bugün
- ismet gurbuz 202418
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar19
- küfreden kız iticiliği6
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması15
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı4
- ankara da nato zirvesi tedbirleri5
- telefon sinyali çekmeyen bölgede kaybolmak5
- lise defteri7
- ideal sevgilinin en önemli özelliği16
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler7
- ilgi3
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı4
- beyaz otomobil satın almak15
- yürüyüş partisi8
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- bacak kıllarını almadan şort giyen erkek4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar4
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi10
- türkiye6
- saba makamı ile okunan ezan4
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur3
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- bugün de meme atan olmaması13
- aylık 374 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- şapkalılar suç örgütü operasyonu2
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- düşük iq belirtileri4
- rabbin para vermesi4
- göbek adınız2
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- ibne penis nah3
- birader beyler biraderdirler3
- makarna süzmek5
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- chp'deki değişimciler3
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- almanya5
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- 65 şut çekip gol atamamak5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- amerika birleşik devletleri6
- anın görüntüsü15
- lahmacunu elle yiyen kız18
- terlikle dövmek2
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
insanın vücudundaki neme bile gözünü diken yamyam şehir..
elim yüzüm ayazda kalmış bekçi şeyine döndü lan nedir bu??
elim yüzüm ayazda kalmış bekçi şeyine döndü lan nedir bu??
eğer eviniz bellediğiniz insan bu şehirdeyse, ankara bir başkadır... aksi halde sevmek zor.
ruhsuz, gri insanların yaşadığı ve ne yazık ki başkentimiz olan ilimsi mekan.
yaşamak istediğim, kendimi ait hissettiğim tek şehir.
Zordur Ankara. Hele benim gibi küçük şehirden gelmiş bir insan için. Metro görmemiş, alışveriş merkezi bilmeyen hayatında yaşadığı şehirden dışarı çıkmamış biri için zordur. Okumaya geldiğim şehir ankara. Dört senedir buradayım. Ne aşklar geçti başımdan, ne parasızlıklar, ne mutlu günler. Pişman mıyım? Hayır. Beni büyüten şehir ankara. Kızılayı, bahçelisi, tunalısı... Hepsinin ayrı bir yeri var bende. Şimdi son bir senem kaldı. Gitmek istiyorum artık. Ben vademi doldurdum ankara'da.
' sokakların Denize çıkmasa da aşığım sana ankara' diyenlerin en büyük aşkı. Değişik bir çekiciliği var benim üzerimde her ne kadar beni darlasa da her gördüğümde ' ıyy bu nasıl memleket ' desem de seviyorum galiba bu şehri.
yolları, kaldırımları bozuk şehir.
not: takım elbiseyle çamura düşüp, çamurları taksi durağının arkasındaki çeşmeyle temizlemeye çalışıp, o halde istanbul otobüsüne binmişliğim var.
not: takım elbiseyle çamura düşüp, çamurları taksi durağının arkasındaki çeşmeyle temizlemeye çalışıp, o halde istanbul otobüsüne binmişliğim var.
(bkz: ankara nın oyları)
''Siz de benim gibi, günleri sevgiyle isteyerek değil de, takvimden yaprak koparır gibi gerçek bir sıkıntı ve nefretle yaşadıysanız, Ankara güneşi sizin de uyuşturmuşsa beyninizi, Ata'nın izinde gitmekten başka bir kavramı olmayan Cumhuriyet çocuğu olarak, yayan pis pis gezdiyseniz Hergele Meydanı'nda, bu sarı ve tozlu alan iğrendirmiyorsa sizi, bir taşra çocuğu sıfatıyla özlemeyi bilmiyorsanız denizi; kaybettiniz (benim gibi).''oğuz atay.
Yemekteyız programındaki konuklarıyla adı kirletilen şehrim. Ankaram canım memleketim seni seviyorum da böyle görgüsüz, gösteriş meraklısı insanları içinde barındırmasan olmaz mı. Ankaranın yemeklerinin tanıtıldığı programda sivas türküsü söylemekte trajikomik.
+libyaya gel libyaya...
mukerrer: yok abi kalsin.irakta catisma patlayan bombalar yeter yani.
+ya valla gel libyaya sorun yok. hem deniz var.
mukerrer: ya bana ne denizden abicim ben angaraliyim nepiyim denizi.
ankara dedin mi denizi okyanusu siktir edeceksin.
mukerrer: yok abi kalsin.irakta catisma patlayan bombalar yeter yani.
+ya valla gel libyaya sorun yok. hem deniz var.
mukerrer: ya bana ne denizden abicim ben angaraliyim nepiyim denizi.
ankara dedin mi denizi okyanusu siktir edeceksin.
son durak olan şehirdir. develer anlayamaz.
akp döneminde olmuştur.
Kurtuluş'ta bi arkadaşımın yanında haftasonu kaldığım şehir. ilginç gelense, nereye gitmek istesem 15-20 dakika yürüme mesafesinde olmasıydı.
Şehir yürümek için uzun, otobüse binmek için kısa mesafeler üzerine kurulmuş.
Şehir yürümek için uzun, otobüse binmek için kısa mesafeler üzerine kurulmuş.
Severek yasayanlara imrenerek baktıgım sehir.
deniz olan bir şehirden öğrenci olarak geldiğim, geldiğim ilk günden beri hep içtiğim, içmeden çekilmeyen şehir. bir şehirden ne istenir ki. deniz sevdalısı değilim ama sevenleri anlamış da değilim. boğulmadan yaşamak zor, tüm param içkiye gidiyor, içmedigim zaman ise yollara vermek zorunda kalıyorum, kaçıyorum sürekli.
böyle bir kasveti var, ölüme yakın duran yaşamalı bu şehirde.
böyle bir kasveti var, ölüme yakın duran yaşamalı bu şehirde.
Mac olduğu gun sürekli yağmur yağan sehir. Lan iyiydi baslarda ama hasta oluyoruz artik, adam toplayamaz oldum. Az yağdır az.
taşından, gökdelenlerinden dolayı sevilmez ankara ya da yaşayanlar denizi yok diye hiç boş yere üzmez kendini. seven böyle sever, sevmesi için mutlaka bir neden bulmuştur kendine. bazen eski bir sevgili, bazen eş dost, bazense hiç bir şey... ama burda uzun süre kalmış biri mutlaka sever, içinde duygusallık barındırır bu şehir. hislidir, maneviyattır...
bu kış yağması gerekenden daha az kar'ın yağdığı şehirdir.
Çok sıkıcısın be Ankara.
dün gece uzun yıllardır görmediği şimşek ve gök gürlemesine şahit olan şehir. uykudan uyandırmıştır.
Bir hafta sonra geleceğim şehir. Üniversite yıllarında az arşınlamadım sokaklarını ve nice dostlukları aşkları bıraktım banklarında köşe başlarında... tunalı da kuğulu da kızılay da her yerde bir parça bıraktım sana. Bir haftalığına sana geliyorum kravatlı memleketim. Sarı tarlalarını, yağmurunu karını ayazını her şeyini özledim.
Yaşlandım biraz senin gibi. *
Saçım artık kıpkırmızı değil. Kendi rengine döndüm. Sen tanımazsın ama ben seni tanırım ankara.
Gençliğimi hayallerimi bıraktığım güzel şehir.
Yaşlandım biraz senin gibi. *
Saçım artık kıpkırmızı değil. Kendi rengine döndüm. Sen tanımazsın ama ben seni tanırım ankara.
Gençliğimi hayallerimi bıraktığım güzel şehir.
soğuğu eskort kızıyla meşhur ilimiz..
bazen nabıyon la demektir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar