bugün

/636
duygusal ve fiziksel beklentilerinizin gerçekleşme olasılığına tamamen seçilimsel olmakla birlikte verdiğiniz, hormonal tepkidir.
evet o duyguyu bizzat kendin yaratırsın.
buda sanırım ortada hiç bir suç ve ceza yokken idam sehpasına kendimizin çıkması gibi bir şey. çünkü mesele ipin ne kadar sağlam olup olmayacağı meselesi.
hep onun yanında olma isteği.
tanımlanamayan bir hediye.
Üstü açık koltukta uzanırken üşümesin diye üstünü örtüp evden öyle çıkmaktır lan aşk.

(bkz: diyeceklerim bu kadar).
"o"nu tanımadan evvel yaşanan yalnızlık hissidir."o"nu ilk gördüğün an hissedilen tutku halidir. "o"na alıştıktan sonra duyulan bağlılık isteğidir. "o"nla geçen bir ömür boyunca daima sevmektir. "o"nsuz geçen her an sadakatle sabır göstermektir. aşk farklı hallerde kalpte belirir. değişen hallerine aldanılıp, sevilen değiştirilmemelidir. aşk kalbe bir kimse için hediye edilir. bize düşen hediyeyi sahibine teslim etmektir.
"Kendinizi bir süre için boşverip karşınızdaki insanı anlamaya odaklandığınız sürece aşk diyoruz. Anlayınca da aşk bitiyor işte." demiş cem şancı.
ilk aşamada cinsel çekim, ilerledikçe duygusal bağ, beyindeki salgılanan kimyasal sıvının azalmasıyla alışkanlık, bağlanan düğümler sağlamsa sevginin devamlılığıdır.
hormonların beyne oynadığı bir oyundur. adına ister aşk deyin ister sevgi deyin bütün bunların nedeni sekstir.
şıpsevdi sakızının içinden çıkan tavsiyelere benzemez, bir gün biri çıkar karşına tam anlamıyla hayatını s.ker!!
Saçmalamaktır.
onun olmadığı, diğerlerinin olması durumunda onun yokluğunu hissetmen ve yerini başkasının doldurmayacağını anlamanla geçen süreçtir.
karşındakini mükemmel gösteren, her türlü saçmalığı yaptırabilecek olan; gelişiyle baştan yaratan gidişiyle de yıkan duygu seli.
mutsuz olcağını bile bile aranılandır. heyecandır. eksikliği her zaman hissedilendir.
Sevgiden,hoşlanmaktan farklı olandır.Değişik bir duygudur ve herkese nasip olmaz.Sizin aşık olduğunuz kişi büyük ihtimal sizi ciddiye almaz.ilk başta acı verir ama insan zamanla alışır.Her delikanlıya nasip olmayan bir duygudur.Kimselere anlatılamaz.
bu gece yine geç mi kaldın? ya da ben sana hep erken mi davranıyorum? nicedir deli olduğumdan beri uzak düşüyorsun ama sen hiç akıllıca sevdirdin mi kendini bana? kalbimin kırılmadık kemiği kalmadı yine de hasretim sana. karşıma bir gün duygusal olarak çıksan belki meraklı birazda kalbini de açmış olsan en az benim sana açtığım kadar mesela... sen de haklısın ne gerek var karşılıklı yaşamaya...
şu ana kadar gördüğüm en çok entry girilmiş başlık.
ilkbahar da başlar. sonbahar da biter.
Cogunlukla imkansiza ozlem.
Give in to me diye haykırarak mj'ye hayran kalmaktır, kimi anlar.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/a%C5%9Fk-482897/
nefret etsen de, ona lanet okumamaktır aşk, kıyamamaktır. sana yaşattığı üzücü her bir saniye karşılığında saatlerce dua edebilmektir aşk. o mutlu olsun demektir. dünyaları tek kalemde silebilecekken onun için, bir kalem pahasına seni sileni iyi dileklerle anmaktır aşk. sen beni mutlu etmesen de seni sevmek bana mutluluk getirdi deyip ona kızmamak için bahaneler aramaktır aşk. dudağının kenarında ki bene şarkılar yazıp şiirler okumaktır aşk. onun için ağlarken, yüzüne tebessüm çökmesidir aşk. efkarın birikip içine dolsa, içinden taşsa da kadere sitem etmeyip, onu sana bir süreliğine de olsa verdiği için şükredip, aldığını görmezden gelebilmektir aşk.

''ben bunu hak etmedim lan'' nidalarıyla içkini yudumlarken, sen öyle bir insansın ki böyle sevilmeyi hak edebildin diyebilmektir.

kadere isyan etmemektir deyip, ben bunu haketmedim diye eklemeye, düşündüklerinle uyguladıklarını ters düşmeye zorlayan, hissettiğin en boktan duygudur.

ben aşk denen illetin ta amını atasını sikeyimdir aşk.
(bkz: bok)
asla tutkuların önüne geçemez. kızların, erkeklere "öküz" deme sebebi bu yüzdendir efenim.
Sarilmadan, kokusunu icine cekmeden uyuyamamaktir. Hastayken basinda sanki cocugunmus gibi bekleyip, dunyadaki butun zararlardan korumak icin seve seve kendini tehlikeye atmaktir. Ask asla cok sevmek degildir. Insanlar arkadaslarini da cok severler. Ama kimse asik olduguna cok sevdigi bir arkadasi gibi davranmaz cunku ikisinin de yeri farklidir. Ask gercekten sadece bir kere yasanir ve cok ozeldir. Karsindakinin gulusuyle mutlu olmak, gozunden akan bir damla yas yuzunden kararan bir hayattir ask. Asla tek kelime 3 harf ve tek hece degildir. Ask uyurken izlemektir hayatindan onun icin fedakarlik yapmaktir. Bir kac dakikaligina da olsa gormek, sarilmak, opmek ve koklamak icin dunyanin yolunu gitmektir. Ask yaninda olmayan her saniye deliler gibi ozlemektir.
fakirlerin en büyük avuntusudur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026