bugün

/386
içkili polis imajı devletin hoşuna gitmiyormuş, bitirilmek isteniyor, setten bir arkadaş da desteklemiştir, sanıyorum ki bu sezon son.
erdal beşikçioğlu'nun söylediğine göre bir sezon daha devam edecek ve bir sinema filmi daha çekilecek olan dizidir.

severek izliyorum.
kitabını okurken yaşlı bir amca gelip bana yarım saat ders vermişti.böyle kitaplarla bir yere varamazsın diye.
neyse 30 dakika sonra tekrar okumuş bitirmiştim.bence çok güzel bir kitap.
nerede saçma dizi var izliyorsunuz geyiğiyle girip, müptelası olunan dizidir.
69.bölümle beraber sezon finali yapacak ve 3.dönemini bize merakla bekletecek olan harika dizi. severek izliyoruz amirimizi ve ekibini. başka bir ifade ile behzat ç türk işi a takımı.
yeni bölümün başlamasına dakikalar kalmıştır. bizim için selimin ağzını yüzünü s.. amirim.
son bölümü harika epik bir giriş yapmıştır.
her seferinde mi hayalet ile akbaba konuşmasına yarılınır, nasıl bu kadar bizden nasıl bu kadar sevimlisiniz.
--spoiler--
nihayet akbaba bir kızla yan yana ama konuşamıyor maalesef.
--spoiler--
suna'nın şizofren olduğu ayanbeyan gösterilir...
Seviyom la bu diziyi....
akbaboş kıza gereken ayarı vermiştir. siktir git demiştir. haketti.
--spoiler--
gözlerime bakman gerekmez, yanımda olsan yeter.
--spoiler--
Off an itibariyle gözümden yaş gelmesini sağlayacak kadar beni duygulandiran dizidir. Akbaboş adamın dibidir.
akbaba'nın hassssiktir çektirdiği bir bölüm seyretmekteyiz. abazalık başına mı vurmuş ne.
--spoiler--
eda ile harun ilk tartışma modlarını yaşamıştır bile.

hayalet : oo, soğuk rüzgarlar...
--spoiler--
--spoiler--
hayalet : sen sarhoş musun?
suna : biraz.
hayalet : e, ben değilim.
suna : olsun, birazdan olursun...

ateşli saatler başladı galiba. *
--spoiler--
20lik çıtarlarla sahnede dans eden oynak dedeyi yine görmemize vesile olmuştur.
hayalet'e tek cümlem, (bkz: oha). **
Fenomendir, filinta tipli polisler yerine gerçek polis nobranlığı hakimdir.
kesik parmak cinayetinden artık bir sik anlamadığım dizi. yalnız mıyım çok merak ediyorum. o kadar çok kişi girdi ki işin içine artık kim hangisiydi bilmiyorum.

yakalansın da şu suna kurtulalım amk. hayalet'in de başını belaya sokucak.

ama hatun çok fena davetkar. o kurlar falan. doğruya doğru şimdi.
an itibariyle sezonun en iyi bölümünü izlemekteyiz. kesik parmak cinayetleri yüzünden ikinci planda kalıp bir oldu bittiyle çözülen bir cinayet yok bu bölümde.ayrıntılı işleniyor ilk sezon gibi. bi de pavyon olayı da güzel oldu, ilk sezon sürekli gidiyorlardı. kısacası ilk sezondaki bölümlerine benzediği, yani özüne döndüğü için hoş bir bölüm izliyoruz.
behzatın abisinin beyni varmış la...doktorunun peşine düştü.. ava giden avlanmaz inşallah..
an itibariyle gollum'a selam çakan dizi.
harun: acaba beni kim dövmeye çalıştı (eşşek sudan gelinceye kadar dayak yemişsin zaten)
yine de çok seviyorum ben bu buzağıyı...
--spoiler--
suna nın kız kardeşi öldüğü için kendi kendi hayali bir kardeş yarattı, aslında gördüğümüz kız yok... suna nın deliliği.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026