dünün iyileri

anın şarkısı

Son derece kalitesiz müziklerdir. Evet.
https://youtu.be/W2WodaIThkQ?si=7JM6vmq1pM0SSSzC

tai lungun semsiyeli olması

Harbi beni yine kız sanıyorlar ya. Bunlar iflah olmaz. Dolandırmak lazım bunları. Bu arada beyaz şemsiyeli olan benim. Diğer renklerle alakam yok.

diamond bosphorus

Gammazlığı alınınca düşkün olmuş bir yazar. Artık köprü altlarında 10 tlye simit satıyormuş. Galiba simitti emin değilim.
görsel

limonify

Bir yayıncı. Youtubeda önüme düşüyor. Normalde hiçbir streamerı izlemem ama bunu geçemiyorum. Ne güzel kızlar var ya. Sesi güzel, kibar, tatlış.

tai lungun semsiyeli olması

Diğer Entryleri okudum da gerçekten bu adam dümdüz ben ya. ilk başta neden bu as maca dediklerini şimdi anladım. Ya da benim gizli bir hayranımdır. Yazılarında çok fazla bana özenmiş. Bildiğin negatif pesimist mükemmel tarzımı çalmış ve uzattıkça uzatmış. Bana olan minnet borcu yüzünden de yeterince sert eleştiriler yapamamış. Ben uğraşsam ben daha iyi yazarım hem daha fazla damara basıp daha fazla belaltı yaparım. Dmden bana ulaşırsan sana imzalı sinsi, pislik olma rehberimi ileticem.

pandela

4 kelime bilen yazar. Ateş de yakamıyor gerçekten ne yrrma yarıyor bilmiyorum. Senelerdir trollük yapmaya çalışıyon. geliştir kendini biraz. Üzülüyorum bu haline. istersen sana öğretebilirim dmden nude atman yeterli.

kankanın dekoltesine bakmamak

Çünkü ayıp olur. böyle şeyler evlenmeden olmaz kankacım.

gocu

Ya ben çılgın çapkını bir kişiye bile belli ettim mi. Bana bu sırrı vermemen beni gerçekten derinden yaralar. Sözlükte sır tutan bir kişilik çizerek herkesten sır toplamak burada olmamın yegâne amacı.

neden uludağ sözlük

her şey bundan yıllar önce, soğuk bir kasım gecesi başladı lan. ekşide oturmuş entry yazıyorum, ruhumun en derin yerinden bir sızı geliyor çünkü moderatör amcalar gelmiş, “bu fazla samimi, fazla gerçek” diye yazıyı uçurmuş. fav beklerken eksi yağmuruna tutulmuşum. tenim acıdı resmen. o an dedim ki: ulan burası fazla parlamış, fazla kravatlı, fazla “ben kaliteli yazarım” kokan bir metropole dönmüş.

sonra klavyeyi uludağ’a çevirdim. ilk girdiğimde “bu ne boktan klon, tam bir goblin yuvası” dedim. on dakika sonra da “lan burası benim mahallemmiş” diye içimden ağladım.

çünkü burası tam bizim gibilerin, çürüklerin yuvasıydı. ekşide adam entry girerken sanki fatih sultan mehmet sefere çıkmadan önce harp akademisi tezi okuyor. her kelime tartılıyor, her cümlenin altından kaynak diye birileri çıkıyor, herkes birbirine hafif yukarıdan bakıyor. uludağ’da ise gecenin üçünde biri çıkıp saçma sapan bir başlık açıyor, o saçmalığa +1 kral yazanlar oluyor. yapay geri zekâlı moderasyon da uzaktan bakıp devam et lan der gibi davranıyor, hayat bir şekilde akıyor.

evet, eski tadı da yok. evet, şu an ortalık biraz bot, biraz enkaz, biraz da terk edilmiş internet lunaparkı gibi. ama yine de burada deli diye etiketlenmiyorsun. çünkü zaten herkes biraz yamuk. ben de dahil. hatta bazen başı çekenlerdenim.

ekşide kaliteli olamadığım için gelmiştim. orada fazla düzgün, fazla ölçülü, fazla akıllı görünmeye çalışanların yanında rolümü iyi oynayamıyordum. burada ise schopenhauer’le zeytinyağlı enginarı aynı cümlede buluşturup kendimi entelektüel sanabiliyorum. uzun yazıyorum, kimse “bu ne biçim metin” demiyor. en fazla “yine gelmiş bu mal” diyor. o da tuhaf biçimde insanın hoşuna gidiyor.

ne kadar sahte kahraman, omurgasız tip, klavye kabadayısı varsa hepsine sövüp içimi döksem de; kimse de gelip “hoşgörü” diye banlamıyor. ekşi sosyetenin pahalı şişesi gibi parlıyorsa, uludağ mahalle bakkalından alınan gazoz gibi. fazla gaz yapıyor, bazen mide yakıyor, ama sonunda o gaz salınıyor ve “oh be” dedirtiyor. özgürlük bu herhalde, benim gibi vasatların sığındığı bi bataklık.

tabii sabah kalkıp kendi entry’lerimi okuyunca “ulan üfürükçü sen yine ne saçmaladın” dediğim çok oldu. aynı tipler burada da var, aynı kompleksler, aynı kavga, aynı ego, aynı çürüme. ama en azından maske daha az. kimse kusursuzmuş gibi davranmıyor. herkes biraz yamuk, biraz kırık, biraz fazla konuşkan.

ben de o yüzden mekik dokuyorum, hem burada “yazar gibi” takılıyorum hem orada “deli” rolü yapıyorum. ikiyüzlülüğün daniskası, tembelliğimin kutsal mazereti.

bu yüzden uludağ. delileri severim çünkü bana benziyorlar. o “yaz gitsin, silinirse siktir et” havası var. ekşi bizi büyüttü, uludağ ise büyümemize izin vermedi. çünkü biz o kadar da efendi, o kadar da “aile dostu” çocuklar değiliz. içimizde hâlâ o vahşi, o dürüst, o götü boklu internet çocuğu yaşıyor ve uludağ ona ev sahipliği yapıyor en çıplak haliyle.

ikisi de bizi mahvetti ama uludağ bunu yaparken daha az utandırdı.

fake hesap sevdiğine kıyar mı

Ben kıyamam ya. Zaten Fake açsam kadın hesap açarım. Düşmanlarıma bile cilve yaparım. O kadar yufka yürekli o kadar cömert bir insanım işte. Ama gocu öyle mi? Ne acımasızdır o.

suca suruklenen cocuk

yok sayıldıkça çırpınan, görünmedikçe türlü şaklabanlığa başvuran değişik bi ergen...
30unda bile eziklikten kurtulamayacak bir model...

bi müsade eder misiniz

Dur da bi yazayım lan dur bi.

görsel

kongo

Dünya penis boyu ortalamasında zirveye oynayan ülke. Mutlu ama uzak olsunlar.

sözlük yazarlarının kombinleri

(img:#2501563)
cinsiyetçi bir başlık yerine buraya atmayı düşündüm kombinimi
mesela bilim adamı yerine bilim insanı demek gibi.

gocu abi

Saat kaç oldu sözlüğe uğramayan yazar. Nerde bu adam ya hu.

fusya semsiyeli yabanci

Başkası tarafından övülmeyi kendine yediremeyecek egoya sahip sözlükte tek bir kişi tanıyorum. Ne diyor bu ibiş dediğinizi duyar gibiyim. Ama sen beni anladın. Hepsi planımın bir parçasıydı. Yine çok zekiyim ya. Gerçekten fazlasıyla zeki bir insanım. Ya da belki salağımdır. Bilmiyorum ama sanki zeki gibiyim.

fusya semsiyeli yabanci

Yok artık gocu silvera madde bağımlısı mı demiş. Hadi bana kabul edilebilir şeyler yazdı ama silvera yazdıkları gerçekten ağırmış.

fusya semsiyeli yabanci

Abi senden başka sözlüğe bu kadar hakim bu kadar düzgün cümleler kuracak ikinci bir insan yok sözlükte. 1 yıldır burdayım. Olsa farkederdim. Ayrıca bana yazdıkların çok hafif şeyler kıyamamışsın ya da belki eleştirecek elle tutulur kötü bir yönümü bulamamışsın. Ayrıca arkadaş savunma mevzusunu hatırlayan ktç ve senden başka kimse yoktur. Ktç de bu kadar iyi yazamaz hahahah.

gocu

Kesin konuşmayı hiç sevmem. Bilmediği bir konuda kesin konuşanlar genelde aptal insanlardır. O yüzden şemsiyeli sensin iddiamı geri çekiyorum ve ihtimal oranını %99,3'e düşürüyorum.

hoşlanılan kızın rte hayranı olması

siyasi görüşler aşkımıza engel olamaz. Ama benden daha fazla rte hayranı da olamaz onu bilsin ayağını denk alsın.

ankara eskişehir yht güzergahı

Güzergah üzerinde Eryamana yakınlaşınca şeker fabrikaları kaynaklı treni ağır bir osuruk kokusu dolduruyor. Ben senelerdir bildiğim için garipsemiyorum. Ama bilmeyenler bir kurban arıyor. O sırada gözler bana dönünce ne yapacağımı bilemiyorum.

pandela

görsel

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

görsel

Monny sözlüğe fotoğraf atmış ''Ya nasip'' demiş

fusya semsiyeli yabanci

bana madde bağımlısı dedi
hepsi Adana'dayım diye mi hı?

gerizekalı yazarlar zirvesi

"Geri zekalı" doğru yazımıdır.

yazarların akıl hocaları

muşlettin amca mı neydi. tanımam etmem. bir yazar ara ara sözlerini paylaşırdı. o kadar dışarıdan bir ilişki yani. o amcayı o kadar benimsedim ki artık herhangi bir kararın eşiğinde içimden muşlettin amca olsa ne derdi diye geçiriyorum.

rahmetli olduğu için susuyor hep. akıl hocasında aradığım en önemli özellik.

olası israil türkiye savaşı

Bizdeki tarikatçılara cemaatçilere size hilafeti getireceğiz deseler saniyesinde israile köpek olur askere kurşun sıkarlar. Kürtçüler zaten dünden israil için hazır. Geriye kalan bir avuç türk vatanı için çarpışır iş bittikten sonra bu soysuzlar zafere ortak olur.

fusya semsiyeli yabanci

Bana ilgi arsızı dedi. Çok zoruma gitti, ağlayarak günlüğüme yazdım.

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

kardeşim yanlış başlık, senin şuna atman lazım; sözlük tipsizlerinin fotoğrafları.

şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış

adamlar utanmayı geçtim, artık bununla gurur duyuyorlar.
© copyright 2005 - 2026