bugün
- ismet gurbuz 202418
- küfreden kız iticiliği7
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar18
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması16
- telefon sinyali çekmeyen bölgede kaybolmak5
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı4
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler7
- lise defteri7
- bacak kıllarını almadan şort giyen erkek4
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- ideal sevgilinin en önemli özelliği17
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar4
- yürüyüş partisi8
- beyaz otomobil satın almak15
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur3
- ankara da nato zirvesi tedbirleri4
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- saba makamı ile okunan ezan4
- türkiye6
- aylık 374 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi11
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- şapkalılar suç örgütü operasyonu2
- düşük iq belirtileri5
- göbek adınız2
- rabbin para vermesi4
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- amerika birleşik devletleri6
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- ibne penis nah3
- bugün de meme atan olmaması13
- birader beyler biraderdirler3
- almanya5
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı3
- chp'deki değişimciler3
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- ilgi2
- makarna süzmek5
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- terlikle dövmek2
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- diş ağrısı2
- 65 şut çekip gol atamamak5
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- dna testiyle ırk öğrenmek2
kararması gerekirken turuncu rengi alan bir gökyüzü
o kadar korkunç ki, komşulara sığınmayı düşünüyorum.
o kadar korkunç ki, komşulara sığınmayı düşünüyorum.
(bkz: ankare)
hollanda kokenli uzaylıların saldırısına ugramıs sehir.. bu portakal rengi havada ney lan?
Akşam akşam griliğini turuncuya bırakmış şehir.
Karasal iklime sahip olmasına rağmen zırt pirt gök gürültülü simsekli yagmur yağan sevmedigim şehir.
'Iyi kalpli üvey ana' der cemal sureya ankara'ya.
Bugün acayip güzel yağmur yağan şehir. Aferin, bana bunlarla gel turuncu rengini sevsinler. *
samimi insanlara ev sahipliği yapan koca şehir. angaralıyım la bebe demekten vazgeçmem. siz de deneyin bu sizi barzo yapmaz.
Tafiginde Bisiklet surmenin iskence oldugu sehir. Trafigi barzolarla dolu olugundan her an ölümle burun buruna olma durumu söz konusudur.
bütün işlek caddelerin de takım elbiseli kravatlı ve ciddi suratlı insanların dolaştığı cumhurbaşkanını tanımasak " aha kesin cumhurbaşkanı bu" diyeceğimiz insanların olduğu, trafikte sürekli resmi plakalı araçların görüldüğü ve onlar için ara ara kırmızı ışıkta beklediğimiz ve başkent olan şehrimizdir.
gerçekten saygısız sürücülerin olduğu şehir. eskişehir yolunda bisiklet sürerken bile sıkıştıranlar korna çalanlar...
gri giyimli insanların olduğu rutin şehir. sokaklarını seks işçilerinin kartları doldurmaya başladı, bir bu eksikti. bu durumu insanlar sadece yadırgıyor. bu konuda, bir adım atan bir yetkili de yok. özgürlük insanları rahatsız etmek demek değildir. görüntü kirliliğine dur diyecek cesur yürekli birileri aranıyor.
türkiye'nin başkenti aynı zaman da 2 senedir içerisinde öğrencilik yaparak ömür çürüttüğüm gri şehir.
Bambaşka bir şehir. Bu şehre gri, ruhsuz, ölü diyeni sikerim. Amk izmirde yaşıyorum (hani denizi karısı kızı eğlencesi bol olan) fakat ankarada yaşadıklarımın tadını alamıyorum. Şimdi malın biri çıkar, paran yok ondan der. Yok lan allah'a şükür para da var ama yok amk yok işte. Bak şu an canım sıkıldı, dersede gitmedim bugün. Ne yapsam diye diye uzandım koltuğa, sözlüğe girdim en sonunda sıkıntıdan. Ankarada olsam böyle mi olurdu. Her sokağı her caddesi bambaşka. Ara 3-5 kişiyi keyfine bak her yerinde. Tek tabanca takılcam dersem de takarım kulaklığı yürürüm kuğuluya atarım 3 biramı dinlerim müziğimi rahatlarım. insanı sıkmayan, boğmayan bir yaşam var orada. Ferah aq.
Ankara, Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara ilinin merkezi, Türkiye'nin en kalabalık ikinci ve dünyanın en kalabalık otuz sekizinci kenti. Topraklarının büyük bölümü iç Anadolu Bölgesi'nin Yukarı Sakarya bölümünde yer alır. Türkiye'nin coğrafi merkezine yakın olduğu için, hem konum hem de işlev itibariyle Türkiye'nin kalbi benzetmesi yapılır.
uç şehirdir. kimisi çok sever kimisi nefret eder bu şehirden. kimisinin hayallerini engeller kimisine yepyeni hayaller kurdurur. şahsım adına ayazına bakmadan ciddiyetinden öptüğüm şehirdir. sevilir.
kesinlikle yalnızlığın,hüznün başkenti.
"Ankara'da ya okunur ya da aşık olunur zaten" demiş yazar. Ben ikisini de beceremedim sanırım.
1 temmuzda staj yapacağım denizi olmayan, metropol köy.
ulan bi zirve felan yapında sıkılmayalım.
ulan bi zirve felan yapında sıkılmayalım.
Deniz isteyenlerin gelmemesi gereken sehir. Begenmiyosan al bohcani git.
Melih basganımızın yaptığı yollar sayesinde ulaşımda altın çağını yaşayan fışkiyeler şehri. (bkz: yalandan kim ölmüş ki)
solo barı olan sevilen şehir..
Bir istanbul lu olarak bura ile kiyaslanmasindan nefret ettiğim şehir. Bana hep soğuk ve itici gelmiştir. Ama baskenttir saygiliyiz.
gül gibi izmir'i bırakıp geldiğim, bozkırın ortasında, vizyonu dar insanların bolca bulunduğu metropol havasında köydür.
izmir'de köy ama en azından insanlar gerçekten köylü gibi sıcak ve içten; dağdan inme değil affedersin.
edit: sert bir iklim, kaba saba haller. kimse kusura bakmasın. biraz objektif yaklaşın. genelleme yapmış olabilirim ama arada normal insanlarla da karşılaşıyorum.
edit2: misterrasyonel basacak eksiyi.*
izmir'de köy ama en azından insanlar gerçekten köylü gibi sıcak ve içten; dağdan inme değil affedersin.
edit: sert bir iklim, kaba saba haller. kimse kusura bakmasın. biraz objektif yaklaşın. genelleme yapmış olabilirim ama arada normal insanlarla da karşılaşıyorum.
edit2: misterrasyonel basacak eksiyi.*
Deniz yok diye laga luga yapanların gelişi olmasın şehri. Ömrünüz yalılarda, sahillerde geçti sanki.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar