bugün

behzat ç.

behzat ç. ve ekibinin yeni arabaları süper ancak hangi model olduğunu çözemedim galiba hyundai'nin yeni modellerinden accent blue yada elantra ama harbi güzel arabalar bu arada eski accent era'nında hakkını yemeyelim en kral ve en çok satan modeldir neyse.
dün akşam ki bölüm biraz durağandı ama pavyon sahnesi güzeldi akbabuş harbiden sinirli adam ayrıca eda'nın yapıştırdığı tokat güzeldi şu selim denilen memduh'un adamına iyice uyuz oldum artık temiz bir dayak yeme zamanı geldi bunun ercü'nün diziye geri dönme ihtimali yükseldi sezon finali yaklaştıkça gerilim artacak fotoğrafta behzatın yakaladığı detayı tüm sevenler olarak merak etmekteyiz ancak orada ercümentin görüntüleri varsa ben oha derim çünkü salonda davetli azdı, behzat ve ekibi ercümenti kılık değiştirse bile tanımayacak kadar salak değiller bence o fotoğrafta başka bir detay saklı.
inşallah önümüzdeki sezon final yapmaz gerçekten çok güzel bir dizi iyice alıştık artık onlar ailemizden birileri oldu daha uzun yıllar devam etmesi dileğiyle.

edit: yeni arabaların kia olduğunu öğrendim.
© copyright 2005 - 2026