tavsiye

3 ekim 2023 manchester united galatasaray maçı

United içinizden geçer diyen arkadaşları öncelikle bir sahneye alalım.

Demek ki neymiş, o işler her zaman öyle olmuyormuş.

uyuyamamak

Evet bede kötüydüm bu aralar kafam kötüydü.
gergindi stresliydi uyuşuktu.
Dindi biraz sonradan.
uyanınca yine olabilir tadım yoktu benimde.
Eşlik edeyim sana diye düşündüm romantik olur.
Başka kalmadı zaten efkarliyimabilere yürüyorum durduk yere :D .
görsel

babayla dertleşmek

Bu bana çok uzak görünüyor. Babamla olan diyaloglarımızın çoğu zorunluluktan gerçekleşiyor. Bırak dertleşmeyi bir sıkıntım olduğu zaman bile söylemekten çekiniyorum.

Böyle sanki bütün sorun babamdaymış gibi yazıyorum ama kesinlikle öyle değil . Çünkü aslında bana babamla konusmak, dertleşmek değil de direkt babam çok uzak görünüyor. Doğduğumdan beri aynı evin içinde yaşıyoruz ama buna rağmen onun hakkında pek bir şey bildiğim söylenmez.
Belki ben konuşmayı denesem, biraz kendimi açsam ufak bir ışık görünebilir ama bunları yapmayı denedim diyelim ne tepki vereceğini kestiremiyorum. Büyük ihtimalle umrunda olmazdı. iste Bu şekilde düşündüğüm için hep geri tuttum kendimi.
Aslında bu konu hakkında düşünmek istemiyorum. Bana yokmuşum gibi davranan biri için kafa patlatmaya değmez. Kendimi salak gibi hissediyorum umursadıkça.

Neyse ne, babamla aramız pek iyi olmasa da melek gibi bir annem olduğu için çok şanslıyım. ))

bir fenerbahçe'li olarak ezeli rakibimiz ebedi dostumuz galatasaray'ın başarısını kutlar, ülke puanına yaptığı katkılar için teşekkürler ederiz. avrupa maçlarında rengine değil de göğsünde olan ay-yıldız'a bakıp takım tutarız. bu gece galatasaray'lıydım. fb gs tartışmaları yapılır, eleştirilir o başka... o zaman bu zaman değildi.

aslolan fenerbahce dir

Oevladı hâlâ yazıyor. Benim burada gsli arkadaşlarım var onları tebrik ediyorum oevladı, seni değil. S.ktir git amk. Yazdıklarımda "manu 5 atar siker" yazıyor mu? Gsyi tutmuyorum, gsliler de bizi tutmuyor, bu nornal diyorum sadece. Okuduğunu anlamayan beyinsize laf anlatıyoruz burada.

sonucunda uefa ülke puanına takımının formasından daha çok değer veren tüm türklerin sevinçten uçtuğu, takımının formasına uefa ülke puanından daha çok değer vermekle kalmayıp bu gece manchester united forması giymiş bazı türklerin ise üzüntü duyduğu maç.
uefa ülke puanına takımının formasından daha çok değer veren herkese galatasaray' ın haklı galibiyeti kutlu olsun !

üniversite bitirmenin bir sike yaramadığı gerçeği

En az dört yıl emek harcadığın bölümden vasıfsız işçi olarak çıkmanız mümkü olan eğitim hayatı değişmesi mümkün değil bu şartlar altında.

karınızı saraca ile tanıştırır mısınız

ilk yazar olduğu zaman sarışın mühendis kız profili vardı ya o olursa olur.

frank lucas vs hıyar

Hıyarın sindirim sistemine faydası vardır. Frank Lucas gibilerin ise değil faydası, bu toplumun milli ve manevi değerlerine büyük zararı vardır. Bu ülkenin gençleri şehit olurken, bizim ekonomik kaynaklarımızı sömüren, halkın günlük yaşamını zorlaştıran, hiç bir milli değerimize saygı duymayan Arap sığınmacıları desteklemesi bile ne kadar zararlı fikirlere sahip olduğunu gösteriyor. Cumhuriyet'e, insani ve modern olan her türlü fikre karşı çıkan bu gibiler yüzünden gençler de dine de saygı kalmadı, ateizm ve deizm patladı. Sahi bu kadar Arap düşkünüyken, bizim toplumda da sosyolojik olarak çökmüş olan siyasal islam taraftarlığını yaparken, neden Frank Lucas gibi Batı orjinli bir isim kullanıyor?

akp ve mhp oylarıyla rededildi

vardır bir bildikleri...

TBMM görüşmelerinde, iYi Parti’nin depremde zarar gören illerde yaşanan hijyen sorunlarına ilişkin araştırma önergesinin gündemin önüne çekilmesine ilişkin grup önerisi, AKP ve MHP milletvekillerinin oyları ile reddedildi.

https://twitter.com/yirmi...5AX4Lwaj_b998fSQ&s=19