz diye çemkirmek istiyorum.
89. bölümü son bölümlerine nazaran biraz daha iyi olan dizi. güldüren isim yine harun.

--spoiler--
harun adamım bu kadar doğal olursan eda' dan tribi yersin; " önce köfte diyorsun sonra seni seviyorum diyorsun harun. " hamamda uyanınca göt korkusuyla nasıl bir imana gelme o öyle; " allahu ekber, allahu ekber. " allah belanı versin harun. gülmekten evi inlettim gece gece. emre yoktu bu bölümde. bu herifin de kime çalıştığı hala muamma. akbabayla hayalet de fazla yoktu piyasada. hani hiç yoklarmış gibi 3- 4 sahnede çıktılar. hayaletin akbabaya küfretmesini özledim. behzat' ın annesi de ne yavşak bir kadın. bir geberip gitmedi lanet.
--spoiler--
savcı esradan sonra pek sevişmedi. hatta hiç sevişmedi.
--spoiler--
harun : abi şimdi bu eylül or*spu olduğuna, hem de senin annen için çalıştığına göre senin annen ****** mi oluyor?
behzat ç : salak salak konuşma la!
--spoiler--
harun: nereye gidiyoruz amirim?

behzat ç: ebenin amına.

harun: hep vaat, hep vaat. hep gideriz diyor, hiç götürmüyor.
izlemeye yeni başladığım bol küfürlü ankara polisiyesi. Üst üste bir kaç bölüm izleyince benze sahneler sıkıyor. Yine de çok gerçekçi olduğu inkar edilemez.
başyapıttır.
ankara'nın dandik havasını yansıtan dandik dizi.
gökhan: abi beni öldürmeye çalıştılar!
behzat: çok da sikimdeydi amına koyim.
-------------------------------------------
şüpheli: bu köpek yarışmayı kazandıktan sonra zengin oldu.
behzat: köpeğin çok da sikindeydi amına koyim.

bu diziyi bitirmeyin...
bitmemesi gereken ankara polisiyesidir.
mayısta bitecekmiş. bu kadar kaliteli bir dizi bitmemeli. bitmesin ama.
© copyright 2005 - 2026