bugün

entry'ler (561)

uludağ sözlük evreni

herkes bir anda bu haykırışla irkildi. ses o kadar gür ve yankılıydı ki, derin uykunun ortasındaki yazarları bile yerinden sıçrattı. aniden bastıran kargaşaya kimse anlam veremedi. sığındıkları evlerin pencerelerinden ve ormandaki ağaçların arkasından kafalarını yavaşça dışarı uzattılar.

sokakta üstü çıplak bir yazar nefes nefese, adeta çıldırmışçasına koşuyordu. ayağındaki terliklerden öne fırlamış parmiksleri ve üzerindeki diz altı asker şortuyla hedefsizce depar atıyordu. koştukça göbeği ve memeleri o kadar şuursuzca sağa sola savruluyordu ki, gündüzden terini alsın diye memelerinin altına koyduğu mendillerin ucu tenine yapışmış, adeta bayrak gibi sallanıyordu.

gözü dönmüş halde etrafı tarayan yazar, tam o sırada evinin terasında oturan bir kadınla göz göze geldi. kadın; jilet gibi taranmış saçları, zarif straplez elbisesi ve masasındaki kokteyliyle adeta başka bir dünyadan fırlamış gibi duruyor, bu tuhaf manzaraya büyük bir şaşkınlıkla bakıyordu. fakat onu asıl dehşete düşüren şey yazarın koşması değil, kontrolsüzce savrulan memeleri, göbeği ve mendilleriydi.

kadının zarafeti ve güzelliği karşısında anlık apışıp kalan yazar, ani bir utançla ellerini göğsüne laaapss diye siper etti. fakat nafileydi... memeleri kapatmıştı kapatmasına da, peki ya o devasa göbüş ne olacaktı? utancın verdiği hezeyanla çaresizce arkasını dönüp, tekrar çıldırmış gibi koşmaya başladı.

o sırada kadın yavaşça ayağa kalktı, bardağını eline alıp içeri geçti. terasın sürgülü camını çekti, içkisinden bir yudum aldı ve dudaklarının arasından tek bir cümle döküldü: koştursun bakalım birader bey hedeleri gece gece…

gecenin karanlığında çılgınca koşmaya devam eden yazar, ara sokakların derinliklerinden yankılanan çaresiz bir haykırış daha duydu: abi yalvarırım cevap ver, aylık 301 bin lira iyi para mıdır? cevap ver ne olur!

yazar, ciğerleri sökülürcesine nefes nefese kalmış halde, hiç duraksamadan karanlığa doğru gürledi: silikon olmadan, ele avuca sığmadan iyi memedir!

kafayı tamamen tırlatmıştı yazar; zihni artık memeden başka hiçbir normal düşünceyi kabul etmiyordu...

yastığa sarılarak uyuyan erkek

elleri bomboş, yüreğinde bir sızı olan erkektir. ateşe atılmış bir demir gibi kordur ama neresi kordur bilinmemektedir; yazıktır.

karması eksiye düşen yazar uçurulsun

ve kendisine koca fontla ''yallah'' maili gönderilsin şeklinde tamamlanabilecek fikirsel.

trollüğün belirli bir zeka gerektirmesi

hakaret içeren içeriklerin aksine, kitleyi yönlendiren ve ince mizah barındıran trollük türü için geçerli olan durumdur. ciddi sözel zeka gerektirir, aksi takdirde kepaze olma riski yüksektir.

manitayı yemeğe çıkarıp hesabı multinet ile ödemek

(bkz: enflasyona karşı omuz omuza)

(bkz: ekonomik itti fuck)

korku filmi izlerken çekim arkasını düşünmek

film illüzyonunun kırıldığını ve kişinin dikkat dağınıklığının çok yüksek olduğunu gösterir. sorsan gayet normal bir sinefil eylemidir, yersendir.

narsist birine aşık olmak

en ufak bir pürüzde gerçeği şöyle bükmeye çalışırlar:

- sen agresifsin, ben sakinim.
- ben makul olan tarafım, sen değilsin.
- sana rağmen ben medeniyetimi koruyorum.

sözlükte meme ayrımcılığı

daha ''aşk tutacakları zıvanadan çıkmış sözlük erkeği'' başlığı açılmadı.
beklemede kalın.

apex

charlize theron ve taron egerton'ın başrolleri paylaştığı, yakalarsam mwaaaah temalı bir netflix filmi. ben genelde film izlerken konuşmam ama balık baştan koktuğu için ''yürü kız, koş kız, heeeh, aferin kız, bırak gitsin kız'' şeklinde tepkiler vererek izledim. aksiyon, izle geç işte.

nick vermeden bir yazara seslen

adnan oktar sesiyle: yea sen ne kadar güdük, ne kadar spazm bir şeysin öyle yaa.

backrooms

internet fenomeni olması yüzünden bu kadar beğenildi herhalde. hikayede bütünlük yok, bilinmezlik açıklanmaya çalışılmış ama tatmin eden tarafı yok. imdb puanı da çok yüksek. klasik tekinsizlik hissi ve paralel boyutlar güzel, hepsi bu.

sadece başlığı açacak kadar düşünebilmek

benim durumum.

(bkz: komiklikler şakalar)

sokakta öpüşmek

öpüşen çifti raconik şekilde uyarmış olan harbi bir ablanın, sosyal medyaya düşürdüğü video sayesinde pörtlemiş olan konu.

kamusal alanda, cinsel ilişki veya teşhircilik boyutuna ulaşması halinde ceza kapsamına girebiliyormuş. sağda solda french neyim girişmeyin, yiyişmeyin annem.

https://short-url.cc/1vQsJ

dump atan erkek mi olur aw

kendini instagram'a "sponsorlu" atayanların yanında pek şaşılmaması gereken erkektir. dump, sosyal medyada promosyonizm anlamına gelmektedir.

uludağ sözlük evreni

burada kadın var / yok tartışmaları, kadınlarla edilen kavgalar ve mesajlaşılan kadın yazarın erkek çıkması gibi tamamen paranoyatik kadınsal kozmolojik sorunsalları içerir.

anladığım kadarıyla da bu evrenin tek ve en büyük kara deliği ise true adlı kişidir.

satürnün halkasına imam hatip açmak

(bkz: dön baba dönelim imam hatip lisesi)

nick altı

sözlüğe ayrı bir sekme olarak gelmesi ve gündemde görünmemesi gereken hede. ''ilgi bekleyenler'' ya da ''yiyin birbirinizi'' adlı bir sekme de fena olmayabilir.

leviticus

2026 yapımı romantik queer korku filmi. bir şeyler oluyor ama tam olmuyor. korku işleri artık ''ötekileştirilme'' temasını işlemek için kolaya kaçıp hikayenin temelini daha da zenginleştirmek yerine, trend olan kuir unsurları direkt ambalaj olarak kullanmaya başladı. olayı sıkıştırmak yerine biraz dallandırıp budaklandırarak tek sezonluk dizi yapsalar, netflix semalarında çok daha rağbet görürmüş. kitlesi orada çünkü.

sakal erkeğin peçesidir

gözden kaçırmak istediği ne varsa, arkasına saklayabileceği en doğal kumaş manasına gelen uyduruk özlü söz.

80 lerde çocuk olmak

(bkz: romatizmalı yazarlar dertleşiyor)
© copyright 2005 - 2026