bugün
- kategori hashtag
- müslüman ateist #SonunaKadarAteizm
- esenler bağcılar esenyurt #Bağcılar
- atatürkün osmanlı arşivlerini bulgaristana satması #tarih
- osmanlı devrinde yaşıyormuş gibi yaz #freeyeniçeri
- milas akbelen orman katliamı direnişi #AkbeleneDokunma
- sözlük yazarlarının parfümleri #öneri
- uludağ sözlük hashtag #heybarbie
- barbie filmi #heybarbie
- anın görüntüsü #fenerinmacıvar
- 25 temmuz 2023 kozan depremi #kozan
- 25 temmuz 2023 kozan depremi #deprem
- çomarlarla doktorları aynı seviyeye getirmek #ilberortaylı
- kıbrıs barış harekatı #tarih
- erkek yazarların saç tıraşı için ödediği ücret #gelberiyargelberi
- akaryakıt zammı #pazartesi
- iphone un fiyatları güncellemesi #zam
- tuluyhan uğurlu #güneşülkeanadolu
- geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer #tarih
- kürtler neden dondurmayı ısırarak yer #karamizah
- anın görüntüsü #mudanya
4 vesikalık, tc kimlik numarası ve ikametgah istediler. Bir de e imza çıkarttırıp aldılar. Karşılığında da beni her gün öveceklerini söylediler. Kabul etmeyi düşünüyorum, zararsız insanlara benziyorlar.
hedefler. hedefler. hedefler...
bu olmasa, benim katlandığım hayata çok az insan katlanırdı. baya bi az. belki hiç.
ancak hedeflerim için yaşıyorum. haliyle her hale katlanırım. yeter ki oraya yürümeye devam edeyim.
bu olmasa, benim katlandığım hayata çok az insan katlanırdı. baya bi az. belki hiç.
ancak hedeflerim için yaşıyorum. haliyle her hale katlanırım. yeter ki oraya yürümeye devam edeyim.
çok şey değişmişti son aylarında değişti güzelim evimizden taşındık özleyeceğimizi bile bile.
Şuanki olduğum il'e geldik...
2020 de olduğu gibi çok deja vu yaşardım haziran ağustos ayı olurdu.
Çok şey değişti ya.
Rüya gibiydi.
Güzel yıldı aslında.
Yine de bakınca 2020 nin aynısıydı gibi neredeyse.
Sanki 2020 nin 12 ayı yetmemişte 2 part 2021 diye ocak ayına girildi dünün aynısı.
Yılbaşını ruhum duyduğunu bile hatırlamıyorum ne yapıyordum o gün acaba merak ediyorum.
Fırtına öncesi sessizlik yılı gibiydi bir takım kusurlardan sinir krizi geçirdiğim canımı sıkan durumlar oluyordu.
Çok çabalıyorumdum gibi.
Ama daha çok 2020 deki gibi yatıyordum diyim.
Sonra Aralık ayı geldi biontech aşısı...
Bittiğine üzülmüştüm bayağı 2021 in.
Ama 2022 batırdı neredeyse klasik kötü bir şey başıma geldi işte o cumartesi günü kararmıştım psikolojim bozulmuştu.
2019-2020-2021 aynı geçirmiştim.
Birbiri ardına çok da farkları yoktu aslında.
Ama yarım kalan şeyler çok oluyordu.
En çok o üzerdi.
O da kayboldu gitti diğerleri gibi.
2023 e bakınca daha hafif bir yıldı sanki.
2021 yılı içinde ağustos ayı,
ocak ayına geri dönsek keşke dediğimi hatırlıyorum.
2022 den sonra yıllara takmayı bıraktım biraz.
Özlüyorum tabi bazı şeyler farklı olabilirdi diye.
Ekimde 2023 ün bitmesine 2 ay kalacak neredeyse.
Yıllar sürekli sürmez geçicidir.
2023 de aranacak 2024 de.
Ama son 2021 ile karşılaştırınca enflasyon zamlar çok arttığı belli de oluyor.
Her yıl bir öncekinden daha kötüye gidildiği.
Önceki sene daha ucuz olduğundan.
Bir öncekini aratır genellikle.
Şuanki olduğum il'e geldik...
2020 de olduğu gibi çok deja vu yaşardım haziran ağustos ayı olurdu.
Çok şey değişti ya.
Rüya gibiydi.
Güzel yıldı aslında.
Yine de bakınca 2020 nin aynısıydı gibi neredeyse.
Sanki 2020 nin 12 ayı yetmemişte 2 part 2021 diye ocak ayına girildi dünün aynısı.
Yılbaşını ruhum duyduğunu bile hatırlamıyorum ne yapıyordum o gün acaba merak ediyorum.
Fırtına öncesi sessizlik yılı gibiydi bir takım kusurlardan sinir krizi geçirdiğim canımı sıkan durumlar oluyordu.
Çok çabalıyorumdum gibi.
Ama daha çok 2020 deki gibi yatıyordum diyim.
Sonra Aralık ayı geldi biontech aşısı...
Bittiğine üzülmüştüm bayağı 2021 in.
Ama 2022 batırdı neredeyse klasik kötü bir şey başıma geldi işte o cumartesi günü kararmıştım psikolojim bozulmuştu.
2019-2020-2021 aynı geçirmiştim.
Birbiri ardına çok da farkları yoktu aslında.
Ama yarım kalan şeyler çok oluyordu.
En çok o üzerdi.
O da kayboldu gitti diğerleri gibi.
2023 e bakınca daha hafif bir yıldı sanki.
2021 yılı içinde ağustos ayı,
ocak ayına geri dönsek keşke dediğimi hatırlıyorum.
2022 den sonra yıllara takmayı bıraktım biraz.
Özlüyorum tabi bazı şeyler farklı olabilirdi diye.
Ekimde 2023 ün bitmesine 2 ay kalacak neredeyse.
Yıllar sürekli sürmez geçicidir.
2023 de aranacak 2024 de.
Ama son 2021 ile karşılaştırınca enflasyon zamlar çok arttığı belli de oluyor.
Her yıl bir öncekinden daha kötüye gidildiği.
Önceki sene daha ucuz olduğundan.
Bir öncekini aratır genellikle.
Ne oldu o iş hshshs...
Flört falan uğraşamam. Niyeti ciddi olan yazar varsa açık oylasın. Erkek kız farketmez, artık eve gelinlikli birini sokmam lazım...
Flört falan uğraşamam. Niyeti ciddi olan yazar varsa açık oylasın. Erkek kız farketmez, artık eve gelinlikli birini sokmam lazım...
Instagramı bile kapatmış. attığın kitap fotolarını beğeniyordum neden kapadın.
Gerçekten insan şaşırıyor, bir kitle nasıl bu kadar riyakar olabilir diye. Atatürk'ü sevenler için, bu kadar yakışıksız ifadeler kullananlar, rte için ve rte uğruna ne şirkler koştular ve koşuyorlar. inanın o kadar çok ki, yazmaya üşeniyorum.
--spoiler--
boş beleş işsiz aç dolaşan dinsiz donsuz tarzan biridir. yazaıları araplar müslümanlar üzerine kuruludur dünyayı kemoşların yönettiğini sanan beyni yıkanmış veya kemolar tarafından kulanılan ara keliği denen tiplerden biridir.
--spoiler--
badeci frenk, tadından çok hoşlandığı için yine nickaltıma damlamış. yiğidim bu nasıl bir kuyruk acısıdır, seni tanımak isterim be! vallahi o kadar boşsun ki bir sürü feyk hesap açıp sözlüğü kaosa götürüyorsun. sendeki aşağılık kompleksini, ezikliği, ilgi budalalığını çoğu kişide görmedim. şu bade ve sahlep seni bir türlü iyileştirmiyor, doktora git diyorum anlamıyorsun.
bana beyni yıkanmış diyenin badeci, akapeli ve dinci olmasına ne demeli? ahahahaha, patlamalı kahkaha atarsın yemin ederim. ben dincilerin cehaletlerine ancak güler geçerim çünkü..
boş beleş işsiz aç dolaşan dinsiz donsuz tarzan biridir. yazaıları araplar müslümanlar üzerine kuruludur dünyayı kemoşların yönettiğini sanan beyni yıkanmış veya kemolar tarafından kulanılan ara keliği denen tiplerden biridir.
--spoiler--
badeci frenk, tadından çok hoşlandığı için yine nickaltıma damlamış. yiğidim bu nasıl bir kuyruk acısıdır, seni tanımak isterim be! vallahi o kadar boşsun ki bir sürü feyk hesap açıp sözlüğü kaosa götürüyorsun. sendeki aşağılık kompleksini, ezikliği, ilgi budalalığını çoğu kişide görmedim. şu bade ve sahlep seni bir türlü iyileştirmiyor, doktora git diyorum anlamıyorsun.
bana beyni yıkanmış diyenin badeci, akapeli ve dinci olmasına ne demeli? ahahahaha, patlamalı kahkaha atarsın yemin ederim. ben dincilerin cehaletlerine ancak güler geçerim çünkü..
''sana yakîn (ölüm) gelinceye kadar rabbine ibadet et!''
hicr suresi 99. ayet.
hicr suresi 99. ayet.
gevşek götlü çorbacı ,atası hırvat soyu,boyama turk ,,
utanmadan, aaa ben kokoreççi hüsam'ı mahvettim diye mastürbasyon yapmış..
allah belanı versin.
ustan bursalı gay yazarda böyleydi rezil olur sonra gelir saçmalardı.
bulamamış bir evvelki aynı alıntıyı görsel yapmış.
ulan çubuk hıyar turşusu,ne oldu maçan sıkmamış ,erdoğan'ı yine es geçmişsin.
yine iddia ediyorum habur ve sonrası doğru işlese idi ,recep tayyib erdoğan nobel barış ödülü alırdı, sizde mosmor olur çatlardınız.
ulan cahil bizim anlattığımız entelektüel birikim senin yazdıkların çingen hurdası.
bir daha benim söylediklerimi tekrar etme, kendin bir şeyler bul.
ben diyorum ankara bu gevşek zırlayıp şeyime mantar tıka, diyor.
hadi yavrum ben seni tokatlı tellak palabıyık seyit'e devrediyorum..
olmadı kadınlar hamamına sevk edeyim ,roman natır kezban straponla muamele yapsın,göbek taşında..
kıyağımı unutma..
utanmadan, aaa ben kokoreççi hüsam'ı mahvettim diye mastürbasyon yapmış..
allah belanı versin.
ustan bursalı gay yazarda böyleydi rezil olur sonra gelir saçmalardı.
bulamamış bir evvelki aynı alıntıyı görsel yapmış.
ulan çubuk hıyar turşusu,ne oldu maçan sıkmamış ,erdoğan'ı yine es geçmişsin.
yine iddia ediyorum habur ve sonrası doğru işlese idi ,recep tayyib erdoğan nobel barış ödülü alırdı, sizde mosmor olur çatlardınız.
ulan cahil bizim anlattığımız entelektüel birikim senin yazdıkların çingen hurdası.
bir daha benim söylediklerimi tekrar etme, kendin bir şeyler bul.
ben diyorum ankara bu gevşek zırlayıp şeyime mantar tıka, diyor.
hadi yavrum ben seni tokatlı tellak palabıyık seyit'e devrediyorum..
olmadı kadınlar hamamına sevk edeyim ,roman natır kezban straponla muamele yapsın,göbek taşında..
kıyağımı unutma..
atatürk adından tahrik olmak mı iblisliktir yoksa atatürk adından söz etmek mi? büyük, yüce türk devleti başka bir dünyaya taşındı herhalde. burada kalanlar kim o halde.
büyük atatürk hakkında söyledikleri hatırlarda olan yazar. atatürk'ün yurdunda maçını izlesin, atatürk'ün yarattığı konfor ortamında huzur içinde ailesine, çocuklarına kavuşsun.
büyük atatürk hakkında söyledikleri hatırlarda olan yazar. atatürk'ün yurdunda maçını izlesin, atatürk'ün yarattığı konfor ortamında huzur içinde ailesine, çocuklarına kavuşsun.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar