bugün
- tememda kenka nalaka8
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek6
- istanbul un çok pahalı olması4
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin5
- 15 mayıs gecesi3
- truenun yetkili olması7
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı55
- true nickli namussuz kadın düşkünü6
- zamanbaba mokv dir4
- gammazlık8
- sigaranın son fırtını alırken ağzın yanması2
- arjantin'in 90 dakikada tek şutunun olmaması6
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti3
- biraderler uludağ sözlüğün beka sorunudur2
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak7
- true nickli yazar16
- dhalsim9
- kasiyer kızdan hoşlanmak6
- sektörel ve bölgesel asgari ücret modeli2
- odyssey3
- trafik açılınca şoförlerin deli gibi araç sürmesi3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir3
- slavko vincic5
- true'nun yetkili olmayınca sözlüğe küsmesi3
- anın görüntüsü13
- kih kih birader2
- iremge nerede2
- gammazlık yetkim alınırsa sözlüğü terk ederim3
- chatgptye penis fotoğrafını atmak20
- kafakoparan emmi2
- gocu27
- rafting2
- sword art online3
- seri gizli artı oy veren melek5
- arjantin18
- oğuzhan uğur10
- yazar kızdırmak4
- muslettin amca2
- ispanya18
- haluk levent21
- 90 lar da hayat güzeldi yavşaklığı2
- hiç düzgün insanla tanışmamak2
- entry si silinen yazarın salya sümük ağlaması3
- 2026 dünya kupası23
- devrim muhafızları abd üssü vuruldu2
- futbol13
- lionel messi12
- true nickli namussuz yazar15
- dünya18
the oc'de ezik ama yakisikli zat.
tüysüz çelimsiz veletlerin de oyuncu olabileceklerini gösteren ve benzerlerinin yüreklerine umut aşılayan delikanlı.
büzük bakışlarıyla izleyende abdnin küçük emrahı olduğu fikrini uyandıran oyuncu.
(bkz: adrien brody)
cok guzel giyinen, mr&mrs smith'te de rolu olan oyuncu, pek de sevimli.
kendisini pek övenler olsada hiç sevmediğim daha doğrusu sevemediğim değişik bi kişiliktir
kıroyum ama para bende diyen, babası gibi bir babaya sahip olmak istedigim adam..
bateri calan ve bi muzik grubu olan oyuncu
mr. and mrs. smith'te çok az görülmesine rağmen, filmin düğüm bölümünü çözen kişidir. the o.c deki giyim tarzıyla da "işte budur" dedirttien karizmatik şahsiyet.
ailecek severek izlediğimiz bir aktördür kendileri. senden başka var mı dedirten arkadaşımızdır ayrıca.*
esssek kadar heriflerin lise ogrencisi oynamasi ekolunun ornekelrinden biridir. hatta the oc de baska bi oyuncuya boyle diyerek kendine laf sokmustur.
son yıllarda ayakta alkışladığım tarza sahip oyuncu şahsiyet. ve lakin oyunculuğu konusunda yorum yapmak istemem zira çok çeşitlilik arzetmedğinden ve oyunculuk adına kendını tekrarlayanlar sıralamasına gırecegını dusundugumden kötü bir eleştiri halini alabilir.*
mimikleriyle insanı ekrana kilitleyen oyuncu.
süper giyimine, mahçup gülüşüne ve sevimli tavırlarına nazar değmesin 41.5 kere maşallah diyorum kendisine burdan.
ağzına şeker almışcasına konuşan aktör. kelimelerin, harflerin üzerine basışı, telafuzu çok şeker.
sanırım adrien brody'nin kardeşi. valla lan. gece gece soy kütüklerine kadar indim araştırdım, ortak bilgi bulamadım ama olsun.
the oc de görüp bayıldığım; ryan asalağına rağmen bana 4 sezonu izlettiren tatlı kişilik. kendisi için the oc bittikten sonra büyük planlarım vardı filmden filme koşacaktı ama öyle olmadı malesef ya niyeyse bu güzide yetenek düşük bütçeli ya da büyük bütçeli ama yan rollerde harcanıp duruyor.
http://www.imdb.com/name/nm0111013/ adresinden the oc sonrası pek iş yapamadığı görülebilir. 2009da jennifer's body de ki rokçı rölüyle inş şeytanın bacağını kırıp güzel günlere doğru yola çıkması umut etmekteyim.
''kız olsam verirdim'' dedirten şahsiyet.
ayrıca dalgalı süper saçlarıyla insana ''bende böle saç olsa ortalıkta karı kız bırakmazdım'' dedirtmişliği de vardır.
ayrıca dalgalı süper saçlarıyla insana ''bende böle saç olsa ortalıkta karı kız bırakmazdım'' dedirtmişliği de vardır.
hayatımın aşkı ya.
The O. c. dizisiyle tanıdığımız; Leighton Meester le birlikte olan dünya yakışıklısı oyuncu.
o.c. de görüp bayıldığımız tatlı mı tatlı, güzel mi güzel insan. (bkz: )http://galeri.uludagsozlu...p%C5%9Firik-misan-412999/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar