bugün

Yoktur diyen tek cikar yol olan yaratilis teorisini hangi kafayla inkar ediyor merak edilir.
Kurgusal bir Arap karakteridir, kainatın tek yaratıcısı olduğuna dair yaygın -fakat yanlış- bir inanç vardır.
arap kökenli islamın, arapça bilen tanrısıdır. Bugün uğruna çok kafalar kesiliyor.
ilmi adedince şükürler olsun, yarattıkları adedince. içimi biliyor, gönlüme göre verecek biliyorum, tüm noksan sıfatlardan münezzeh..

Ve bizi tamamlayacak. Kendi izni ile. Acımasa nefes alamayız...

Her zerrede izin var, bizim aklımızın kesmediği o son noktada yardım gelir sabrımızın yetmediği..
el ilahtır. tanrıdır. godtır. yehovadır. gottdur.
Hamdolsun sana.
yüceler yücesi her şeyin en büyüğü kainatın sahibi yüce Rabbimiz.
Yahudi filozof rambam a göre oznitelikleri hakkında asla bilgi sahibi olamayacagimiz varlığın sebebi olan yüce hayy dır.
inanan oldugu gibi inanamayani da coktur. ama en zor anlarda sarilinilan yine o olur. dinler dersen bir sey diyemem, yaratan kavrami farkli ama.
Ateist olduğum dönemlerde hiçbir söz hiçbir kelime hiçbir cümle benim için bir anlam kılmıyordu. Ona edilen dua insana çok şey bahşediyor. insana duygularının olduğunu hatırlatıyor... Bu duygularınızdan maruz kalmayın. Aşk diyerek cinsellik yolunda koşmayın, kadınları bir et parçası olarak görmekten vazgeçin.

Edit: Daha yazardım da konu dışına çıkmamak lazım çok.
hücrelere hükmedendir.

ayan beyan ortada ama hakikat perdesi nasıl birşeyse göstermiyor onu. (c.c)
Bismişah Allah, Allah, Allah.(C.C.)
(bkz: yoktan var eden)
(bkz: yaratıcı)
Yıllarca caminin minaresi sandığımdır.
Müminlerin tek ilahı olan yüce Rab. Kullarına tam iman edebilmeleri için varlığını belli zamanlarda belli edebilen çokça rahmetli çokça anmamız ve unutmamamız gereken yüce peygamberin tanıttığı Elhamdülillah inandığım ve tek cevap aldığım kendinden razı olduğum Rab Allah'tır.
görsel

o büyük bir sanatkardır.
Sadece iyi gününüzde yanınızda olan tanrınız.
Ah ulan bir gülmedin yüzümüze .
Kaderi ona değil seçimlere bağlamak gerek. Siz seçersiniz o yazar alın yazınıza.
Egoisttir.
her ihtiyacim oldugunda yanimda olandir. en zor zamanlarimda. inandigim, yaraticimdir.
bir ütopyadır.
bugün de 18 cocugu aclıktan öldürmüştür. teşekkürler.
O'na tüm şükürler, dualar azdır.
Bazı mümin kardeşlerimizin hayatın senaristi ve yapımcısı olduğunu söylediği tanrı.

Müdahale etmekten hoşlanmıyor herhalde.