bugün
- sözlüğü siliyorum dostlar13
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- velvet ile revani yemek7
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor2
- evlenmekten korkmak8
- pandela38
- alttaki yazara aşık ol11
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- izlenmiş en kusursuz film5
- hayat pahalılığının giderek artması3
- azgın türbanlı2
- arkadaşlar ben hapise giriyorum2
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- cumhurbaşkanlığı sistemi3
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- iskeleden atlarken pişmek2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- gerdek namazı10
- yerde yuvarlanarak öpüşmek3
- canımın hamburger çekmesi3
- sözlüğün kahve olması12
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- amerika israil arası kızışma7
- deniz göktaş17
- sokuk yazarlar2
- üstteki yazar kimle evlensin5
- normal sozluk2
- sevgiliye seni seviyorum diyememek2
- senegal6
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- sözlükteki sapık başlıkların amacı3
- yapay zeka sevgili2
- bukowski okuyup nick cave dinleyen çirkin hatun2
- 2026 dünya kupası36
- çırılçıplak uyumak4
- antalya2
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- futbol31
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- anal istanbul4
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- dünya15
- amedspor3
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- velvet41
- intihar eden adama ne denir3
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak5
- erkek yazar entrysi4
sevdiği entry'ler
naptı da hala çaylak adam mı öldürdü?
gerçi yapmıştır ya karton abim... içince kafayı buluyor.
gerçi yapmıştır ya karton abim... içince kafayı buluyor.
bok gibi bir günün sabahından sağ çıkmış bir hilkat garibesi gibi, kahveme tutunup insan taklidi yapıyorum.
adam istemiyorsa sakal bırakmayacak. istemiyorsa sesi kalın çıkmayacak. duygularını da içimde bi şeyler var diye anlatacak. benim testosteronum yerindeyse gerisinden bana ne? o da kendi bahçesini istediği gibi düzenliyor. ben kendi mangalımı yakıp odun kırıyorum; o lavanta ekip kelebekleri çağırıyor. ikimiz de aynı toprağa gömüleceğiz nasıl olsa. başkasının bahçesine hortum sokup “ulan burası böyle sulanmaz” demek en büyük dangalaklık.
kimseyi ilgilendirmez bu iş. ben taş gibi kalayım, orman yasalarını uygulayayım; öteki de pürüzsüz cildiyle, kutsal enerji modunda yaşasın bana ne. kimsenin erkekliği, başkasının yaşam tarzını denetleme yetkisi vermez. ben kendi erkekliğimle baş başa, kimsenin mutluluğuna karışmadan idare ederim.
kimseyi ilgilendirmez bu iş. ben taş gibi kalayım, orman yasalarını uygulayayım; öteki de pürüzsüz cildiyle, kutsal enerji modunda yaşasın bana ne. kimsenin erkekliği, başkasının yaşam tarzını denetleme yetkisi vermez. ben kendi erkekliğimle baş başa, kimsenin mutluluğuna karışmadan idare ederim.
Tanımıyorum, geç.
Günaydın efendim. Bu arada; güno ney la? Günoymuş, peh! Bu entel dantellikten ne zaman kurtulacaksınız? Yok Hacı Hüso :-).
o bir puanlık, tek şeritli piyon kardeşimizdir. düşünsene, tahtanın en önünde iki sıra halinde dizilmişsin, arkanda vezir kraliçe gibi salınıyor, at zıplaya zıplaya “ben başka bir alemim” havası atıyor, fil çaprazdan entrika çeviriyor, kale dimdik “ben burdayım” diyor. şah en arkada titreyerek “koruyun beni ulan” modunda. sen? sen bir kare ileri, o da ilk hamlede iki kare şansın varsa. ondan sonrası emekleme yarışı. geriye dönüş yok, yanlara kıvrılmak yok. önüne bi rakip piyon dikilse “geç kardeşim” diyemiyorsun, tıkandın kaldın orada, kaderine razı.
en boktanı da ne biliyor musun? “piyon feda” diye özel bir terim bile icat etmişler. vezir feda yok, at feda nadir, piyon mu? eh işte, yol açsın diye öne sürülüyor. strateji diyorlar arkadan, sen siperde can veriyorsun. tıpkı hayattaki gibi değil mi? en önde koşan, en çok ezilen, en az aferin alan o piyonlar. arkadakiler sen devam et evladım deyip kendi keyiflerine bakıyor.
ama dur, işin en ironik yanı burada başlıyor. o piyon eğer bir şekilde karşı tarafa dayanırsa, tahtanın öbür ucuna varırsa… bam! vezir oluyor. o an bütün kibirli taşlar ulan bu mu? diye bakakalıyor. en alttan en tepeye tırmanma masalı, douglas adams’ın 42’si kadar sade ve acımasız bir twist. çoğu piyon o ucu görmeden yolda kalıyor tabii, iyi niyetli piyondu bile demiyorlar, sadece pozisyon bozuldu diyorlar. yine de o umut var, değil mi? terfi umudu. vezir olma ihtimali. şahın öyle bi şansı yok, o hep şah kalıyor, hep korunmaya muhtaç.
en boktanı da ne biliyor musun? “piyon feda” diye özel bir terim bile icat etmişler. vezir feda yok, at feda nadir, piyon mu? eh işte, yol açsın diye öne sürülüyor. strateji diyorlar arkadan, sen siperde can veriyorsun. tıpkı hayattaki gibi değil mi? en önde koşan, en çok ezilen, en az aferin alan o piyonlar. arkadakiler sen devam et evladım deyip kendi keyiflerine bakıyor.
ama dur, işin en ironik yanı burada başlıyor. o piyon eğer bir şekilde karşı tarafa dayanırsa, tahtanın öbür ucuna varırsa… bam! vezir oluyor. o an bütün kibirli taşlar ulan bu mu? diye bakakalıyor. en alttan en tepeye tırmanma masalı, douglas adams’ın 42’si kadar sade ve acımasız bir twist. çoğu piyon o ucu görmeden yolda kalıyor tabii, iyi niyetli piyondu bile demiyorlar, sadece pozisyon bozuldu diyorlar. yine de o umut var, değil mi? terfi umudu. vezir olma ihtimali. şahın öyle bi şansı yok, o hep şah kalıyor, hep korunmaya muhtaç.
Hele de dışarıda çalışanlara allah yardım etsindir. Masa başı bir nevi çekilir de kanalizasyon, inşaat gibi işler valla bezdiriyor. iki tarladan kütük çektik vallaha pertimiz çıktı. Çok zor ya ekmek parası.
3 ünlemli bir çağıdır.
ismailim moderatörüm önce moderatörleri etkisiz hale getirdin sonra yetkilileri sonra gammazları. 2 tane ruh hastası sapık troll ağlıyor diye ortada bir haksızlık var sandın. eyvallah olabilir buraya kadar sıkıntı yok neticede moderatörde insan yetkilide insan gammazda insan hata yapabilir diye düşündün eyvallah. dedin ki silinecek entryleri ve verilecek çaylaklıkları "yapay zeka" versin böylece ortada bir haksızlık olmaz buna da tamam dedik. ancak yapay zeka devreye girdi ilk çaylak yaptığı 3-4 kişiden 2 si gene bu ağlak ibnelerdi *
şimdi kalktın yapay zekaya da kotalar engeller koydun yok çaylak yapmasın yok her entryi silmesin diye onu da engelledin. bu işler nasıl olacak bro ? hadi moderatörler yetkililer gammazlar taraflı idi ulan yapay zeka da aynı gevşekleri dakikasında çaylak yaptı onu da engelledin. marstan uranüsten satürnden yaratık mı bulup getirsen acaba bu entry silme ve çaylaklık işleri için anladığımız kadarı ile bunca moderatör bunca yetkili bunca gammaz hatta yapay zeka bile haksız bir tek bu iki ibne haklı ya belki uzaylılara devredersek bu işi şey olur *
ismailim moderatörüm önce moderatörleri etkisiz hale getirdin sonra yetkilileri sonra gammazları. 2 tane ruh hastası sapık troll ağlıyor diye ortada bir haksızlık var sandın. eyvallah olabilir buraya kadar sıkıntı yok neticede moderatörde insan yetkilide insan gammazda insan hata yapabilir diye düşündün eyvallah. dedin ki silinecek entryleri ve verilecek çaylaklıkları "yapay zeka" versin böylece ortada bir haksızlık olmaz buna da tamam dedik. ancak yapay zeka devreye girdi ilk çaylak yaptığı 3-4 kişiden 2 si gene bu ağlak ibnelerdi *
şimdi kalktın yapay zekaya da kotalar engeller koydun yok çaylak yapmasın yok her entryi silmesin diye onu da engelledin. bu işler nasıl olacak bro ? hadi moderatörler yetkililer gammazlar taraflı idi ulan yapay zeka da aynı gevşekleri dakikasında çaylak yaptı onu da engelledin. marstan uranüsten satürnden yaratık mı bulup getirsen acaba bu entry silme ve çaylaklık işleri için anladığımız kadarı ile bunca moderatör bunca yetkili bunca gammaz hatta yapay zeka bile haksız bir tek bu iki ibne haklı ya belki uzaylılara devredersek bu işi şey olur *
"Erleg han" adlı yazar güzel tespitlerde bulunmuş. Dilerim yapılan eleştiriler ışığında daha sağlıklı kararlar verilir.
Bu mesaj ne anlama geliyor. Altında bi anlam aramalı mıyım.
(img:#2498683)
(img:#2498683)
Erzincanlılara karşı bir hassasiyeti var sanki...
Her kızın içinde değişken oranlarda bulunan bir eğilim.
Ben mesela küçüklüğümden beri başlayıp uzunca bir süre babamı hep takım elbiseli gördüğüm için şu an gözüme en çok takılan erkek profili bu tarz giyinenler oluyor (hayır bu tanım 007'ye bir gönderme içermiyor).
Takım elbise belki hanımlar nezdinde objektif olarak da bir karizma ölçütüdür bilemem. Lakin bana verdiği sinyal: "iş güç sahibi adam.
Ama bakın bu da çok tehlikeli zira takımları çekip zamparalığın dibine vuranları da gördü bu gözler.
Öte yandan 9-10 yaşındaki Reagan, babasını nasıl hatırlıyorsa, şimdi de hep o görüntüdeki adamları seçmeye meyilli. Bu da maalesef kendinden yaşça büyük erkekler demek oluyor ki bu direkt başka bir başlığın konusu.
Velhasıl dostlar, kızlar cidden babalarına benzeyen erkeklere çekiliyor. Ama çekildikleri özellik iyi mi kötü mü ona da travmalar karar veriyor.
Ben mesela küçüklüğümden beri başlayıp uzunca bir süre babamı hep takım elbiseli gördüğüm için şu an gözüme en çok takılan erkek profili bu tarz giyinenler oluyor (hayır bu tanım 007'ye bir gönderme içermiyor).
Takım elbise belki hanımlar nezdinde objektif olarak da bir karizma ölçütüdür bilemem. Lakin bana verdiği sinyal: "iş güç sahibi adam.
Ama bakın bu da çok tehlikeli zira takımları çekip zamparalığın dibine vuranları da gördü bu gözler.
Öte yandan 9-10 yaşındaki Reagan, babasını nasıl hatırlıyorsa, şimdi de hep o görüntüdeki adamları seçmeye meyilli. Bu da maalesef kendinden yaşça büyük erkekler demek oluyor ki bu direkt başka bir başlığın konusu.
Velhasıl dostlar, kızlar cidden babalarına benzeyen erkeklere çekiliyor. Ama çekildikleri özellik iyi mi kötü mü ona da travmalar karar veriyor.
kuzey güney dizisinde kuzey'in ferhat'a dile getirdiği söylemdir. evet...
en son kuzey güney izlemiştim. evet.
tırnaksız güney'in ta kendisidir. evet.
sözlükte cirit atan tiplerdir. yaşlandılar. evet.
bey biraderdir. evet.
25 yaşına hala nasıl geldiğimi bilmeyen şahsımın dile getirmek istediği söylemdir. evet.