bugün
- kategori hashtag
- melih gökçek soruşturması ne oldu #saçmalıyorsunuz
- habire12 nin kesinlikle yüzde yüz şemsiyeli olması #öcünüalsözlük
- mesajlara hızlı cevap vermek #Reklam
- kılıçdaroğlu nun rozet töreni figüran iddiası #figüran
- norveç futbolu #gazza
- norveç futbolu #futbolhaber
- norveç futbolu #norvec
- anın görüntüsü #schipholamsterdam
- anın görüntüsü #schipholamsterdam
- the saturdays #manifestgitsinthesaturdaysgelsin
- birader beyler biraderdirler #BiraderimeDokanma
- tasavvuf #KiTAPOKU
- yunus emre #KiTAPOKU
- gocu ne zaman çaylak olacak sorunsalı #gocunezamançaylakolacak
- macenta rengi #FF00FF
- aslı bekiroğlu #enmagazin
- aslı bekiroğlu #aslibekiroğlu
- tarık pasha #TarıkYalnızDeğildir
- sözlükte yaş ortalamasının düşmesi #troll
- sözlükte yaş ortalamasının düşmesi #iğrenç
Bunu diyen tipte almanyada yaşıyor ha. Sen hans'a mı aşıksın la dönsene ülkene
biz bu ülkede askerlik yapmış, vergisini ödüyen gerekirse de kaynakta olduğumuz için silah altına alınacak ve ülkesi için savaşacak insanlarız.
yani öyle "birileri" gibi 3000 km uzakta başka ülkeye hizmet edip, vergi verip onların kimliği ile yalandan türk milliyetçiliği satmıyoruz.
hani başlık açarken bunlara da dikkat edin.
yani öyle "birileri" gibi 3000 km uzakta başka ülkeye hizmet edip, vergi verip onların kimliği ile yalandan türk milliyetçiliği satmıyoruz.
hani başlık açarken bunlara da dikkat edin.
evde edirne ciğer tavası yapabilirsiniz. gerekli malzemeler ; ciğer, tava ve sıvı yağ. yerken de gözlerinizi kapatıp edirnede olduğunuzu hayal ediyorsunuz 400 km yol gitmeye gerek kalmıyor.
Amaç koca değil para olduğunda böyle teferruatlar önemini yitiriyor diye düşünüyorum.. sanki fakiri bulmuyo da. En azından zengin zengin mutsuz olurum.
Judas’tır.
Kefen nasıl da yakışır canım ya.
Kefen nasıl da yakışır canım ya.
Tost biraz ufak mı olmuş sanki?
görsel
görsel
12.48 kuruşluk bir zamcık. Fakat kademeli yapmışlar, 4 küsür lira gelecekmiş ilk etapta.
Hep yeni parti tüzüğü yüzünden...
Hep yeni parti tüzüğü yüzünden...
zaten bütün çalıp çırpma bunlar da. ayrıca sözlükte de şahit olduğumuz gibi kalpleri kin ve ağızları lağım içinde. tek yaptıkları küfür edip hakaret etmek.
fakat, asya'nın da en pahalı akaryakıtını kullanıyor olabiliriz.
senin estetik ve güzellik algını revize etmek için zaman makinesiyle Michelangelonun sistina şapelini boyadığı zamana götürüp götüne vernik atılmış deve kuşu yumurtası sokarım denilebilir.
böylece hatasını anlayıp özür diler.
böylece hatasını anlayıp özür diler.
Nöbete gitmek için istanbulkart'ıma 300 lira doldururken kafamı kurcalayan sorunsal..
biliyorum.
zaten o yüzden ...
zaten o yüzden ...
bir sorudur.
almanya'ya dönerken edirne'de yemiştim. çok leziz ve ilginç bir deneyimdi.
hiç yemediyseniz deneyin.
almanya'ya dönerken edirne'de yemiştim. çok leziz ve ilginç bir deneyimdi.
hiç yemediyseniz deneyin.
avrupada en ucuz akaryakıtı biz kullanıyoruz...
--spoiler--
ulan hala para diyor. para mevzusunu açıyor utanmazlar.
--spoiler--
Aklı evvel evladım, dangalağın teki çıkıp salak salak konuştu diye göz göre göre 2. Sınıf muamele görüp kazıklanmayı meşru mu görelim? insan gibi muamele görmek bu milletin hakkı değil mi? Burada yalandan vatandevercilik oynayana kadar çıkıp milleti bu duruma sokan adamlara 2 kelam etsenize? Siz bu milletin düşmanı mısınız? Düşmanlarının ortağı mısınız?
ulan hala para diyor. para mevzusunu açıyor utanmazlar.
--spoiler--
Aklı evvel evladım, dangalağın teki çıkıp salak salak konuştu diye göz göre göre 2. Sınıf muamele görüp kazıklanmayı meşru mu görelim? insan gibi muamele görmek bu milletin hakkı değil mi? Burada yalandan vatandevercilik oynayana kadar çıkıp milleti bu duruma sokan adamlara 2 kelam etsenize? Siz bu milletin düşmanı mısınız? Düşmanlarının ortağı mısınız?
Bu akşam yapılacak fiil.
Herkes aklını başına alır böylece.
Herkes aklını başına alır böylece.
Yunan Milletvekili Dimitris Kairidis’ten bizim Yunan adalarına üşülen tatilcilerimizle ürpertici bir şekilde kafa bulmuş:
Türklerin bayrağını yırtsam da biliyorum ki koşarak adalarımıza tatile gelecekler.
Ucuz uzo, ucuz kalamar büyüktür milli şuur.
Yaşasın Türkler sayesinde zenginleşen Midilli, Sakız, Sisam, Rodos ve diğerleri.
bayrağımızı yırtan Dimitris Kairidis orospu anneli bir faşisttir bize göre, bilinsin!
https://x.com/yenisafakwr...tatus/2105427186899427795
Türklerin bayrağını yırtsam da biliyorum ki koşarak adalarımıza tatile gelecekler.
Ucuz uzo, ucuz kalamar büyüktür milli şuur.
Yaşasın Türkler sayesinde zenginleşen Midilli, Sakız, Sisam, Rodos ve diğerleri.
bayrağımızı yırtan Dimitris Kairidis orospu anneli bir faşisttir bize göre, bilinsin!
https://x.com/yenisafakwr...tatus/2105427186899427795
Kışın üşümemek için yapılandır.
paralel evrenler arası geçiş nasıl yapılabilir? paralel evrenler var mutlaka. bu galakside yalnızız kesin ama başka evrenler olduğuna inanıyorum.
186 kaslı yakışıklı tüysüz zengin erkkkek varsa çıkarsın
Alsın ya.
Alsın ya.
Bir çok konuda sorumluluğu üstlerinden atıyorlar , medya falan hallediyor.
Ayıp ve hırsızlık çok açık üstü örtülemez olunca,
“Reisi üzdüler çok ayıp ettiler”
Diyeni de gördük ya inanılmaz:)
Şu yaşanan dönemi ilerde torunlara anlatmak imkansızlaştı gerçekten.
Ayıp ve hırsızlık çok açık üstü örtülemez olunca,
“Reisi üzdüler çok ayıp ettiler”
Diyeni de gördük ya inanılmaz:)
Şu yaşanan dönemi ilerde torunlara anlatmak imkansızlaştı gerçekten.
zaten bana açamazsın da üstüme alınmadım, genel olarak dikkat edilmesi gereken hususları belirttim sadece.
adamlardaki zihniyete bak ; hırsızlık yapmış olabileceği "şüphesi" olan adam yerine hırsız olduğu yıllardır kanıtlı adama oy veriyorlar. demek ki bunlar muallaklık sevmiyor hırsız olsun ama hırsız olduğu net olsun muallak olmasın. hırsız olmasında sıkıntı yok oy veririz yeter ki şüphelide kalmasın net hırsız olsun..
dünyanın yaşına kaç milyar diyorlardı unuttum şimdi amk. kaç yüzbin yıldır da insanoğlu adı verilmiş "biz" bu gezegende yaşam sürdürüyoruz. çağlar gelmiş geçmiş karanlık çağ yaşanmış ortaçağ yaşanmış ama bizim denk geldiğimiz zamana sokayım böyle tiplerle bir arada yaşamak zorundayız. bu da bizim kaderimizmiş demek ki *
dünyanın yaşına kaç milyar diyorlardı unuttum şimdi amk. kaç yüzbin yıldır da insanoğlu adı verilmiş "biz" bu gezegende yaşam sürdürüyoruz. çağlar gelmiş geçmiş karanlık çağ yaşanmış ortaçağ yaşanmış ama bizim denk geldiğimiz zamana sokayım böyle tiplerle bir arada yaşamak zorundayız. bu da bizim kaderimizmiş demek ki *
Saçımın iki tarafının da aynı ölçüde kıvrılmamış olduğunu farkettim. işte az dalgalı saçlarını kıvırcık olmaya zorlayan Claudia kişilerinin karşılaştığı sonuç *
Sıfırladın mı diye tapeleri çıktı.
Oğlu ile konuşuyor. Ama Bilal bir türlü anlamıyor.
Hatta o tarihten sonra bir ata sözü türedi.
Bilal'e anlatır gibi.
Vay be. Neyse onlar da ileride çıkar.
Oğlu ile konuşuyor. Ama Bilal bir türlü anlamıyor.
Hatta o tarihten sonra bir ata sözü türedi.
Bilal'e anlatır gibi.
Vay be. Neyse onlar da ileride çıkar.
(#48129016)
Allah nasip eder de anne olursam inşallah, çocuğumun annesinin her zaman onu desteklediğini ve çok sevdiğini bilmesini sağlayacağım. O da her zaman onun yanı başında olmam gerekmediğini anlayacak... sevmek her zaman yan yana olmak demek değildir.
Allah nasip eder de anne olursam inşallah, çocuğumun annesinin her zaman onu desteklediğini ve çok sevdiğini bilmesini sağlayacağım. O da her zaman onun yanı başında olmam gerekmediğini anlayacak... sevmek her zaman yan yana olmak demek değildir.
--spoiler--
rujlu erkekle öpüşmeye iç geçiren sapık dinden bahsetmesin mümkünse.
ya da bahset millet ne bok olduğunu bilsin kedi.
erkeksen erkeksin, ibneysen ibnesindir.
ayrıca, ibne olsan bile kimle çiftleştiğinin önemi yok bizim için.
söylemlerindeki ibneliğe karşı çıkıyoruz, dilediğin gibi becertebilirsin kendini, no problem.
hadi şimdi kumunda oyna kedi memduh, kaybol.
--spoiler--
iftira atma dinci pislik. al şu pis küfürlerini git buradan. geyik yaptık diye ruj sürüyorum diye iftira atma. pis sapık dinci.
rujlu erkekle öpüşmeye iç geçiren sapık dinden bahsetmesin mümkünse.
ya da bahset millet ne bok olduğunu bilsin kedi.
erkeksen erkeksin, ibneysen ibnesindir.
ayrıca, ibne olsan bile kimle çiftleştiğinin önemi yok bizim için.
söylemlerindeki ibneliğe karşı çıkıyoruz, dilediğin gibi becertebilirsin kendini, no problem.
hadi şimdi kumunda oyna kedi memduh, kaybol.
--spoiler--
iftira atma dinci pislik. al şu pis küfürlerini git buradan. geyik yaptık diye ruj sürüyorum diye iftira atma. pis sapık dinci.
kuyu kebabı üstüne halka tatlısı yedirmeye götürürdüm. göndermeli bir buluşma çaktın dimi.
Meyve veren ağaç taşlanır mantığıyla ilerleyelim.
ayrıca kendilerinden olmayan herkesi dinsiz ve ibne diye nitelendirirler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar