bugün
- idil bilgen8
- türkiyede neden herşey pahalı26
- jose mourinho13
- iki dizelik şiirler9
- anın görüntüsü22
- zeki erkekten hoşlanan kadın16
- liseyi bitireli 7 yıl geçmesi8
- sözlük yazarlarının çayları21
- hiçbir kadının reddedemeyeceği yakışıklılık11
- bazı yazarlarla araya mesafe koymaya karar vermek16
- gereksiz bilgi ver9
- her kızın fotosunu beğenen erko18
- alışveriş krizine az sevişen kızlar girer16
- menuet13
- yazarların kendinde övündüğü özellikleri22
- gocu32
- gocunmakla ilgili şakaları artık bitirelim please8
- seninle şöyle böyle olabilirdik8
- sözlük kızlarının tarzları23
- the merich10
- koltuğa bir dolu bardak çay dökmüş olmam10
- sözlük erkeklerinin tarzları16
- oğlum siz birbirinizi tanıyorsunuz lan13
- narin ne gördü15
- küresel ikinma'nın tavanda asılı durması12
- türkiye'nin en kötü partileri8
- albay kemal nickli sözlük azizi8
- yüzünde yara izi olan erkek12
- malum şahsın instagrama foto atması8
- aniden gelen alışveriş isteği9
- güzellik kişiye göre değişir mi20
- şort mevsiminin kapanması13
- fakirler cennetin olmadığını öğrenirse ne olur9
- arkadaşlar sizden bir şey rica edebilir miyim9
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- leopar desenli tayt8
- güzel bir kadın görünce olan şeyler8
- kadınlar neden kendinden küçük erkek istemiyor28
- türbanlıların açık ayakkabı giyme nedeni9
- sigorta şişirmesi yüzünden ağır hasar kaydı vardır11
- öğretmen maaşının fazla olması14
- ekonomi neye göre kötü11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- akp den önce dış güçler yok muydu sorunsalı15
- japonyadan türkiyeye vize kararı12
- süslü sözlük yazar profili9
- türkiyedeki insanların en büyük sorunu14
- gezi çapulcuları9
- ferrari sahibi olamadan ölüp gitmek9
- dün gece sözlükte yaşanan ayıplı olay10
entry'ler (1878)
genel olarak insanlara hep saygılı olmuşumdur. özellikle gençleri takip etmeyi çokça severim. onların gündemleri nedir, nelerden hoşlanıyorlar, bilgi dağarcıklarına neleri almayı tercih ediyorlar vs. bu merakımdan dolayı yıllardır bu sözlükten kopmam. zaman zaman uzaklaşsam da arada girer yüzeysel de olsa bakarım. fakat iyice üç beş tane gencin etrafından sözde "makara" yapılan yer haline geldi. jenerasyonun değişiyor olmasının bunda katkısı fazla olabilir ama daha çok moderatörlerin ilgisiz tavrının bu süreci hızlandırdığı kanaatindeyim.
başlık açan arkadaşların bile kendi başlıklarını takip etmediğine, bilgi içerikli bir tane yazı okumadıklarına eminim. böyle bir ortamda da artık daha fazla kalmanın gereksiz olduğu kanaatine vardım. ne zaman sözlüğü açsam sol framede "gocu şunu yaptı, dinsiz kitapsız şunu dedi" den başka bir başlık göremiyoruz. hiç bir şeyin ciddi olarak tartışılamadığı, doğru dürüst fikir beyanı olmadığı bir ortamda da artık bize elveda. ya biz çok yaşlandık, ya gençler her geçen gün sığlaştı yahut sözlük artık çöplüğe döndü. bu tespiti de başkaları yapsın. bana elveda arkadaşlar. kalbini kırıklarım olduysa bir daha karşılaşma imkanımız olmayacağı için haklarını helal etsinler. olası bir karşı cevap durumuna karşı bir hafta daha hesabımı açar kontrol ederim. benden yana varsa bir hak mevzuu helaldir.
not: aynı metin (bkz: uludağ sözlük) başlığına da eklenmiştir.
başlık açan arkadaşların bile kendi başlıklarını takip etmediğine, bilgi içerikli bir tane yazı okumadıklarına eminim. böyle bir ortamda da artık daha fazla kalmanın gereksiz olduğu kanaatine vardım. ne zaman sözlüğü açsam sol framede "gocu şunu yaptı, dinsiz kitapsız şunu dedi" den başka bir başlık göremiyoruz. hiç bir şeyin ciddi olarak tartışılamadığı, doğru dürüst fikir beyanı olmadığı bir ortamda da artık bize elveda. ya biz çok yaşlandık, ya gençler her geçen gün sığlaştı yahut sözlük artık çöplüğe döndü. bu tespiti de başkaları yapsın. bana elveda arkadaşlar. kalbini kırıklarım olduysa bir daha karşılaşma imkanımız olmayacağı için haklarını helal etsinler. olası bir karşı cevap durumuna karşı bir hafta daha hesabımı açar kontrol ederim. benden yana varsa bir hak mevzuu helaldir.
not: aynı metin (bkz: uludağ sözlük) başlığına da eklenmiştir.
genel olarak insanlara hep saygılı olmuşumdur. özellikle gençleri takip etmeyi çokça severim. onların gündemleri nedir, nelerden hoşlanıyorlar, bilgi dağarcıklarına neleri almayı tercih ediyorlar vs. bu merakımdan dolayı yıllardır bu sözlükten kopmam. zaman zaman uzaklaşsam da arada girer yüzeysel de olsa bakarım. fakat iyice üç beş tane gencin etrafından sözde "makara" yapılan yer haline geldi. jenerasyonun değişiyor olmasının bunda katkısı fazla olabilir ama daha çok moderatörlerin ilgisiz tavrının bu süreci hızlandırdığı kanaatindeyim.
not: aynı metni kendi ismim üzerine açılan başlığa da ekleyeceğim. esen kalın.
not: aynı metni kendi ismim üzerine açılan başlığa da ekleyeceğim. esen kalın.
bu tarihi bir gerçekliktir. lakin geçmişte bu böyleydi deyip hamasi duygularla erkeklik yapacağımıza "dünün at uşaklarına ne oldu da süper güç oldular ve biz bu görece küçük coğrafyaya sıkışıp kaldık" sorusunu sormamız gerek. hastalık teşhisle tedavi edilir. teşhis için doğru tahliller gerekir. tahlil yapalım teşhis koyalım ve tedavi süreci başlasın.
misafir en güzel ve en rahat edeceği şekilde ağırlandığı için ev sahipliği gereği kumanda kendisine uzatılır zaten. misafir de nezaketen takip ettiği özel bir yayın yoksa ev sahibine tekrar kumandayı uzatır. aradaki samimiyetin, karşılıklı muhabbetin seviyesine yahut durumuna göre bu diyaloglar değişebilir. benim evime misafir gelmişse kumanda da kendisindedir zira zahmet buyurup evime gelip beni onure etmiştir. ben misafirim varken tv açan birisi değilim ki zaten amaç karşılıklı sohbettir. buna rağmen incelik gösterir kumandayı uzatırım. misafirimin de izleyeceği bir şey yoksa o zaman "açmayalım kafamızı şişirmesin" der konuyu kapatırım. çok nadiren tv açma isteği gelir gelen kişilerden.
şayet cennette iseniz, böyle bir kimliğe ihtiyacınız olmuyormuş. başlıkta geçen persona bu dünya için gerekli.
cinsel tatmin yaşayamayan her kadın/erkek abazandır. bazen sapıklıkla abazanlık bir birine giriyor.
ilk tanım cümlesini anlamaya benim Türkçem yetmedi.
tanım: başlık yok ki tanım olsun.
tanım: başlık yok ki tanım olsun.
iki haftadır hayatımın en büyük maniplüasyonunu yapıyorum. hoş sohbet ettiğimiz bir telefon konuşmasında araya sıkıştırdığım bir cümle ile bir çok kişinin hayatını etkileyen bir süreç başladı. bunun içinde kurum ve şehir değiştirmek bile var. o denli bir çalışma oldu. bencilce mi? belki ama umarım sonuç herkes için iyi güzel olur.
daha önce de benzer şeyler yazdım ama bizim muhalif kesim hem okumaktan hem idrakten biraz uzak bir kitle. partilere oy vermek kişinin kendi öncelikleri ile alakalıdır. bakın çok basit, herkesin kendi öncelikleri ve değer yargıları var. bir de işin içine sizin oy vermeyi seçtiğiniz parti haricindeki diğer partilerin sizde yarattıkları algılar var. bu da kişiden kişiye değişir. diğer partiler kendilerini inandırıcı kılamıyorlarsa bu sizin değil o partilerin suçu. ben bütün partilere bu açıdan yaklaşırım.
muhalefetin inandırıcılığı sülün osmanla yarışır durumda ise bunun kabahati ni akp seçmeninde aramak abesle iştigaldir.
örneklendirelim efendim.
iki seçimden önce de muhalefetin en büyük argümanı "bu son seçim" di. her ne hikmetse seçimler bitmedi ve yapılmaya devam ediyor. ne genel seçim sekteye uğradı ne yerel seçim.
"türkiyede kadınlar sokaklara çıkamayacak" denildi. hatta menapoz abla tv lerde "ben bir erkeğin ikinci karısı olmak istemiyorum" bile dedi. daha bu sene askeri okulları n birincileri hep kadınlar oldu. tarihte ilktir bu ha. hilafet getirecekler denildi 20 senedir. bakıyorum en ufak işaret bile yok. "togg otomobiller italyadan gemi ile geliyor burada üretim yok" denildi, her gün sokaklarda geziyor bu otomobil. bu ve benzeri çok fazla argüman üretildi.
ha bir de şu var aziz gençler. bir partinin seçmenine hakaret ederek o kitleden oy alabileceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz.
eş dost akraba atamalarından rahatsız olan muhalefet "ki bence son derece haklı" yerel seçimlerin ertesi günü bu eş dost kayırma işinin suyunu çıkardı. işi o kadar abarttılar ki bir hafta sonra Özgür bey uyarı yayınlamak zorunda kaldı. ömründe Ankarayı görmeyen karamanlı adamlar belediye başkan yardımcısı, daire başkanı, genel müdür yapldı. demek ki ellerinde fırsat yokmuş da o yüzden bu gayri ciddi atamalara kızıyorlarmış. ilk fırsatta mal bulmuş mağrubi gibi saldırdılar...
dağınık yazıyorum çünkü canım sıkkın. okuyana eyvallah diyelim.
muhalefetin inandırıcılığı sülün osmanla yarışır durumda ise bunun kabahati ni akp seçmeninde aramak abesle iştigaldir.
örneklendirelim efendim.
iki seçimden önce de muhalefetin en büyük argümanı "bu son seçim" di. her ne hikmetse seçimler bitmedi ve yapılmaya devam ediyor. ne genel seçim sekteye uğradı ne yerel seçim.
"türkiyede kadınlar sokaklara çıkamayacak" denildi. hatta menapoz abla tv lerde "ben bir erkeğin ikinci karısı olmak istemiyorum" bile dedi. daha bu sene askeri okulları n birincileri hep kadınlar oldu. tarihte ilktir bu ha. hilafet getirecekler denildi 20 senedir. bakıyorum en ufak işaret bile yok. "togg otomobiller italyadan gemi ile geliyor burada üretim yok" denildi, her gün sokaklarda geziyor bu otomobil. bu ve benzeri çok fazla argüman üretildi.
ha bir de şu var aziz gençler. bir partinin seçmenine hakaret ederek o kitleden oy alabileceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz.
eş dost akraba atamalarından rahatsız olan muhalefet "ki bence son derece haklı" yerel seçimlerin ertesi günü bu eş dost kayırma işinin suyunu çıkardı. işi o kadar abarttılar ki bir hafta sonra Özgür bey uyarı yayınlamak zorunda kaldı. ömründe Ankarayı görmeyen karamanlı adamlar belediye başkan yardımcısı, daire başkanı, genel müdür yapldı. demek ki ellerinde fırsat yokmuş da o yüzden bu gayri ciddi atamalara kızıyorlarmış. ilk fırsatta mal bulmuş mağrubi gibi saldırdılar...
dağınık yazıyorum çünkü canım sıkkın. okuyana eyvallah diyelim.
daha çok çocuklara reçete edilen bir ilaç türüdür. penisilin alerjisi olanlara kullanılmaz. hayat kalitenizi düşürücü yan etkileri vardır. mide bulantısı, isal ve döküntü.
benim kuşak bu diziyi izlemek için vhs kaset kiralardı. hey gidi hey. ama cidden çok bozdu.
askerlik hizmetleri genelde yaşadığınız bölge ile alakası olmayan ters bölgelerde yapılıyor. biz lisede iken milli güvenlik dersinde askere alma hizmetlerinin politikasından ve faydasından falan bahsedilmişti. bunlardan birisi ülkenin tanıtımı ve turizm di. emekli albay öğretmen bunu epey detaylıca anlatmıştı. ez cümle, yaşadığınız bölge trakya ise bu gayet olası ama güneydoğuda da tam tersi misal iç anadolu baskın çıkar.
görsel
Madem harika bir dolunay var. Kaçırmak olmazdı.
Madem harika bir dolunay var. Kaçırmak olmazdı.
görsel
Telezoom bir lensin hayatımıza kattığı 2700 rakım...
Telezoom bir lensin hayatımıza kattığı 2700 rakım...
ülkücü bir erkeğim ama bunun ne olduğunu bilmiyorum. nasıl yapsak acaba? ocakta da öğretmediler ama eğer bilgi kesinse akşam eve giderken bir kaç tane alayım kardeşim.
sadece "meşhur olma" güdüsü ile yapıldığını düşümüyorum. bu tip haber yahut paylaşımlar biraz da benzer ahlaksızlıkları normalleştirme maksadı taşır.
görsel
meteor yağmuru ve samanyolunun altında iken kendimizi de çekmezsek olmazdı galiba.
meteor yağmuru ve samanyolunun altında iken kendimizi de çekmezsek olmazdı galiba.
görsel
arkadaşlara armağanım olsun. iş bu fotoğraf bir gece konaklama sonucunda elde edilmiştir.
arkadaşlara armağanım olsun. iş bu fotoğraf bir gece konaklama sonucunda elde edilmiştir.
doğru ortamlarda doğru şeyleri paylaşarak meşhur olunabileceğini bir kez daha anlamış bulunmaktayım. tesadüfen karşıma çıkan bu başlığa baktım da bolca erotik fotoğraf paylaşılmış ve sadece "güzel karı" anlamında şeyler yazılmış. demek ki az güzel, bolca makyaj ve erotik pozlarla bir çok şey başarılabiliyor.
Zall da kafayı yedi. Yani gönderiler sebebiyle açıkça ifade edildiği halde sosyal medyada yapılan absürt yorumlar gerçekmiş gibi tavır alıp açıklama yapmış.
https://medyascope.tv/202...yle%20kapat%C4%B1ld%C4%B1.
Buyurun katalog suçlar olmasına rağmen bu engellemeye neden karşı çıkıyorsunuz. ilgili gönderiler kaldirilmamis. Instagramin bir açıklaması var mı konuya dair, yok.
https://medyascope.tv/202...yle%20kapat%C4%B1ld%C4%B1.
Buyurun katalog suçlar olmasına rağmen bu engellemeye neden karşı çıkıyorsunuz. ilgili gönderiler kaldirilmamis. Instagramin bir açıklaması var mı konuya dair, yok.