bugün

entry'ler (5790)

yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak

Gündemi ATV ya da TRT den takip edersen böyle başlık açarsın işte.

sözlük erkeğine açılmak

Nervio Allah ın adını verdim aramızdan birini seç te açıl artık.

bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak

Karşılık bulamayınca çok çabuk çirkefleşiyorlar.

28 eylül 2026 türkiye italya maçı

3. Golden sonra yorumcu fatlh terim de saldı artık.
Ulan adamcılık yüzünden ülkenin millî takımından nefret ettirdiler herkesi.

yasak cinsel ilişkiler

Yaş ile ilgili bir kriter yok mu, yoksa benim mi gözümden kaçtı hocam.

kış kıyafetlerinin yazınkilerden güzel olması

Daha rahat ya da daha konforlu değiller elbette ama kış kıyafetleriyle yapılan kombinler göze çok daha güzel gözüküyor sanırım. Elbette yazın sadece bir şort ve üzerine tişört giymenin rahatlığı da büyük ayrıcalık.

fatma betül sayan kaya yalnız değildir

# idam mı istiyorsun kanka? #

O işi yüce rabbim halledecek umarım kul hakkı yeme mevzuundan.

Yok aga, 2 milyarı da aklayamazlar hiç bir şekilde. Bildiğin saadet zinciri olayı bu. Keklik avlamışlar resmen.

Olm her şeyi geçtim, normal, sağlıklı bir ülke olsak, bırakın kazandığı 2 milyarın hesabını sormayı, Yatırdığı 63 milyon nereden geldi onu bile araştırmamız lazım.

ortada bir yolsuzluk olmaması

Vay amk. Hadi pandela işin taşağında, goy goyundadır falan ama şuna sahiden inanacak zeka seviyesi var bu sözlükte.
Adamlar Saadet zinciri kurmuş, ponzi olmuş, bu halen volatil diyor, hisse senedi, sandisk diyor.

jensen ackles

DCU’da ortalık karıştı.
Yeni bir iddiaya göre The Boys ve Supernatural yıldızı Jensen Ackles, James Gunn’ın DCU’sundaki yeni Batman/Bruce Wayne olarak seçilmiş olabilir.

iddianın kaynağı: DanielRPK. (Ve genelde de haklı çıkıyor bu adam.)

Gündemde iki iş olarak 2027’de çıkacak yeni Superman filmi The Man of Tomorrow ve Batman var.

Bunlar için James Gunn veya DC Studios tarafından yapılmış resmi bir açıklama yok. Yani Jensen Ackles’ın Batman olarak seçilip seçilmediği henüz kesin değil.

Söylentiye göre açıklamalar için uygun zamanlar muhtemelen şunlar olacak:

– Ekim’deki ‘Batman’ temalı etkinlikler.
– Long Halloween’in yarınki duyurusu.
– Ya da James Gunn’ın yeni projelerini tanıtacağı etkinlikler.

Söylentiye göre DCU’da Batman’in yanına Robin de gelecek. Ayrıca James Gunn, Superman Legacy, The Brave and the Bold gibi yapımları birbiriyle bağlantılı şekilde sunmayı planlıyor.

Kısacası DCU Batman’i, Jensen Ackles olabilir.
Olur mu lan. Olsun ya.

kemaliklerle ekonomi tartışmak

Kerhaneci, aynı şartlara değiliz. Sen ne zaman ki Türkiye ye döner, burada bizim yaşadığımız gibi refah içinde yaşamaya başlarsın, işte o zaman rahat rahat tartışırız.

avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz

Şeyi de yazsanıza ya.
Almanya’da çalışanların sadece %3,8 i asgari ücret alıyorken, Türkiye’de bu oran %45.

Şimdi eğlenmeye devam.

furkan bölükbaşı'nın açlık feryadı

Allahsızlar, şu adama da tüyo verip 3-5 fon aldırmamışlar.
Kainatı yaratan rabbim, fatma yla falan uğraşırken bunu gözünden kaçırmış demek ki.

geceye bir şarkı bırak

Yorucu gündü. Yatmadan önce balkonda birer doz fiski sigara hayko https://youtu.be/ah-K6UMjIHA?si=OJhIGcdCiiF-uzFB

yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması

Olm başlığı öbür sözlüklerden birinde açtım, teyzenin biri acayip duyar kastı. Teyze goygoy yapıyorsuz da diyemedim amk.
görsel

seninle şöyle olabilirdik

görsel

Ohoo o mariyya, yüzüklerin efendisi ne ki.
Ben braveheart filminde bacak elliyordum.

bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur

Ben sağıma ismeti soluma da ellerim boş u alırım. Sabahlar olmasın.

Bol bol vaktimiz olur diye gidilen yüzüklerin efendisi kralın dönüşü nde falan insan filme dalıp unutuyor neden orada olduğunu ya.
© copyright 2005 - 2026