bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- en iyi antidepresan7
- kötü biri olduğunu bilmek5
- true denilen yazar10
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- deli olduğunun farkına varmak6
- determinizm2
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- diyanetin abd'deki villaları8
- arkadaşlar nasılsınız6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- acıkmamak için öneriler5
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- kontrat fosfor karburator5
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- gammazlar çetesi18
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- cilgincapkin221
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- gecenin şarkısı5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- chp'nin hali ne olacak49
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- soğuk suda duş almak2
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- sarı yeleli aslan trump8
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- zaman baba birader bey birader4
- anın görüntüsü18
- zallın fake hesabı var mı9
- yazarları gülümseten şeyler6
- hababam sınıfı semra hoca7
- mor semsiyeli yabanci14
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- gocu26
- cibali sahil3
entry'ler (92)
Her insanın başına gelebilecek talihsiz bir durumdur. Bir de en beklenmedik en istenmedik zamanda başınıza gelir. Maalesef canım tekerime alt tarafından 18 cm kalın nervürlü bir vida girmiş. Tekere mi söveyim kör talihime mi bilemedim. En iyisi ben tekere söveyim ya.
Kim bu ya kesin tanıyorum ben bunu. Kimsin la sen. Dmden söyle bana. Beni tanıyosan sır tuttuğumu da bilirsin.
Evet kusursuz olmayı amaç edinmiş biri olarak kendimi her zaman geliştiririm. Bu yüzden tavsiyelere kulak veririm. Ai analiz bana çok fazla sözlük içi entry girip sarı tekere sövüyorsun diye bir uyarı verdi. Sarı tekere sövmeye devam etmemi ancak sözlük içi entryleri azaltmamı ve bilimsel entryler girmemi tavsiye etti. Tamamdır kaptan.
49 yaşında ama hiç göstermiyor sanki 47-48 yaşında gibi. Bi içim su.
Film onlar inanma.
Düşüneyim bi. Evet hiç skimde değil. Kemik kadroya sokim.
Tüm tadım kaçtı ya. Teşekkürler aykolik.
Kızlar olmasa maalesef hindistana dönücez. Erkekler bi roll on alın temiz giyinin parfüm deodorant kullanın sık sık duşa girin bişiler yapın mk. Ben kokmam demeyin çoğunuz kokuyorsunuz. Toplu taşımalar bok kokuyor mk.
iki tane chp olur. Allah korusun. Biri yeter bu memlekete.
Ne demek nerede. Gammazlar tüm sözlüğü sikip bıraktı. Ben mesela gammazları şutladıkları için aylar sonra tekrar hesap açmıştım. Şimdi herkes gammaz olmuş. Baba çok yakında tekrar kaçar. Belki bugün belki yarın. Belki yarından da yakın. Evet.
Genel olarak herkes kendini zeki sanıyor. Çünkü insanın öz farkındalığı zekasıyla orantılıdır. Bir insan kendisinden aşağıda olan bir zekayı kavrayabilir ancak daha yukarı bir zekayı bir yere konumlandırmakta zorlanır. Size bir ipucu karşınızdaki insan beklediğinizden daha isabetli ve mantıklı davranışlar sergiliyorsa o kişi sizden daha olgun ve daha zekidir. O kişiye ve zekasına saygı duyun. Neyse sözlükte de böyle kendini zeki sanan tipler var. Kendini zeki sanmak sorun değil tabi ancak mal olup sinsilik peşinde koşmak, yalan söylemek, iftira atmak komik duruyor. Büyük ihtimalle koca kafalarına lanet okuyorlar ama bu yolu seçen de onlar. Bazıları işi yüzsüzlüğe vurmuş durumda onlar hem komik hem acınası. (Böyle götten sallamalı daha fazla tespit için beğenip takip etmeyi unutmayın:)).
Büyük ihtimalle erkeklerden biridir.
Bizdeki akp sevgisi değil ki chp nefreti. Analizleri doğru yapmak lazım.
Yaz insanları net duygusal ve mantıktan yoksun insanlardır. Mantıklı olsalar soğuktan kalın giyerek korunabileceğini ama sıcaktan hiçbir şekilde kaçış olmadığını bilirlerdi. Allah ülkemizi yaz insanlarından korusun amin.
Doğru bir bilgi. Birçok tarihçi 1,64 yada 1,68 olduğunu söylüyor. Genel kurmay kayıtlarında 1,74 olarak geçiyor. Şahsen ben tarihçi bir insan olduğum için tarihçilerin beyanlarını esas alırım. Sonuç olarak biraz kısaymış.
Soru baştan yanlış sorulmuş. Bunlar da ellerinde tuzlukla cevap yetiştirmeye koşmuş. Dünyada din değişikliği sonucunda en çok seçilen din islamiyet. Bununla ilgili onlarca istatistik var. Cahiller gibi her duyduğunuza inanmak yerine Google amcanız aracılığıyla ufaktan bi araştırma yapabilirsiniz mesela.
Artık kalmayan çevredir. Benim sözlük kankilerim, muhabbet etmeyi sevdiğim yazarlar, neredeyse hiç kimse kalmamış. Ben de kaçarım yakında. Hiç sarmadı bu defa.
Herhangi bir insandır. Böyle ufak tefek mevzulara takılan insanların önüne koy Türkçe sınavını 40 soruda 20 net yapamazlar. Çok prensipli, eğitimli, elit insanlarsınız sanki de felana takıyonuz. Komik.
Madem elinden hiçbir iş gelmiyorsa eve ekmek getirmesi gereken kızdır.
Ağaçta yetişen bir zeytin türüne benziyor. Rengi yeşil ve tuzlu olmasıyla bilinir.