bugün
- m r e r e c t o10
- larisalisa8
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak5
- anayasa değişiklik paketi3
- uludağ sözlük discord grubu5
- cayır cayır yanan kız11
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- anın görüntüsü22
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- timsah4
- satranç haram yasaklansın17
- faşizme karşı birleşik direniş cephesi2
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- afganistan islam emirliği2
- dul kalmak4
- gir içime hünharca12
- suca suruklenen cocuk6
- en klas salgı3
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- güzel bir kadını terk etmek3
- park sorunu6
- yazın terli memeleri öpmek3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- iki parmakla sümkürme3
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- bankamatiğin para beğenmemesi2
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- beyazsemsiyeliyabanci48
- asidik bir cehennem3
- kabalcı4
- onlyfans4
- mithat paşa2
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- amerika birleşik devletleri4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- mihri belli2
- dogukan xd'yi bı güzel yumruklamak2
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- müzik haramdır5
- kemal kılıçdaroğlu21
- ilk buluşmada yanaklarını trompetçi gibi şişirmek2
- muşlettin amca2
- başbirader2
- tampon takan erkek2
- türkiye17
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- faik öztrak5
- cinsel niyetleri komik duruma düşürmek2
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi4
- kürt mutfağı7
Arayanın bulduğu, bulanın mutlu olduğu.
"Bunun için, Ben onu muntazam bir insan kıvamına getirip içine ruhumdan üflediğim zaman, derhal onun için secdeye kapanın!"
"Bunun için, Ben onu muntazam bir insan kıvamına getirip içine ruhumdan üflediğim zaman, derhal onun için secdeye kapanın!"
özelenendir. buralarda ise entrymi beğensin.
kadrini kıymetini bilmediğimiz yaratıcı.
çok nankörüz çok!
çok nankörüz çok!
Onsuz bir günümün geçmesini asla istemediğim, her daim herşeyim, tek sığınağım. Verdiği imtihanlarla beni kendine daha da bağlayan, milyarlarca insan arasından seçip evini benim gibi günahkârın ziyaretine açıp, az hamd ettiğimi düşündüğüm yaşama tutunmayı öğreten, ahiretimi nasıl kazanacağımı gösteren malikül mülktür o.
allah inananlarin dostudur.
onlari karanlikdan aydinliga cikarir.
onlari karanlikdan aydinliga cikarir.
Adalet anlayışını merak ettiğim yaradan.
Yüce yaratıcı. Ateizlerin inanmadigi sonsuz güç.
islam ın zeusu değildir çünkü
Eski yunan inancı politeist iken islamiyet monoteist dır.
Ayrıca yeri göğü ve bütün varlıkları yaratan üstün yaratıcıdır.
Eski yunan inancı politeist iken islamiyet monoteist dır.
Ayrıca yeri göğü ve bütün varlıkları yaratan üstün yaratıcıdır.
Sorgulanmadığı sürece hep vardır. Şöyleki çocukluğumuzda yıldızların beş köşesi olan geometrik şekil olduğunu kabul ederdik. Ta ki böyle bir şeyin fizik kanunları açısından olabiletisini sorgulayana kadar. Allah da böyledir. Var olduğunu kabul ederek başladığımız hayatta sorgulayana kadar hep olacaktır. Aslında şu yıldız meselesinden başka bir örnek daha verebiliriz. O yıldızları allah'ın yarattığını kabul ettikçe beş köşeli geometrik şeklin mümkün olabileciğini Kabul ederiz. Çünkü o herşeyi mümkün kılar. Fizik, kimya, matematik kimin sikimde?
Bilim ve din çoğunlukla bu yüzden çelişir. Din bilimin gelişmesindeki en büyük engel gibi.
Bilim ve din çoğunlukla bu yüzden çelişir. Din bilimin gelişmesindeki en büyük engel gibi.
(bkz: yaratıcı)
Yaratan, affeden, alemlerin Rabbi ve sahibidir.
Seni seviyorum Allah'im.
En bütük troll. Bbg den, sims e kadar hepsi var.
"allah de gönlüm, sabrın selamete kavuşsun.."
helak olmuş kavimlerin arsızlıgini ve simarikligini sozlukte fazlasiyla goruyoruz..
sizin klavyeleriniz keskin bir bumerang gibi.. ellerinizden çıktıginda asla bir daha geri donmeyecek saniyorsunuz..gelip sizi buldugundada allahin adaletsiz oldugunu soyluyorsunuz..
inanmak icin ne kadar cok arguman varsa bunlari gormemek ve inanmamak icinde o kadar arguman olabilir..tabiki bunlar tartisilabilir,uzerine dusunulebilir.
peki bu seviyesizlik neden?
muhtemelen burdaki ateist arkadaslar olseler yarin ikindiye kalmaz camide dikey bulunamadan yatay pozisyon alirlar.. parmak uclariniza kadar sizi tekrar biraraya getirecegini vadeden allah sizi tekrar dikey duruma getirdiginde edepli inanmayinda bari ,rabbim biz seni bilemedik diyecek yuzunuz olsun..
sizin klavyeleriniz keskin bir bumerang gibi.. ellerinizden çıktıginda asla bir daha geri donmeyecek saniyorsunuz..gelip sizi buldugundada allahin adaletsiz oldugunu soyluyorsunuz..
inanmak icin ne kadar cok arguman varsa bunlari gormemek ve inanmamak icinde o kadar arguman olabilir..tabiki bunlar tartisilabilir,uzerine dusunulebilir.
peki bu seviyesizlik neden?
muhtemelen burdaki ateist arkadaslar olseler yarin ikindiye kalmaz camide dikey bulunamadan yatay pozisyon alirlar.. parmak uclariniza kadar sizi tekrar biraraya getirecegini vadeden allah sizi tekrar dikey duruma getirdiginde edepli inanmayinda bari ,rabbim biz seni bilemedik diyecek yuzunuz olsun..
A büyük hayvan.
Yok, din yalan.
allah de ve sus.
baska hic bir sey soylemeye degmez.
baska hic bir sey soylemeye degmez.
Yarabbim gecenin bu vaktinde sana yakarıyorum. Sen bizleri dünyaya aldananlardan eyleme. Bizleri emir ve yasaklarına uyan kullardan eyle. Bizleri cehennem ve kabir azabından koru. Verdiğin bütün nimetler için sana sonsuz şükürler olsun allahım. Amin.
müdahalesiz tavırları ile kabak tadı vermiştir.
de ki, allah bana yeter.
Rahman ve rahim olandır.
Yaratan, yarattığını takip eden, yapılan nankörlüğe rağmen merhametini esirgemeyen.~
Cenabı hak. hakkımızda hayırlısını versin.
güncel Önemli Başlıklar