bugün

entry'ler (2335)

sarı renkli seker

Yahu Deprem olmuş hala neyin derdindesiniz… geçmiş olsun diliyorum.

23 nisan 2025 marmara depremi

Çok geçmiş olsun. Allah tekrarından korusun, umarım herkes iyidir…

camus u tek tokatla yere sermek

Bi Küpra kendine gel tokadı lazımdı kendisine kesinlikle…

chatgpt

Doğum saatim belli olmadığından yükselen burcumu bilmiyordum, tahmin et dedim… yükselenimin de tahmini olarak başak olduğunu söyledi, çok saçma değil mi üfff neyse.

sözlük yazarlarının vajinal doğuma bakışı

Regl de oluyor musunuz siz piremsesler?

günaydın sözlük

Günaydııınnnn dostlar, herkese sevdikleriyle birlikte iyi bayramlar. Kahvaltı sonrası şekerleme safhasına geçenlere -birazdan ben djjd- ise tekrar iyi uykular.

ramazan bayramı

Herkese iyi bayramlar dostlar, sevincini yaşayabildiğimiz nice bayramlara…

kızılcık şerbeti abdullah

Aronya da neymiş demli siyah çay içiyorum ben, tşk.

kızılcık şerbeti abdullah

Ben hayatımda bu kadar yüzsüz birini görmedim, hem suçlu hem güçlü… bir de utanmadan Nilay’a bağırıp duruyor. Sinirim tepeme zıplıyor şu karakteri gördükçe, kalpten falan gitsin de kurtulalım ya.

çiçek uzatılan polisin boşanma aşamasına gelmesi

Hiç Şaşırtmadı nedense. O bakıştan en az iki sezon romantik komedi Türk dizisi çıkar ayrıca.

gardaş diyen kız

Ee ne var ki bunda. Hayır mı gardaş?

kadınların efendi erkek yerine it erkek tercihleri

Kimsenin hatalı tercihinin sonucu 47 bıçak darbesiyle öldürülmek olmamalı yine de… cezaevinden izinli olarak çıktığı esnada yapıyor bunu hem de. Ama olayda acı olan başka bir şey ise “beni aldattı” diye savunma yapan caniye istinaf aşamasında haksız tahrik indirimi yapılması… her öldürülen kadının ardından aynı şeylerle indirim alınıyor, e ölenin kendini savunmaya hakkı da yok tabi. Yazıklar olsun ne diyebilirim ki…

sözlük yazarlarının sesleri

Açmayın… claudia’mı verin bana kulağımın pasının silinmesi lazım acil.

Edit: kafa izni almış iki gözümün çiçeği, hemen döner inş.

yazarların spirütel güçleri

Düşünce gücüyle mesaj attırabiliyorum. Siz yine de Evde denemeyiniz djdk.

arkadaşlığı bitirmek

Öyle bitti görüşmeyelim gibi değil de Bir süreç halinde önce uzaklaşıyorsunuz, eskisi gibi olmuyorsunuz sonra da kimse kimseyi arayamıyor. bittiğine sonradan çok üzüldüğüm arkadaşlıklarım oldu, iyice düşünüp taşının derim…

insan olmaya ceyrek kala

Bir derdim var bile çalışmıyor nasıl çaylak olmayı başardı çok merak ettim fjdjk. Neyse keşbiş olsun.

türkmen beyi devlet bahçeli

“Türkmen” olarak nitelendirilmek Kürt kardeşlerini gücendirebilir, mazallah foşikmiş gibi düşündürebilir. Türkiyeli falan desinler artık…

bacak ağrısı

Durduk yere niye başlar bu arkadaşlar… ne ayakta kaldım ne de spor yaptım, sadece Uyuyup uyandım ve sol bacağımda ciddi bir ağrı başladı. Damar falan tıkanmamıştır dimi ya…

gelecek planlaması yapmak

Hiç maddi şeyler planlamıyorum ya evmiş, arabaymış… çoluk çocuk geliyor aklıma sadece. Biyolojik saat midir nedir.*

uludağ ın gülü olan yazar

Ben Uludağ’ın gülü değil de güllüsü olabilirim arkadaşlar… hatta hemen bir güllü şarkısı bırakıyorum buraya djjs.

https://open.spotify.com/...%25BCll%25C3%25BC%2Bsenin