bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- uyudun mu mesajı13
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- boyumun 2 cm kısalması21
- sözlük kızlarının meme savaşı8
- sözlük yazarlarına güvenmek15
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı24
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar9
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması10
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- fazla samimiyet9
- küpe takan adama kız vermem diyen baba5
- prenses gibi büyüyen kızlar5
- kiraz cicegi kolonyasi41
- arabada sevişmek6
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü23
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- tinder da açılış mesajını ab testi yapmak2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- otelde sevişmek8
- mal mıyım sorunsalı13
- marmara depremi için ezber bozan açıklama4
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- nev10
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- küt saçlı hatun12
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- fenerbahçe18
- arda turan3
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması3
- anın görüntüsü26
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- ismail kartal34
- gece 3 te boş bir sokakta taksi beklemek5
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- limon çekirdeği ile batarya şarj etmek2
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- sözlük yazarlarının saatleri8
- mandalina8
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak4
- duygusal yorgunluk3
- kendine yalan söyleme eğilimi10
izleyenlerini de artık şizofrene bağlatmayı başarmış olan dizi.
dünkü bölümü izledikten sonra biraz sözlükte takılıp yattım. tüm gece boyunca uyuyup uyandım ve her defasında ercümentin adamı olduğumu gördüm rüyamda.
ben oynar mıyım dizide oynamaz mıyım bilmiyorum ama gördüklerim kesin gerçekleşecek, spoiler olur diye anlatmıyorum. heyecanı kaçmasın diye yapıyorum hemen kızmayın.
dünkü bölümü izledikten sonra biraz sözlükte takılıp yattım. tüm gece boyunca uyuyup uyandım ve her defasında ercümentin adamı olduğumu gördüm rüyamda.
ben oynar mıyım dizide oynamaz mıyım bilmiyorum ama gördüklerim kesin gerçekleşecek, spoiler olur diye anlatmıyorum. heyecanı kaçmasın diye yapıyorum hemen kızmayın.
----spoiler----
Behzat reyiz'in son sahnede fotografta gördüğü muhtemelen babasıydı. Ercü olsa niye şevko'yu arasın.
babası değilse o zaman kel bahri olabilir.
o da değilse şule'nin anası olabilir, "annemi hiç tanımadım küçükken ölmüş" dedi bölümün başında şule ama sanki geçen sezonda çok sonradan öldü hemen akabinde de şule behzat reyizi buldu diye geçmişti. şevket de tanıyor hem şule'nin anasını.
----spoiler----
Behzat reyiz'in son sahnede fotografta gördüğü muhtemelen babasıydı. Ercü olsa niye şevko'yu arasın.
babası değilse o zaman kel bahri olabilir.
o da değilse şule'nin anası olabilir, "annemi hiç tanımadım küçükken ölmüş" dedi bölümün başında şule ama sanki geçen sezonda çok sonradan öldü hemen akabinde de şule behzat reyizi buldu diye geçmişti. şevket de tanıyor hem şule'nin anasını.
----spoiler----
ayağı kaydırılmaya çalışılan, türk televizyon tarihinin en iyi dizisidir.
hiç bir bölümünü kaçırmadığım, iki diziden birisidir. sansürsüz yayımlansa daha mı iyi olurdu ne ?
fotoğraftaki şahıs ne savcı hanımın ne de şulenin tanıdığı biri değildir. amirimin babasıdır olsa olsa. ahanda şuraya yazıyorum.
suna reyiz istanbula tayin olsa da ayrı bir dizi çıksa dizinin içinden ne güzel olurdu. istanbul sokaklarında şizofren, psikopat ve sapık avcısı bir narkotik kadın polisin başından geçebilecek çok hikaye var.
behzat ç. ve ekibinin yeni arabaları süper ancak hangi model olduğunu çözemedim galiba hyundai'nin yeni modellerinden accent blue yada elantra ama harbi güzel arabalar bu arada eski accent era'nında hakkını yemeyelim en kral ve en çok satan modeldir neyse.
dün akşam ki bölüm biraz durağandı ama pavyon sahnesi güzeldi akbabuş harbiden sinirli adam ayrıca eda'nın yapıştırdığı tokat güzeldi şu selim denilen memduh'un adamına iyice uyuz oldum artık temiz bir dayak yeme zamanı geldi bunun ercü'nün diziye geri dönme ihtimali yükseldi sezon finali yaklaştıkça gerilim artacak fotoğrafta behzatın yakaladığı detayı tüm sevenler olarak merak etmekteyiz ancak orada ercümentin görüntüleri varsa ben oha derim çünkü salonda davetli azdı, behzat ve ekibi ercümenti kılık değiştirse bile tanımayacak kadar salak değiller bence o fotoğrafta başka bir detay saklı.
inşallah önümüzdeki sezon final yapmaz gerçekten çok güzel bir dizi iyice alıştık artık onlar ailemizden birileri oldu daha uzun yıllar devam etmesi dileğiyle.
edit: yeni arabaların kia olduğunu öğrendim.
dün akşam ki bölüm biraz durağandı ama pavyon sahnesi güzeldi akbabuş harbiden sinirli adam ayrıca eda'nın yapıştırdığı tokat güzeldi şu selim denilen memduh'un adamına iyice uyuz oldum artık temiz bir dayak yeme zamanı geldi bunun ercü'nün diziye geri dönme ihtimali yükseldi sezon finali yaklaştıkça gerilim artacak fotoğrafta behzatın yakaladığı detayı tüm sevenler olarak merak etmekteyiz ancak orada ercümentin görüntüleri varsa ben oha derim çünkü salonda davetli azdı, behzat ve ekibi ercümenti kılık değiştirse bile tanımayacak kadar salak değiller bence o fotoğrafta başka bir detay saklı.
inşallah önümüzdeki sezon final yapmaz gerçekten çok güzel bir dizi iyice alıştık artık onlar ailemizden birileri oldu daha uzun yıllar devam etmesi dileğiyle.
edit: yeni arabaların kia olduğunu öğrendim.
fotoğraftaki şahısın ercüment olduğunu düşündüğüm ve öyle olacağından emin olduğum harikulade dizi. 65. bölümü ile herkese dumur etmiştir.
suna'nın yegane amacı hayalet'le ağır duygusallığa girip katil olduğu anlaşıldığında hayalet kurtarsın beni.
ankaranın yarısı sizofrenmiş mk. aslında behzat ç. de yok.
son bölümdeki fotoğraf hakkında iki ana düşünce oluştu. biri ercüment olduğu diğeri ise babası olduğu yönünde. ha ben bunu niye yazıyorum, sürekli konuşalım haftaya kadar meşgul olalım bişeyler yapalım zaman çabuk geçsin yeni bölüm gelsin amk beni de mala bağlattılar en sonunda saçmaladım iyice.
fotoğrafta beni görme ihtimali olmayan adam.
dizide herkes şizoya bağlamaya başladı. görüyorum ki sözlüktede millet şizoya bağlamış.behzat ın babası nerden çıktı la? adam orada fundayla ilgili bir şey gördü abisini aradı işte kastırmayın o kadar.
bu arada şevketin firmasında çalışan sakallı kel feci halde arıza adam a benziyor.
inanmıyorsanuz bakın;
http://static2.dmcdn.net/..._large.jpg?20100802012946
görsel
bu arada şevketin firmasında çalışan sakallı kel feci halde arıza adam a benziyor.
inanmıyorsanuz bakın;
http://static2.dmcdn.net/..._large.jpg?20100802012946
görsel
suna şizofren çıktı ya la, demek ki o tecavüzlere uğrayan kendisiymiş bea. imamın evinde rehin tutulan da kendisidir o halde. çiçeği de kendisinin öldürmüş olması yüksek bir ihtimaldir. şimdi taşlar yerine oturdu.
ercümet ile behzat kardeş.
aynı baba ama farklı ana.
baba, ercü nün anasını bırakıp gider tıpkı behzat ın şule nin annesini bıraktığı gibi. sonrasında şule nasıl ki intikam aldı babasından ercü de alacak intikamını babadan.
burada yazılanlar sadece teoriden ibarettir.
o değil de nasıl bir sezon finali bekliyor bizi tahmin etmek zor.
her şey olabilir. ve kesinlikle şaşıracağız. açık kapılarla dolu dizi çünkü. dizi de 3 kişiden 2 si casus.
aynı baba ama farklı ana.
baba, ercü nün anasını bırakıp gider tıpkı behzat ın şule nin annesini bıraktığı gibi. sonrasında şule nasıl ki intikam aldı babasından ercü de alacak intikamını babadan.
burada yazılanlar sadece teoriden ibarettir.
o değil de nasıl bir sezon finali bekliyor bizi tahmin etmek zor.
her şey olabilir. ve kesinlikle şaşıracağız. açık kapılarla dolu dizi çünkü. dizi de 3 kişiden 2 si casus.
BURADAN AKBABOŞA SESLENiYORUM HASTASINIZ OĞLUM.
--spoiler--
Akbaba'nın kesik parmak katili olduğuna dair tahminlere katılmıyorum.
Behzat Ç mobil dizi bölümlerinden birinde harun ortaya bir soru atmıştı, "birini öldürecek olsanız kimi öldürürdünüz?" gibi bir şeydi. Behzat, Akbaba ve Hayalet büyük tepki göstermişti ve Akbaba ben çatışmalar da dahil hayatımda kimseyi öldürmedim demişti orada. eğer şimdi akbaba katil çıkarsa dizi kendisiyle çelişecek.
--spoiler--
Akbaba'nın kesik parmak katili olduğuna dair tahminlere katılmıyorum.
Behzat Ç mobil dizi bölümlerinden birinde harun ortaya bir soru atmıştı, "birini öldürecek olsanız kimi öldürürdünüz?" gibi bir şeydi. Behzat, Akbaba ve Hayalet büyük tepki göstermişti ve Akbaba ben çatışmalar da dahil hayatımda kimseyi öldürmedim demişti orada. eğer şimdi akbaba katil çıkarsa dizi kendisiyle çelişecek.
--spoiler--
66. bölüm fragmanı yayınlanmış dizidir.
izlemek için :
https://www.youtube.com/watch?v=onK_JRqX8no&list=UUsFINj3y7SjBaeUxiSdRjlA&index=1&feature=plcp
izlemek için :
https://www.youtube.com/watch?v=onK_JRqX8no&list=UUsFINj3y7SjBaeUxiSdRjlA&index=1&feature=plcp
17 haziran pazar gecesi, geçen sezon finalini aratmayacak bir final izleyeceğimizi düşündüren dizi. 66. bölümde de işler karışacak gibi görünüyor.
66. bölüm fragmanında gördüğümüz üzre küçük sırlar'daki babanne diziye dahil olmuştur. yapımcılar ekşi sözlük ve uludağ sözlükteki komplo teorilerine daha fazla kayıtsız kalamayıp behzat'ın fotografta gördüğü kişiyi fragmana koyması da sosyal medya'nın gücüne dair en nadide örneklerden biri olsa gerek...
http://www.youtube.com/watch?v=_V0XuK9s8Ms
http://www.youtube.com/watch?v=_V0XuK9s8Ms
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar