bugün
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi17
- en son ne yediniz12
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- sarhoş olmak8
- küresel14
- cin8
- gavs'ın faziletleri8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri27
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız13
- insan olmaya ceyrek kala15
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v22
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz27
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi26
- anın görüntüsü14
- vatan haini nasıl olur28
- ak parti anketlerde önde26
- yarın denize girecek olmam9
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması17
- diploma iptaline ilişkin tebligat21
- künefe bağımlılığı11
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- türkiye laiktir laik kalacak20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- yarın vurduracak olmam11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz13
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12

entry'ler (2546)
erdoğan halifesi gözüyle bakanların dine karıştırdığı bidatların hesabı elbet sorulacaktır. inandığınız dinin ne olduğunu, neden var olduğunu bilmiyorsunuz. öğrenin ey müslümanlar.
şehir içinde kullanıma gayet uygundur. günlük git gel toplam 50 km kullanıyorum işe gidip gelirken. araba ile en az 1.5 saat sürecek yol motor ile 45 dk bitiyor. yakıt olarak da gayet uygun. bir depo 36 lira civarına doluyor ve 300 km den fazla yol yapabiliyorsunuz. start-stop özelliği bile var maşallah. paranız varsa tabi ki xmax alın ama yoksa bunu alın. buna da paranız yetmiyorsa biriktirip yine bunu alın. gidip sym-kyomco gibi motorlara para vermeyin.
bazı kitaplar ise bırakılmak zorunda kalıyor. zira kahramanın sonunun ne olduğu tahmin edilirse, sonunu görmemek için bırakabilirsiniz.
(bkz: anayurt oteli)
(bkz: anayurt oteli)
Türkiyenin en iyi şairi Ahmed Arifdir. ancak dünyanın en iyi şairi nazım hikmet randır.
kendisinin fetö hakkında "hoca efendiye sordum fethullah hoca efendi diyeceksiniz" diye bir tabiri vardır. internet üzerinden bulup izleyebilirsiniz.
kendisi veya savunduğu din ve takipçileri ile ilgili söylenecek tek şey bu işi çıkarları için yaptıklarıdır. ahirette ki çıkarlar değil hem de dünyevi çıkarlar.
kendisi veya savunduğu din ve takipçileri ile ilgili söylenecek tek şey bu işi çıkarları için yaptıklarıdır. ahirette ki çıkarlar değil hem de dünyevi çıkarlar.
pana-fener maçı ile aynı gün ve neredeyse aynı saatte olması ve ikisininde şifresiz olması nedeniyle beni kederlere sürüklemiş maçtır. şerefsizler bari fenerin maçını 8 de verin de bitince bu maça geçelim.
13-18 yaş aralığında iseniz gayet mümkündür.
vajinada hissedileni herhangi bir erkeğin bilemeyeceği gibi, peniste hissedileni de herhangi bir kadın bilemeyecektir.
(bkz: orospu lou salome)
kusura bakmayın ama "anna o." yani bertha pappenheim de aynı klasmanda değerlendirilebilir. kahpeliğin ne lüzumu vardı ki yediniz bitirdiniz adamları. hele ki o Mathilde ye yapılanlar.
işin özü okunabilecek en iyi 10 kitaptan biridir.
kusura bakmayın ama "anna o." yani bertha pappenheim de aynı klasmanda değerlendirilebilir. kahpeliğin ne lüzumu vardı ki yediniz bitirdiniz adamları. hele ki o Mathilde ye yapılanlar.
işin özü okunabilecek en iyi 10 kitaptan biridir.
kitabın başında ki soy ağacı çok iyi düşünülmüş bir detaydır. bu kitaptan önce Orhan pamuk kafamda bir tuhaflık okunduysa orhan pamuğun nasıl bir arakçı olduğunu da gösterir size.
Fenerbahçenin ilk maçı az sayıyla kaybetmesinin verdiği özgüvenle kazanacağı maçtır. istanbulda ki maçlarda da güle oynaya ezer geçeriz.
bundan sonra bana haşmetlimiz deyin lütfen.
3 ihtimalli maç.
ama fenerbahçenin kazanmaktan başka şansı yok.
ama fenerbahçenin kazanmaktan başka şansı yok.
pattese patates der aynı köylü.
vagina tabi ki yabancı kadınlarda var. bizimkiler de vajina var. en azından benim için.
pembe tezkereyi vermezler hemen. pembe tezkere için hemcinsiyle cinsel ilişkiye girerken görüntülü kanıt gerekir çünkü. öyle lafla olsa tsk da er kalmazdı.
ilk kızı olabilirler ailenin.