bugün

entry'ler (92)

tekerin patlaması

Her insanın başına gelebilecek talihsiz bir durumdur. Bir de en beklenmedik en istenmedik zamanda başınıza gelir. Maalesef canım tekerime alt tarafından 18 cm kalın nervürlü bir vida girmiş. Tekere mi söveyim kör talihime mi bilemedim. En iyisi ben tekere söveyim ya.

mor semsiyeli yabanci

Kim bu ya kesin tanıyorum ben bunu. Kimsin la sen. Dmden söyle bana. Beni tanıyosan sır tuttuğumu da bilirsin.

ai analizin tavsiyelerine kulak vermek

Evet kusursuz olmayı amaç edinmiş biri olarak kendimi her zaman geliştiririm. Bu yüzden tavsiyelere kulak veririm. Ai analiz bana çok fazla sözlük içi entry girip sarı tekere sövüyorsun diye bir uyarı verdi. Sarı tekere sövmeye devam etmemi ancak sözlük içi entryleri azaltmamı ve bilimsel entryler girmemi tavsiye etti. Tamamdır kaptan.

shakira nın taş gibi hatun olması

49 yaşında ama hiç göstermiyor sanki 47-48 yaşında gibi. Bi içim su.

amerikalıların yazın bot giymesi

Film onlar inanma.

sözlük kalitesinin düşmesi

Düşüneyim bi. Evet hiç skimde değil. Kemik kadroya sokim.

anın görüntüsü

Tüm tadım kaçtı ya. Teşekkürler aykolik.

kızların erkeklere göre daha güzel kokması

Kızlar olmasa maalesef hindistana dönücez. Erkekler bi roll on alın temiz giyinin parfüm deodorant kullanın sık sık duşa girin bişiler yapın mk. Ben kokmam demeyin çoğunuz kokuyorsunuz. Toplu taşımalar bok kokuyor mk.

chp bölünürse olacaklar

iki tane chp olur. Allah korusun. Biri yeter bu memlekete.

sözlüğün eski tadının olmaması

Ne demek nerede. Gammazlar tüm sözlüğü sikip bıraktı. Ben mesela gammazları şutladıkları için aylar sonra tekrar hesap açmıştım. Şimdi herkes gammaz olmuş. Baba çok yakında tekrar kaçar. Belki bugün belki yarın. Belki yarından da yakın. Evet.

zeki olmadığı halde sinsilik peşinde koşan insan

Genel olarak herkes kendini zeki sanıyor. Çünkü insanın öz farkındalığı zekasıyla orantılıdır. Bir insan kendisinden aşağıda olan bir zekayı kavrayabilir ancak daha yukarı bir zekayı bir yere konumlandırmakta zorlanır. Size bir ipucu karşınızdaki insan beklediğinizden daha isabetli ve mantıklı davranışlar sergiliyorsa o kişi sizden daha olgun ve daha zekidir. O kişiye ve zekasına saygı duyun. Neyse sözlükte de böyle kendini zeki sanan tipler var. Kendini zeki sanmak sorun değil tabi ancak mal olup sinsilik peşinde koşmak, yalan söylemek, iftira atmak komik duruyor. Büyük ihtimalle koca kafalarına lanet okuyorlar ama bu yolu seçen de onlar. Bazıları işi yüzsüzlüğe vurmuş durumda onlar hem komik hem acınası. (Böyle götten sallamalı daha fazla tespit için beğenip takip etmeyi unutmayın:)).

sözlüğün en güzel kızı

Büyük ihtimalle erkeklerden biridir.

sosyal medyada akp severlerin az olması

Bizdeki akp sevgisi değil ki chp nefreti. Analizleri doğru yapmak lazım.

yaz insanları vs kış insanları

Yaz insanları net duygusal ve mantıktan yoksun insanlardır. Mantıklı olsalar soğuktan kalın giyerek korunabileceğini ama sıcaktan hiçbir şekilde kaçış olmadığını bilirlerdi. Allah ülkemizi yaz insanlarından korusun amin.

atatürk'ün boyunun 164cm olması

Doğru bir bilgi. Birçok tarihçi 1,64 yada 1,68 olduğunu söylüyor. Genel kurmay kayıtlarında 1,74 olarak geçiyor. Şahsen ben tarihçi bir insan olduğum için tarihçilerin beyanlarını esas alırım. Sonuç olarak biraz kısaymış.

gavurlar niye müslüman olmuyor

Soru baştan yanlış sorulmuş. Bunlar da ellerinde tuzlukla cevap yetiştirmeye koşmuş. Dünyada din değişikliği sonucunda en çok seçilen din islamiyet. Bununla ilgili onlarca istatistik var. Cahiller gibi her duyduğunuza inanmak yerine Google amcanız aracılığıyla ufaktan bi araştırma yapabilirsiniz mesela.

sözlükteki arkadaş çevresi

Artık kalmayan çevredir. Benim sözlük kankilerim, muhabbet etmeyi sevdiğim yazarlar, neredeyse hiç kimse kalmamış. Ben de kaçarım yakında. Hiç sarmadı bu defa.

felan diyen insan iticiliği

Herhangi bir insandır. Böyle ufak tefek mevzulara takılan insanların önüne koy Türkçe sınavını 40 soruda 20 net yapamazlar. Çok prensipli, eğitimli, elit insanlarsınız sanki de felana takıyonuz. Komik.

ıslak kek bile yapamayan kız

Madem elinden hiçbir iş gelmiyorsa eve ekmek getirmesi gereken kızdır.

bu ne zeytini

Ağaçta yetişen bir zeytin türüne benziyor. Rengi yeşil ve tuzlu olmasıyla bilinir.
© copyright 2005 - 2026