bugün

entry'ler (817)

tarikatçıların abazan olduğu gerçeği

Tarikatların acilen kapatılması, mensup insanların ve sempati duyanların afganistana gönderilmesi bu ülkenin kalkınması için önemli bir adım olacaktır.

türk dizi tarihinin en kaliteli işi

Kuzey güney.

2 kere izlemiştim.

mustafa topaloğlu

Durduk yere benimde aklıma düşmüştür. Merak edip instagram profiline baktım belki story atmıştır ordan öğrenebilirim diye.. Sonrasında öcalan sevicisi , bisküvi demeyi beceremeyen mahkukat ile resim paylaştığını gördüm ve aklıma düşmeyecekler listesine ekledim.

oğlun olsa adı ne olurdu

Ekrem olurdu. çok kaliteli isim.

dünyanın en güçlü silahı

Medyadır.

kavun kokusu

Anason kokusu ile iyi eşlikçidir.

yanık zühtü

Zamanında star tv de yayınlana gecekondu programından tanıdığımız erkan kösenin kendine has tarzı mizacı ile içerikler ürettiği yeni açılmış youtube kanalı. izlemenizi tavsiye ederim.

renault talisman vs opel insignia

Ford transit diyerek başlıktan uzaklaşıyorum.

tüm dinler palavra

insanları kontrol altında tutabilmek , yönlendirebilmek için bir şeye ihtiyaç vardı. Bunu en güzel sağlayan kavram din. Neden dindar insanlar sorgulamaktan korkar ? Çünkü sorguladıkça dinden uzaklaşacağının farkındadır. Sorgulamazsan da hiç bir zaman tam kabullenemeyeceğin bir kavrama ailenden öyle gördüğün için ölene kadar inanırsın. Psikolojik olarak kendini güvende hisseder ve minik dünyanda mutlu yaşarsın. Sırf paran için senin yanında olduğunu bildiğin ama bundan keyif aldığın genç sevgilinle takılmak gibi.

şeriat allah'ın değil insanların kanunudur

Şeriat Allahın kanunu diye geçen, yarattığı kullarının kendi çıkarlarınca uygulamaya çalıştığı bir çomar sığınma kelimesidir. iddia ediyorum ki dini çok bilmiş geçinenlerin %99.9 u dinin gerektirdiği gibi yaşamıyor. o kalan %0.01 de burada değil zaten.

mit'in peşinize düşmesi

si'mitçi ise sorun oluşturmayacaktır.

tom hardy

Her gördüğümde sövdüğüm ultra yakışıklı adam. Ulan bu kadar da karizma olunur mu be kardeşim sen erkeksen biz e harfiyiz sadece amk

ateist biriyle evlenir misiniz

Ağzından allah düşürmeyen dincilerden korkup kaçtığım için evleneceğim muhtemel insandır ateist.

tayt bir nevi gel beni taciz et demektir

Tayt gibi şeyler giyen kızlar kesinlikle ilgi çekmeye çalışan tuhaf varlıklardır. Lakin bu asla kimseye onları taciz edebilme laf söyleme hakkını vermez. Umursamaz, gtunu kaldırmaz geçer işine bakarsın.

boş ev değince neden hep o iş akla gelir sorunu

inanır mısın kardeşim o kadar haklısın ki. Ben bu insanlığın amunakoyim.

aberlour 12 double cask matured

Acemi olarak başladığım viski tadım hayatımda farklı olsun diye meraktan aldığım boğazdan su gibi kayan içimi harika yumuşak bir viski. Damakta şu nota bu nota diye yazamayacağım lakin merak eden arkadaşların bir şans vermesini şiddetle tavsiye ederim.

9 yıllık karının keşke kürt falan olsaydın demesi

Sırf bu adamın yazdıklarını okumak için sözlüğe giriyorum. Göğe doğru bakıp şükür be diyorum şükür be kardeşim yeni bir hikaye gelmiş.

allah için yardımcı olun

Hocam çok merak ediyorum evlenmeden önce nasıl bir insan olduğunu anlayamıyor musunuz ? Rol mü yapıyor kendini farklı biri gibi mi gösteriyor da evlendikten sonra asıl karakterine geçiyor. Lütfen tecrübe etmiş biri olarak bana bunu açıkla.

polat alemdar

Görünce kulaklarınızda dındın dındırı dın dın dın çalan başlık.

zil kamerasında koltukaltı kılı görünen kezo

bu ne sikik başlık amk.
© copyright 2005 - 2026