bugün

/386
en başta, o nasıl bir ayrılma sahnesiydi arkadaş. hala tüylerim düken diken oluyor. savcıyı hapisten çıkarırken, güvenlik nedeniyle çelik yelek giydirmediler mi acaba? mantosu öyle sıkı sıkıya kapalıydı. giymiştir demi? giymiştir giymiştir. inşallah sadece sezon finalidir. yoksa ne zaman başlarsa başlasın. bekliyoruz merkez! beklemedeyiz amirim.

hamiş: savcıyı ercü vurmamış gibi bakıyordu. müsteşarın parmağı var bu işte. o değilde bahri nin rengini anlamadık. ercü nün mü, anne ç. nin mi adamı ne iş ya??? of kafam çok karışık sözlük, dün gece izledim kendime gelemedim hala.
Ercümentle Behzat kardeşse, ben bunların çıktığı vajinanın müzeleştirilmesini öneriyorum. Genetiğini sikeyim.
her şeyiyle çıtayı çok yükseklere koyan dizidir, kaldırılmasını isteyenler için söyleyelim.

yorumlarımı aktarayım:

*ercü ile behzat kardeş değil emmioğlu.

*bahri'yi görünce aklıma nedense hep lambadan çıkan "cin"ler geliyor. bahri köstebeklik yaparak öldürmüş gibi gösterdiği anneyi kurtardı. zaten hatırlarsanız başgan da "öldürülmüş" sonra canlanmıştı.

*şule'den halen kıllanıyorum, güven vermiyor.

*behzat'ı devlet zoruyla evlendirirsen derin devlet de yeniden bekar yapar.

*esra'dan sanki pek kan akmamış gibiydi, lan yoksa...

*eda ile harun evlenir mi seneye devlet zoruyla ya da en azından bir imam nikahı ile yüreklere su serpilir mi?

*akbaba aziz başkomserin üstüne atlayıp onu yemiş olabilir...

*hayalet elini attığı kadını ya hapishaneye ya mezara yolladı, bi kala kala gazeteci hatun kaldı. yeni sezonda onun da sonu parlak değil, yazık tanıyan varsa uyarsın.

*aziz abi gitti gider ama onun yanakları mıncırılacak ükela torunu gitmese iyiydi. bi şekilde girsin senaryoya, okul çıkışlarında sette görünür gider hiç olmazsa.
sistem, güç karşısında bireyin -baş komiser, cumhuriyet savcısı olsa dahi- ne kadar çaresiz kaldığını çok iyi anlatan dizi.
bazı kitlelerin götüyle algıladığı karakter...
ahaaa kötü lan bu. çoluk çocuk, mazallah biz bile örnek alıp siroz olabiliriz. halbuki flu'laştırılmış bir sırlar dünyası hepimiz için daha hayırlısı.
Sezon finalinin etkisinden kurtulmanın zor olacağı dizidir.

günde 10 doz jehan barbur, 30 doz pilli bebek.
izlenilebilen nadir türk dizilerindendir.

lakin çok büyük bir mantık hatası hasıl olmuştur. şimdi behzat komiserin soyadı çözer* ise ve biz seyirciler haricinde dizideki çoğu karakter behzat komiserin soy ismini bilmek durumundaysa nasıl olurda biri 'amirim ya da behzatım sizin ercüment'le soy isminiz aynı' demez. hatta irdelemez. ufak tefek mantık hatalarına eyvallah ama bu hiç olmadı amirim. mal değiliz.
üzmüştür...

--spoiler--
herşeyi geçtim cevdet e yapılan tam bir saygısızlık.

behzat ç herkesle sarılıştı ama cevdet e yeter dedi.

oysa cevdet 15 yıllık olayları aydınlatmada oldukça iyyidi...

selim i kimin dövdüğü muamma.

adam basketbol maçı izliyordu lan bildiğin.

hepsini sittir edin dostlar...

ercüment çözer harun a süzülmüşsün lan dedi ya ona çok güldüm ben.

gazeteci kızın kadınların öldürülmesi vs olaylarıyla ilgili gündeme çakması güzeldi.

ercüment çözer ve memduk başgan ın ömürleri daha pekçe var.

ama üzgünler.

o değil de anasını yediğimin dizisinde bir trakyalı çıksın bir iki kez beya desin üjj bejj desin.

hep angaralı angaralı olmuyor valla.
--spoiler--

hayalet elini kime atsa yanıyor.
hayalete kız yaramıyor.

bu arada olumlu yazı yazan tüm yazarlara gece gece artı benden.
tam olarak şudur; vay amk.
halen şule'nin behzat ın kızı olmadığı düşüncesindeyim. ahanda demişti dersiniz...
hali hazırda kendisini türkiye'nin en iyi dizisi olarak görsem de, ercüment çözer karakterini canlandıran nejat işler önümüzdeki sezon olmazsa, bir daha izlemeyeceğim dizidir. fatih artman'la tartışmış da, diziden ayrılabilirmiş falan filan. biz anlamayız ahali, ercü'yü o dizide tutacaksın sevgili ercan mehmet erdem. bak, ercüment diyorum; çözer diyorum. ercüment çözer, hepinizi çözer. hayır yahu, anlamadığım o harun dallamasına ne oluyor. mertebeni bil, dana.
bu kısım sezon finali ile ilgili spoiler içermektedir.
--spoiler--
son sahnede ağzımıza sıçmış dizidir.acaba çelik yelek falan mı diyorum ama akbabuş ölmüş demişse ölmüştür aga.

bu arada moda oldu bende bir mantık hatasını yazayım şimdi bahri hala hanımefendiye çalışıyor ama bahrinin hastanede hanımefendiyi öldürdüğü sahne gayet gerçekçiydi hanımefendi gerçekten bahri kendisini öldürecekmiş gibi davrandı e ortamdada başka kimse yoktu merak ettiğim neden rol yapma gereği duydular bana biraz saçma geldi.
--spoiler--

o değilde tüm sezonun en komik sahnesi havuz başında memduhun atarlandığı sahnedir yerlere yattım amk.*
ne yılamış ya...

http://www.youtube.com/wa...player_detailpage#t=2255s
hah buldum.bahri anne ç'yı öldürüyormuş gibi yaptı çünkü ercü ona 'öldür' emri verdi. o da anne ç'yle anlaşıp ona ölü süsü verdi dışarı çıktığında da sakladı bir şekilde. Ercü'yle behzat da kardeş falan değil bu durumda. Bana da teori ürettirdiniz ya arkadaş...
radikal gazetesinden özgür mumcu'nun bugünkü yazısı bu diziye yok etmeye çalışanlara karşı
çok ince ve ironik bir yaklaşım ortaya koymuştur. buyrun : http://www.radikal.com.tr...R-MUMCU&CategoryID=98
Bence senaryoyu iyice bulandırdılar artık. izleyiciyi şaşırtacaz diye o aslında ölmedi, öbürü aslında başkasına çalışıyordu vs. vs. Sürekli bir "aslında" ifadesi kullanmak gerekiyor karakterler için. Artık absürd polisiye olarak tanımlamak lazım herhalde diziyi.
--spoiler--
şüpheli:bana vuramazsınız

behzat ç :a.ına bile koyarım lan ben senin
--spoiler--
--spoiler--

eğer savcının ölümü bir tezgahsa, çelik yelek falan hikaye. kesin şu paintball silahlarıyla vurdular. önceki bölümde boşuna paintball sahnesini göstermemiş olabilirler. hem önceden de behzat ercüment' i cesetlerin yerini değiştirerek göt etmişti. savcının çıkmasını istemeyenleri bilmiyor mu behzat? biliyor. behzat akıllı adam yapmıştır bir şeyler.

--spoiler--
canan ergüder twitter'dan "savcıyı oynamak büyük zevkti, hepinize teşekkürler" minvalinde şeyler yazdı arkadaşlar. Boş umutlar beslemeyelim. Sayglılar.
2. sezon finali ile ağlatmış dizidir/kişidir. oysa ben zor ağlarım hele ki insanların yanında çok zor. Ama o akşam arkadaş ortamında hüngür hüngür ağlatmıştır. Yok normalde duygusuz biriyimdir de.
yine süper bir sezon finaliyle kapanış yapan dizi gelecek yıla çok iddaalı gelecek.
1. bölümden itibaren her sahnesini ezbere bildiğim 1 kaç diziden biri ilk sezon finalinde harbiden vay ak detirtebilmiştir 2.sezon başlayana kadar sözlüklerdeki bütün behzat ç yorumlarına bakmışımdır, bu sezon da emrah serbes döşediği dinamitleri patlatıcak sandım ama beklentilerimiz daha büyük olduğundan bu sefer olmamiş be abi yapamamışlar dediğimiz dizidir ama yinede inadına behzooo
Erdal Beşikçioğlu, Çankaya Belediye Çağdaş Sanatlar Merkezinde Tiyatro, Kadın, Şiddet konulu söyleşiye katıldı.

--spoiler--

Behzat Ç.ye RTÜK tarafından kesilen para cezasına da değinen tiyatrocu şöyle konuştu:
273 bin TL yi öder konuşmaya devam ederiz. Dizinin üçüncü sezonunda derin devlet vurgusu olacak. Behzat Başkomiser, ortaya çıkan annesi ve Ercüment Çözer ekseninde öldürülen Türkiye Cumhuriyeti savcısının katilinin peşine düşecek. Savcının katilini bulmak için her yol mübah anlayışıyla hareket edecek. O katil bir şekilde bulunacak.

--spoiler--
3 kelimeden 2 sinin 'la' olduğu bi angara dizisidir.
"ne olursa olsun güzel olmuş diyin" dizisidir. can'dır.
tanıtım fragmanında gördüğüm sahneyi dizi içinde göstermeyerek hayal kırıklığına uğratmıştır.
© copyright 2005 - 2026