bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- oğlum çok güzel lan6
- eski nahif sözlük kızları2
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- aklını yitirmek4
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- 50 tl ile rolling yapmak6
- velvet vs nervio19
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- manifest grubu3
- ona bir şey söyle9
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- acıktım ben3
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- velvet13
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- yarın iş olduğu gerçeği3
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- bira cips6
- kadim kültürler4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- ilginç rüyalar2
- slavko vincic15
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
- marc cucurella6
- nothing more never less2
- laptop5
- nervio11
- gocusuz sözlük4
- ispanya20
- aga be şarkılar5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- gemici düğümü2
Boşluk doldurmaca. Aşkın tarifini yapamıyorum seni bile tarif edebilen ben aşkın tarifini ya pa mı yo rum.
önce kaos vardı.
Sonra geniş göğüslü yer meydana geldi
sonra da tüm canlılara verilen en önemli dayanak olan aşk.
Sonra geniş göğüslü yer meydana geldi
sonra da tüm canlılara verilen en önemli dayanak olan aşk.
çıldırmaktır.
"nolur babana benze!" diyerek karnını okşamaktır.
"nolur babana benze!" diyerek karnını okşamaktır.
(bkz: sancak)
bağımlılıktan ibaret olan duygu.
Partnerler arasında sevgi ve bağlılık var ise güzel bir duygudur.
Pişmanlıktır.
Bir taraf çok seviyorsa, diğer tarafta mutlaka sevgi eksikliği vardır.
Sonrası da malum.
Bir taraf çok seviyorsa, diğer tarafta mutlaka sevgi eksikliği vardır.
Sonrası da malum.
ağrı
şişkinlik
kabızlıktır.
şişkinlik
kabızlıktır.
dünyadaki hiçbirseyle tatmin olmayacak bir duygudur. sonsuzlugu ister mukemmelligi ister karsilik gormeyi ister. kavusmayi ister ama kavusunca biter. en kotusu de asik olup onu yoneltecek bi hedef bulamamaktir. asiksindir biseylere ama neye oldugunu bilemezsin. siirler sarkilar alir goturur seni kendinden. bir turlu bulamazsin ilacini. asiksindir ama asik oldugun ne bir kizdir ne doga ne para ne guc. sadece asiksindir. masuk mechuldur.
vaktinden çok sonra gelen.
Aşk bitter Çikolata gibidir. Önce tatlıdır sonra ağızda acı bir tat bırakır. Ama herşeye rahmen yinede sevilir.
insanların bir birlerini becermelerinin daha mütevazi yolu.
çocukken sınıfta montunu hoşlandığın kızın montunun üstüne asmaktı.gerçi ben bunu daha geçen sene yapmıştım lan.*
insanın ömrünü çürüten hede.
aşkın bir çok tarifi vardır, ama net bir tarifi asla yoktur. çoğu şeyi tek bir kelimeyle, cümleyle anlatıp özetleyebilirsiniz. veya anlatmak istediğiniz şeyi, söylediğiniz kelimelerle cümlelerle kişinin kafasında canlandırmasına sebep olabilirsiniz. fakat aşk için bunu yapamazsınız. sizin hissettiğiniz duyguları, hisleri dünyadaki hiçbir kelime, cümle anlatmaya yetmez. söylediğiniz şeylerde hep bir şeyler eksik kalır, tam anlamıyla söylemek istediğinizi anlatamazsınız. ama gerçek aşkı bulmuşsanız, dünyanın en şanslı insanlarından birisinizdir kuşkusuz. fakat benim gibi şu ana kadar hiç "gerçek aşk" nedir bilmeyenler, biz dünyanın şanssız insanları olarak büyük bir umutla gerçek aşkı beklemekteyiz.
aşık olmak hep çekici gelmiştir, sevmenin doruk noktası olarak görülmüştür. bu nedenle de hep istemişimdir böyle bir duyguyu yaşamayı. şimdi oldun da noldu dersen; eski halime geri dönmek istiyorum. yani aşkın tanımını çok iyi yapamam ama benim anladığım kadarıyla iyi bir şey olmadığı kesin. *
asik olmamak ( allah aski ve peygamber aski disinda ) size verilen en buyuk lutuftur.
insanoğlunun en sevdiği uyuşturucu, reçetesiz alınabiliyor genç yaşlarda daha sıklıkla görülüyor bu müptelalık.tek tedavisi ise hayal kırıklığı.
tedaviden sonra aptallarda tekrar nüks ediyor zekilerde ise sonsuza dek bitiyor.
tedaviden sonra aptallarda tekrar nüks ediyor zekilerde ise sonsuza dek bitiyor.
(bkz: bok)
içinde muhakkak ki tutku bulunduran fakat saf tutkuyla karıştırılmaması gereken muazzam duygu. sonra yatıp kalkmanın adı aşk oluyor maalesef. ne demişler "kavuşursan meşk, kavuşamazsan aşk olur."
Şu aralar beni mutlu eden en güzel duygu.
ne olduğunu bilememektir.
sevip söyleyememek, nasıl anlatsam nasıl desem, şimdi doğru zamanı mı gibi düşünceler arasında gidip gelirken bir yanın mutludur diğer yanın sabırsızdır.. o an bedende yaşanan şey düşme hissi gibidir.. aşk budur işte, düşürüyor insanı..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar