bugün

/636
Bazen acı.
Kimine göre şiir, kimine göre müzik. Sınırsız. Kültür gibi bi şey la.
mazoşizm ile aşk kardeştir, birinde bedenin acı çekerken zevk alırsın diğerinde ruhun...
Aşk geldi mi ruhuna duyguların köpekleşir dizginleyemezsin.
Aşk kapına geldi mi şair de olursun filozof da arabesk bile dinletir adama ve daha bir anlamlı gelir şarkılar hatta bir bakmışsın sanki bütün şarkılar sana yazılmış bütün şiirler sana dizilmiş.
sadece mutluyken vardır.
bilmesen, hatta hiç dokunmasan bile hissedebilmek.. aşk güzel şey..
Acinin diger adidir.
duyguların en yoğun yaşanan halidir. ne demişler, seversin kavuşamazsın adı aşk olur.
adına bir çok şiir, roman yazılan, iki kişinin birbirine karşı hissettiği duygudur. karşılıksız olanları da vardır, platonik aşk.
(#18452660) ve fakat bilinmelidir ki bir gün seni terk ettiğin de nefes alamayacak gibi olur insan.
gerizekalıca bir şey.
ask mutfaga girip kendi uydurdugunuz bir yemegi birlikte yapmaktir. sonra da gidip cocuk yapmaktir. * *
saçma. bir arkadaşım var cahil kavgacı gitar çalan yakışıklı belki şu ana kadar 100 kişiyle birlikte olmuştur. masum güzel kızlar bu birşey yapmadan aşık oluyorlar, bu çocukta onları bir tuvalette becerip ayrılıyor. sonra gelip anlatıyor tuvalette oral yaptım attım kızı bana aşık falan diye. bana bakıyorum ulan kimse bana aşık olmadı ben kavgacı değilim bilgili eğitimliyim duygusalım kimsenin kızlığını bozmam evlenmeden ama durum bu. bu adamlara aşık oluyorsanız ben bu olayın içinde olmak istemiyorum.
saat 03:53 te birbirinden güzel şarkıları karanlık bir odada yapayalnız sigaranın dumanında yaşamaktır.

zaten bozulmuş ruhumuzun dibe vurmasıdır.

aşk yavaş yavaş intihar etmek, acı çekerek ölmektir.
kimi için bateri çalmaya başlama nedenidir. uğruna şiirler şarkılar yazılan, herkesin iiçinden beni bulsun diyip dışından ay illet bu illet mesajı verdiği duygu selidir. ayrıca (bkz: yine şiir okuttun kardeş)
he deyip geçilmesi gereken. inanın fazlası her şeyde olduğu gibi kompleks hale geliyor, hiç girmeyelim bu işlere.
aşığı çoktur.
Hazırım gel hayatımı bitir cümlesinin etiketlenme şeklidir.
o aniden uyuya kaldığında hüzünlenip neden uyudun ya diye diye uyuya kalmaktır. ilginçtir.
Benden uzak dur. Gereksiz saçma sapan bi şeysin sen. Pis.
ne zaman gelse hayatımın amına koyup gidiyo. mümkünse bir süre benden uzak olsun.
''Ve Aşk; hakedenlerin hayali olurken, haketmeyenlerin oyuncağı oldu...''
ask insanin kendine yakisani sevmesidir. ama son yillarda cogu insan aski hoslanmayla karistirmakta ve gercekten asik olan insan sayisi giderek azalmaktadir.
kendini hayatın boyunca yalnız hissetmişken aidiyet duygusuna kapılmana sebep olandır. umutsuzca ağlatandır, eğer gittikçe büyüyorsa içinde... aşk, karşılıklı olsa da bazen yaralarınızı kapatamayandır. yine de en huzurlu uykulara dalmanı sağlayandır; en rahatsız uykulardan fırlatandır kan ter içinde. sabah karın ağrısıyla kıvrandıran fakat duyduğun bir sesle her şeyi unutturandır. sonra yine başa döndüren, her şey mükemmelse bile "ya giderse?" endişesini yaşatandır.

olsa bir türlü, olmasa bir türlüdür.

sekiz yaşındayken, sınıfta bir şeyin yere düştüğünde o'nun eğilip alıp sana gülümseyerek vermesiyle tanımladığındır; belki de yakalamaca oyununda seni kovalamasıdır. en sancısızı bu yaşlarda olanı olsa da daima aklında şu sözcüğü dolaştırandır: "...giderse?".
- Aşk Nedir ?
+ Gökyüzündeki Yıldızları Say Anlarsın.
- O Zaman Sonsuz.
+ Hayır Zaman Kaybı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026