bugün
- buddy dude22
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- suca suruklenen cocuk7
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- aktroller2
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- tunus3
- deliliğin tedavisi7
- gocu29
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 2026 dünya kupası5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- en son ne aldınız2
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto2
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı2
- kızları etkileme taktikleri4
- deyyus u ekber5
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması2
- uğurcan çakır2
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- barış alper yılmaz2
- avustralya10
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- ona bir şey söyle14
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı4
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- sevgilisine ayı diyen kız6
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- türkiye13
- bardağı taşıran son damla7
- sueda uluca5
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- kadınlar neyden hoşlanır10
- chp'nin hali ne olacak58
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- vincenzo montella9
- arda güler7
- güzel kızların isimleri3
- en iyi antidepresan19
- sözlüğün amacı3
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
Bir garajda başlayan girişimcilik dünya devi olmakla devam ediyor.
bol bol veri toplayan sitedir.
hatta benden okumuş olmayin isterdim ama ülkelerin bile veri tabanlarını depolayan severlere sahiptir.
Pentagon bile bütün bilgilerini Amazon severlerinde saklıyor.
bir de o Alexa yok mu?
ağzında bakla ıslanmıyor, evde olup biteni amazon'a anlatıyor.
ayrıca; sendika düşmanlığıyla ün yapmış sirketlerdendir.
hatta benden okumuş olmayin isterdim ama ülkelerin bile veri tabanlarını depolayan severlere sahiptir.
Pentagon bile bütün bilgilerini Amazon severlerinde saklıyor.
bir de o Alexa yok mu?
ağzında bakla ıslanmıyor, evde olup biteni amazon'a anlatıyor.
ayrıca; sendika düşmanlığıyla ün yapmış sirketlerdendir.
paketleme ve dağıtımında sorun yaşanmayan güzel site.
geliri geçen yılın son çeyreğinde yüzde 9 artışla 137,4 milyar dolara ulaşmış e ticaret şirketi.
italya Rekabet Kurumu tarafından pazar hakimiyetinini ve lojiktik ağını rakipleri aleyhine kullanmaktan 128 milyon avro ceza kesilmiş şirket.
Kıçı kırik trendyol, hepsiburada, n11 ve çiçeksepeti'nden daha hızlı ve guvenilir olan alişveriş firmasi.
Über hizli über iş bilen.
Adamsin !.
Über hizli über iş bilen.
Adamsin !.
Çük gibi arayüze sahip site.
1.59 trilyon dolar değeriyle dünyanın en büyük e-ticaret şirketidir.
gönderimleri pandemi yüzünden 1 ayı bulabilen site.
Görebilene Türkiye'den ürün gönderip dolar kazanma fırsatı sunan dünyanın en büyük eticaret sitesidir.
(bkz: eihracat)
(bkz: eihracat)
Google, apple, microsoft devlerini sollayarak dünyanın en değerli şirketi olmuştur. 220,8 milyar dolar gibi bir rakamdan bahsediliyor ki sunucularında bir milyon'a yakın güvenlik açığı tespit edilmiştir.
saatlik çalışma ücretinin 15 dolar olduğunu şirket.
ayda 2400 dolar yapıyor.
ayda 2400 dolar yapıyor.
amazon go adı altında çalışansız mağazasını açmış şirket biz de hala poşet satma derdindeyiz.
Microsoft'u sollayarak dünyanın en değerli şirketi olmuştur.
(bkz: amazon un dünyanın en değerli şirketi olması)
(bkz: amazon un dünyanın en değerli şirketi olması)
bide kasklara bak.
Fiyatları tamamen farklı olan site. Yurtdışından herhangi bir bölgeden Mistral Wind-sup marka sörf tahtası 1,249 euro iken türkiye’de ki fiyatı 9,899 tl dir. Tamam gümrüktür şudur budur da, bu kadar da fiyat farklılığı olmaz ki vicdansızlar.
apple dan önce 1 milyar dolar seviyesine gelecek olan şirket.
2004 yılında piyasa değeri 20 milyar dolardı.
şimdi 877 milyar dolar.
14 senede 43 kat değerlenmiştir.
şimdi 877 milyar dolar.
14 senede 43 kat değerlenmiştir.
bazı kolay yoldan para kazanma hevesinde olan kişilerin çinden alıp amerikalıya sattığını iddia ettiği e-ticaret sitesi.
ilk kez Microsoft’un piyasa değerini geçerek sahibini dünyanın en zengin adamı konumuna getirmiş şirket.
http://www.haberturk.com/...ini-gecti-1838691-ekonomi
http://www.haberturk.com/...ini-gecti-1838691-ekonomi
bizim bu müşteri sadakatine olan seviyelerine erişmemiz mümkün değil dediğim kitap satış devi. başımdan geçen olayı kısaca anlatayım:
stephen king'in dört tane ciltli kitabının siparişini verdim. birisi ciltsiz basım(karton kapaklı) geldi. hemen amazon live chat'i açtım ve yazışmaya başladım. önce özür dilediler. ve dediler ki size ücret iadesi yapacağız. ben de kitabı nasıl geri göndereceğim dedim. buraya dikkat, kitabı geri göndermenize gerek yok. satabilir, bağış yapabilir veya sizde kalmaya devam edebilir dediler. ben de ödemenin tamamını istemediğimi, bunu ahlaki bulmadığımı sadece ciltli baskı ile karton kapak edisyonu arasındaki farkı istediği söyledim. biraz beni beklettiler. sonra dediler ki biz bu fiyat farkını hesaplayamadık siz de bize yardımcı olun, beraber belirleyelim. tahmini ne kadardır dedi. ben de onlara bir fiyat söyledim ve dedim ki bu yardımınızı gördükten sonra artık bu geri ödemeyi istemiyorum. sizden kitap almaya devam edeceğim ve bu yaklaşımınız için sizi tebrik ederim.
sonuç olarak harbi büyük firmalar. boşuna amazon olmamışlar. bu bir yalakalık falan veya duyduğum eziklik değil. adamlar işlerini çok iyi yapıyor, müşteri sadakati sağlıyorlar. böylece sen onlardan alış veriş yapmaya devam ediyorsun.
stephen king'in dört tane ciltli kitabının siparişini verdim. birisi ciltsiz basım(karton kapaklı) geldi. hemen amazon live chat'i açtım ve yazışmaya başladım. önce özür dilediler. ve dediler ki size ücret iadesi yapacağız. ben de kitabı nasıl geri göndereceğim dedim. buraya dikkat, kitabı geri göndermenize gerek yok. satabilir, bağış yapabilir veya sizde kalmaya devam edebilir dediler. ben de ödemenin tamamını istemediğimi, bunu ahlaki bulmadığımı sadece ciltli baskı ile karton kapak edisyonu arasındaki farkı istediği söyledim. biraz beni beklettiler. sonra dediler ki biz bu fiyat farkını hesaplayamadık siz de bize yardımcı olun, beraber belirleyelim. tahmini ne kadardır dedi. ben de onlara bir fiyat söyledim ve dedim ki bu yardımınızı gördükten sonra artık bu geri ödemeyi istemiyorum. sizden kitap almaya devam edeceğim ve bu yaklaşımınız için sizi tebrik ederim.
sonuç olarak harbi büyük firmalar. boşuna amazon olmamışlar. bu bir yalakalık falan veya duyduğum eziklik değil. adamlar işlerini çok iyi yapıyor, müşteri sadakati sağlıyorlar. böylece sen onlardan alış veriş yapmaya devam ediyorsun.
Müdürüm orada alım gücü yüksek olduğu için verdiğin 17 avro Dana koymuyor.
Hahha ya, mantığa bak.
Hahha ya, mantığa bak.
aliexpress daha ucuz. 30 euro limit önemli.
güvenilir bir site. ayrıca artık resmi olarak türkiye'de. bunu yanında fiyatlar yanılmıyorsam euro bazında mı yoksa şu an com.tr'den bizi .de uzantısına yönlendirdiği için mi? euro olursa fiyatlar harbiden pahalı. mesela günün fırsatında 17 euroya basit bir klavye var. 68 liraya denk geliyor. ama normalde o kadar etmez.
http://www.amazon.com.tr
http://www.amazon.com.tr
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar