bugün
- naber lan hayatsızlar8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- panama da kaybolan hollandalı kızlar5
- sözlük erkeklerinin biraz şey olması9
- sözlük yazarlarının sevdiği uyku pozisyonları7
- toplumsal buhran2
- iyi geceler arkadaşlar4
- kabak tatlısını sevenler15
- klasik müziğe gıygıy diyen kezo4
- fare var deyince ay ben korkarım diyen erkek11
- sözlükten birisi evlense de halay çeksek5
- anın görüntüsü26
- hoşlanılan kızın ayağınızı yalamak istemesi10
- pantolonları çıkarın geceyi burada geçiriyoruz6
- atları bağlayın geceyi burada geçiriyoruz24
- sigara içelim mi5
- otel odasında intihar etmek6
- kış gelince sigarayı bırakmak5
- afyonkarahisar da kayınbirader cinayeti2
- muşlettin bey ekselansları2
- demir yüklenmesi2
- allah vardır diyenlerin hiçbir kanıt gösterememesi15
- 8 kasım 2026 çorum fk fenerbahçe maçı15
- kızgın yağ yanığı4
- başlık arama çubuğunun çalışmaması3
- alt haşortmanı4
- erkeksi bayan buse'nin melek mosso'ya benzemesi5
- nervio'nun asıl benzediği ünlü10
- kitap önerisi4
- 48 saat uyumamak2
- kaplan dayı tokat manyağı3
- ısparta terörizmle mücadele komutanlığı3
- fingirdek sözlük erkeği6
- 8 kasım 2026 beşiktaş gençlerbirliği maçı4
- 8 kasım 2026 atletico madrid barcelona maçı2
- geceleri aynaya bakıp tipini sikim diyerek yatmak3
- karl marxı adam smith ile sevişirken yakalamak3
- durkheimın intihar teorisi10
- taksim delisi cenk7
- rafet el roman3
- sözlük yazarlarının gazları3
- hizmetçiliğini yaptığı iş adamı öz babası çıktı5
- geceyi daha çok sevme nedenleri4
- erecto min karaağaç al tahtalı kave2
- ismet ibni karaağa vel harem pipigittievi2
- dizi sektöründeki maliyet krizi16
- sözlüklerde gezinen erkekler namusuz diyen yazar4
- okan yalabık'ın son hali5
- traveler'ın gizli gey olma ihtimali5
- sokak ortasında durduk yere yarrak diye bağırmak5
entry'ler (198)
Eyyyy... diye başlayan her bir mübarek cümleyi duyduğumda...
bize ne.
doğru belirlemedir la. giyim kuşam olanaklarının artması, kendilerine bakmayı öğrenmeleri, boya süs işlerinin çoğalması, beslenmenin gelişmesi, bir kısmının spor yapması gibi etkenlerle güzelleşiyorlar bence. en azından bir on yıl önceye göre daha iyi durumdalar. haa bir rus kızı gibi değiller tabii halen, o düzeyin uzağındalar daha *
bir başbakanın seçim çalışmasıdır. babası şehit olmuş çocuğu maça götürerek mutlu edeceğini sanır. çocuğumuz nerde olduğunu anlamaya çalışarak çevresine bakarken reklam ihtiyacı hisseden başbakan onun elinden tutarak sırıtıp poz verir. bu sırada başka şehitlerin haberi de kendine yenice gelmiştir. bu reklam çalışması el insaf dedirtir.
Allah rahmet eylesin hepsine, mekanları cennet olsun. Sorumluları memleketin başından tez zamanda def olsun.
bir yarbayımızın yüzbaşı olan kardeşi birkaç gün önce şehit olduğunda yarbay acısı ile bazı eleştiriler söyledi. ak troller, hükümet gazeteleri vs. sekiz koldan insafsızca adama saldırdı. çünkü kimsenin konuşmasını istemiyorlardı. yarbayın alevi olduğunu vs. iddia ettiler.
dün de bir yarbayımız dağlıca'da şehit oldu. şimdi o ak insafsızlar şehit olan bu yarbayımızın ailesinin acısını anlayabilmek, bu acıya saygı gösterebilmek için onun dinine, mezhebine mi bakacak? "geçerli" bir dine, mezhebe üye olması mı aranacak?.. diye akla gelen bir sorudur.
ne hale getirdiler memleketi. kimse konuşamasın, bizi kimse eleştiremesin diye insanlara insafsızca saldırmayı, karlamayı, tehdidi, hakareti, her tür baskıyı iyice alışkanlık edindiler vicdansızlar...
dün de bir yarbayımız dağlıca'da şehit oldu. şimdi o ak insafsızlar şehit olan bu yarbayımızın ailesinin acısını anlayabilmek, bu acıya saygı gösterebilmek için onun dinine, mezhebine mi bakacak? "geçerli" bir dine, mezhebe üye olması mı aranacak?.. diye akla gelen bir sorudur.
ne hale getirdiler memleketi. kimse konuşamasın, bizi kimse eleştiremesin diye insanlara insafsızca saldırmayı, karlamayı, tehdidi, hakareti, her tür baskıyı iyice alışkanlık edindiler vicdansızlar...
yakamoz.
buraya "reddedilince hemen pes eden erkek" ile ilgili entry gir diyor yukarda. o erkek ile ilgi entry giriyorum:
o benim. daha bugün reddedildim. uzuncadır da sözlüğe girmiyordum. şimdi girdim bu başlıkla karşılaştım. tesadüfe bak.
pes etme değil ama ısrarcı olma sevimsizliği yaşamamak için ve hayır demek bence hayır demek olduğu/olması gerektiği için peşine düşmez.
o benim. daha bugün reddedildim. uzuncadır da sözlüğe girmiyordum. şimdi girdim bu başlıkla karşılaştım. tesadüfe bak.
pes etme değil ama ısrarcı olma sevimsizliği yaşamamak için ve hayır demek bence hayır demek olduğu/olması gerektiği için peşine düşmez.
mersin idman yurdu.
ekmek verilmeyesi, sabahtan akşama kadar sopayla dövülesi, soluk alması yasaklanası, linç edilesi tipdir. o kadar büyük parayı beğenmeyen utanmaz tiptir. adam yerine konulmuşsun, o kadar maaş verilmiş sana daha ne isitiyorsun diye başlayarak sövülmesi gereken tiptir!!!
tayyip erdoğan'la birlikte türk milliyetçiliğini ayaklar altına almış olan, tayyip erdoğna'la birlikte 'türk milleti' adını bu ülkeden silmeye çalışan bir grup mhp'liye verilen sesleniş ismi.
deveye diken, insana siken.
itiraf ediyrum, sözlüğe uzun zaman ara vermiştim. geri dönmek için ısınmaya çalışıyorum.
denize komşu olmayan bozkırlarda yaşamalarına karşın bütün dünyaya egemen olmak gibi bir ülküleri olan insanların tarihidir. bu ülkülerini gerçekleştirmişlerdir de. sibirya'dan hindistan'a, kore'den orta avrupa'ya kadar uçsuz bucaksız toprakları, yaşadıkları dönemde bilinen dünyanın hemen hemen yarısını idare etmiş insanların tarihidir. canlı, hareketli, ilerlemeci, kıpır kıpır, okuyana heyecan ve güven veren bir tarihtir. tüm bu hareketliliğine rağmen sağlam bir toplumsal düzeni barındırır. her şey düzen ve kanunla işler. toplumsal düzende düşkünlük, cahiliyelik yoktur. o dönem türklerinin çoğunluğu konar göçer biçimde yaşamıştır ama bozkırda kurdukları birçok şehir de ticaret ve bilim merkezi olmuştur. hakkıyla araştırılmalı ve bütün türklere hakkıyla öğretilmelidir.
deveye diken kuralı burda da geçerlidir. ilişkiyi bu kural üzerine kuran kazanır. burda kazanmaktan kasıt 'ziken' sıfatını kazanabilmektir. ziken sıfatını kazanan her türlü ziker ve kazanır. bu bir döngüdür. ziktikçe kazanırsınız ve kazandıkça zikersiniz. net. (bu tanımdaki zikme eylemi yalnızca cinsel zikme için değil, her türlü zikme içn kullanılmıştır.)
yanlış önermedir. türkiye ortalamasını yansıtırlar. ama bir ingilizce öğretmenliği okuyan kızlar kadar güzel olmadıkları doğrudur.
evine ateş düşmüş kişiden, istediği yere gelememiş kişiden beter olur adam.
ateşi de iyi biliriz biz.
uslu duranlara görünmüyorlarmış.
gitmesek de, görmesek de zihnimizdedir, gönlümüzdedir bizim azerbaycan. sorun yok.