bugünün iyileri

claudian clouds

Herhangi bir kadın ve erkek iletişim kurduğunda true bunu sadece flört, kur, yürüme, yükselme olarak yorumluyor. Ama haberin olsun diye söylüyorum kadınlarla erkekler birbiriyle dostane iletişim de kurabilir truecum...

mor semsiyeli yabanci

Eziğin foyası çıktı. Tsısısısı

Muhterem kendini saklayarak sağa sola sallayarak nereye kadar? Biz senin ne haltlarını biliyoruz da konuşmuyoruz.

evliliğin anlamı

Yalnız kalmamak ve huzur diyeceğim ama o da garanti değil. Evlilik beyaz eşya gibidir. Biraz zaman geçince anlaşılır. Ya mutlu devam eder ya da bozulur. Bilinmezlik.

herkese pas veren kız barselonada oynasın

görsel

velvet

Hümanist ne ya. ünlü bir söz vardı. En büyük ırkçılar hümanistlerden çıkar diye.

claudian clouds

(#48069535)

Doğrusu bunu hiç bilmiyordum. Özgün biri olduğumu düşünmüştüm * güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum aykolik, sana da iyi yazmalar...

uludağ sözlük yapay zeka moderatörü

Ya ayar çekmişsin işte yeme bizi. Direkt küfürlere işlem yapıyor, muallak konuları mod gelene kadar bekletiyor.

evliliğin anlamı

iki yetişkin insanın birbirini düzenli olarak seçmesini ‘eve gelirken yogurt ve ekmek al’ seviyesine çekmesi.

sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım

Ne çok dramanız var çocuklar. Ben izmir köfte yiyeceğim.

zall online

sen de artık bir düzen ver şu sözlüğe. sol frame sodom ve gomore belediye panosu gibi. topluca recm mi ediyorsun, üzerimize meteor mu yolluyorsun ne yapıyorsan yap. bu gidişle sonumuz kutsal kitaplarda ibret olsun diye anlatılan kavimlerden beter olacak amk.

zall online

Çaylak atıyor lan şuan susun.

alttaki yazara motto ver

gerizekalılar ile tartışmayın. bir gerizekalı ile tartışırsan dışarıdan bakıldığında ikli gerizekalı tartışıyormus gibi görünür.

mor semsiyeli yabanci

Sözlüğe bak yol geçen hanı. Fusya semsiyeli yabanci adlı feyk hesabı hazırda bekliyor çaylak olsa anında onunla gelir.

orta dünya da yaşamak istediğiniz yer

bree. orta dünya'da en mantıklı meslek han işletmeciliği çünkü. millet yüzüğü yok etmeye gidiyor, krallıklar yıkılıyor, çağ kapanıyor; sen bira dolduruyorsun. oh miss...

kürtsüz türkiye

--spoiler--
40 sene geçti, binlerce insan öldü, hala akıllar yerine gelmedi.

--spoiler--

pkk nın 40 senedir o dağlarda eşitlik için savaştığını sanan akıllıdan bir beyanat.

anın görüntüsü

Selam çocuklar.

görsel

orta dünya da yaşamak istediğiniz yer

Sivas. Orada kimse yok. Sivaslı bile yok, kafana göre takılırsın.
© copyright 2005 - 2026