bugün
- zina yapanları en az 4 kişi görmeli17
- ekşi sözlük23
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı22
- ecevit'in lise mezunu olması20
- iftarda tıka basa yeyip fakirin halinden anlamak16
- sahurdayız uludağ sözlük35
- sadettin tantan11
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası23
- chp uzaya çıkmamıza engel oluyor23
- hadi herkes uyumaya8
- israil'deki protestoların arkasında abd var15
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun10
- camiler siyaset yapma yeri değildir14
- doğu perinçek15
- muharrem ince40
- hz muhammed10
- kılıçdarla mı inceyle mi kavgaya gidilir sorunsalı9
- konyalı olmak9
- erdoğan'ın diploması yok29
- katil civciv8
- israil de başlayan gezi olayları23
- evli çiftlerin birbirlerine geri zekalı deme eşiği13
- sabah çorba içmek8
- kızların herkesi beni sikmek istiyor sendromu15
- anın görüntüsü25
- bütün eski akplilerin muharrem inceci olması11
- tayyibe merve çakar18
- hdp gelsin yeter ki rte gitsin10
- 4 saatlik uykunun bir insana yettiği gerçeği8
- boğazı düğümleyen film'ya da dizi sahnesi11
- en büyük sanatçısı fazıl say olan ülkede yaşamak11
- sol frameyi canlandırıyoruz kampanyası8
- allah çelişkili kitap gönderir mi13
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması15
- 27 mart 2023 kemal kılıçdaroğlu'nun sana söz klibi10
- chp lilere büyük müjde demokratik özerklik geliyor19
- fatih erbakan'ın ilginç açıklaması26
- yazarların özel bir sempati beslediği şehir22
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin18
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim78
- kızların hoşlanma belirtileri27
- adam kazandı diyerek konuyu kapatan tip11
- 20138
- kafir yazarlar11
- sözlük yazarlarının aylık telefon faturaları8
- en güçlü müslüman ülke11
- sözlük erkekleri toplatılsın kampanyası9
- sinan oğan50
- bir baltaya sap olamadim11
- akp'nin kızılelma sı vs chp'nin çeşme açılışı19

entry'ler (345)
bir the national albümüdür, harikadır.
şarkısı bile vardır: i wanna fuck you like an animal
hmm, şarkı biraz tek taraflı gibi ama olsun, belki karşılık alınır ve işteş eyleme geçilir.
hmm, şarkı biraz tek taraflı gibi ama olsun, belki karşılık alınır ve işteş eyleme geçilir.
18 Mayıs tarihinde babylon'da konser verecekler: http://web03.biletix.com/etkinlik/MBA94/TURKIYE/tr
karşı taraf için rezalet bi durum, arkadaşlığın sonu gelmiş demektir, maalesef. kendinizden bir anda soğutmak için bir şeyler yapmak istersiniz ama içiniz de el vermez. eskisi gibi de samimi davranamazsınız, çünkü bunları başka türlü anlaması mümkündür. iki ucu değnek hesabıdır yani, ama en nihayetinde arkadaşlığın bitmiş olması içinizi acıtır, geçmiş olsun.
o telefonu açacaktım. (bkz: #11112714)
sabahın köründe (5:00) yattığım için 9:30 da çalan telefonu açmadım. yani uyandım ama açmadım. gizli numaraydı. nedense gene ararlar gibi bi his oluşmuştu, ondan açmadım. bir daha da aramadılar mk. iş başvurusu ile ilgili falan mıydı diye sabahtan beri kafayı yemekle meşgulum. büyük ihtimalle öyleydi.
neyse, kısmet değilmiş, demek ki olmayacaktı gibi cümleleri de yemiyorum tabii. açabilirdim. belki anlamazdım konuşulanları, geç cevap verirdim, ama en azından kim ne için aramış öğrenmiş olurdum, evet. sadece gerizekalıyım başka da bişey bilmiyorum. bundan da ders alıp oturcaz artık. bundan sonra gece 3te de çalsa telefonum açıcam, ha zaten uyanık olurum o zaman bi problem yok.
gerizekalıyım.
neyse, kısmet değilmiş, demek ki olmayacaktı gibi cümleleri de yemiyorum tabii. açabilirdim. belki anlamazdım konuşulanları, geç cevap verirdim, ama en azından kim ne için aramış öğrenmiş olurdum, evet. sadece gerizekalıyım başka da bişey bilmiyorum. bundan da ders alıp oturcaz artık. bundan sonra gece 3te de çalsa telefonum açıcam, ha zaten uyanık olurum o zaman bi problem yok.
gerizekalıyım.
su dışında bir şey ile karıştırmayınız (midenizde bile).
ne kadar uğraşsam da last.fm listemde birincilikten indiremedim bu grubu arkadaş. 3 senedir falan dinlemiyorum ama bir zamanlar o zamanki sevgilim aşılamıştı da o seviyor diye dinliyordum hep *, sonra ayrılınca da onu hatırlatsın diye bayağı bi dinlemişliğim var. yok yok mazoşist falan değilim, hiç olmadım. neyse, sonra onu unutunca riverside sevgim de geçti ama listemde hala en üstte herifler, ne zaman görsem o'nu hatırlar, napıyor lan acaba derim. ne aşk yaşamışım arkadaş, behlül-bihter aşkından beter mübarek.
sözlük yazarı ise entry'lerini tek tek kötülemeyin, işe yaramıyor. ben yapmıştım evet.
arada bi görüşsek ya şöyle fuck buddy falan ayağına, olma mı?
ikinci cümle: en iyisi eski sevgiliden oluyomuş bak öyle okudum sözlükte!
ikinci cümle: en iyisi eski sevgiliden oluyomuş bak öyle okudum sözlükte!
bazılarına bir tane profil de yetmiyor. tanıdığım bir öğretmenin okul için ayrı, normal hayatı (!) için ayrı iki profili var.
hayat bazen yoruyor hakkaten.
(bkz: hayat beni neden yoruyosun)
hayat bazen yoruyor hakkaten.
(bkz: hayat beni neden yoruyosun)
önemli olan sonra nereye gideceğimiz diye cevap verilmesi gereken sevgilidir. your place or my place? al sana noel.
çeşitli anlamları var, başkasıyla yüzleşmek, kendinle yüzleşmek, duygularınla yüzleşmek vs. bence başkasıyla yüzleşmek ne kadar kolaysa kendinle yüzleşmek o kadar zordur. bir şeyi içten içe istiyorsunuz ama dıştan dışa yapmamak için zorluyorsanız, kendinizle yüzleşemiyorsunuz demektir ve o içten içe yaşadığınız her ne ise eninde sonunda içinizde patlayacaktır. bu patlamayı yaşamak daha beter olacağından en iyisi zamanında duygularınızla yüzleşebilmektir, o an içinizden geçeni yapmaktır, gerzekçe bir örnek vereyim: eski sevgilinizin facebook sayfasına mı girmek istiyorsunuz, ne yapıyor diye bakmak mı istiyorsunuz? açın bakın. hayır yapmamalıyım, unutmalıyım demeyin, o an yapın. sonrasında bir zaman gelecek facebook'ta öyle biri olduğu bile aklınıza gelmeyecek. zamanında bunu yapmazsanız içinizde patlayan duygularla patlak patlak gezer, onu da unutamazsınız.
saatler boyunca ego tatminine ihtiyacı vardır ve an itibariyle bu ihtiyacını gidermiştir.
insanı çelişkiler insanı yapar. marketten alkol alırken veya bara girerken kimlik sorarlar, nefret edersiniz o soran kişiden. başka bir gün, marketten alkol alırken veya bara girerken kimlik sormazlar, nefret edersiniz o sormayan kişiden. çünkü akabinde "neden sormadı ya, yaşlandım mı acaba" diye ağlayasınız gelir, bana öyle oluyor yani.
ıssız adamdaki gibi bi sahne olmaz ya o filmlerde oluyor. ben görmezden gelirdim, hele bi de yanında bi hatun varsa ve ben yalnızsam o anda kaçsam yeridir yani.
- sen çok iyisin, hiç süründürmüyorsun.
bir mazoşist
bir mazoşist
nefretlik bir iş, sırf bulaşık yıkamamak için yemek yememeye başlayacağımdan korkuyorum bir gün.
hepsi benim gözümde kaybedenler kulübünde cirit atmaktadırlar.