entry'ler (2537)

sibel

Değerli gardeşimin sevdalı diğer yeğeni. Siz bu işi uzattınız biraz da tadını kaçırdınız.

gizem

Çapkınlık izni koparabilirsem ne dersin? Sadece sen olursun. Yerine başka birisi olmaz. Tek olursun. Değerli gardeşimin kaç yıllık hatrı var.

yeğen

Kulaklık verin dedim vermediler. iki tane var biz kullanıyoruz diye. Benimki kırıldı.

nasılsınız

iki üç malı saymazsak sizi gördük daha iyi olduk. Etrafınıza hep böyle pozitif enerji mi saçıyorsunuz?

bakış açısı

Ahlaksız işler yapanları beslerken, sana ilgi var diye tepki gösteriyorlar.

ne arıyorsun

Mahalledeki üniversitenin (ankara hukuk - siyasal) etrafından ev.

aşk

Çocukken en büyük korkum aile büyüklerinin vefat etmeseydi. Ama hiçbirinin ardından ağlama yerlere yatma gibi bir şey olmadı. Babaannemin veya amcamın ya da diğerlerinin ölümünden sonra ertesi gün işe gittim.

Babaanneme Ay'ı seviyor musun diye sordular, onu görünce ömrüm uzuyor dedi ki, cıvık mia ve Ahmet doğunca bu lafın önemini anladım.

Babaannemin ardından sevdiceğimin babası için de 7 yasin okudum. Haftaya da biraz namaz kılıp sevabını bağışlarım. Özellikle geçmişe darbeye müsaadeden sonra teşekkür olarak düşünülebilir.

bugün ne yaptınız

Sabah kalktığımda, evde temizlik başladı. Bir haftadır evde tek başıma olduğum için oldukça kirlenmiş. Mutfak temizlendi, odalar havalandırdı. Sabun kokusundan bir süre krize girdim sayılır. Ben de bulaşıkları dizdim makineyi çalıştırdım. Sonra doktor dünkü insülini yanlış yazmıştı, gidip onu düzelttim. Dün aldığım araba yardım kitini bagaja yerleştirdim. Çevirme filan olur, ceza yemeyelim.

en son ne aldınız

görsel

kız istemeye gitmek

- damadımız ne iş yapıyor?

+ derin devlet olur kendisi.

- tamam hayalimdeki damat.

ona bir şey söyle

Ben ne söylüyorum, tamburam ne çalıyor? Neyse dua filan isteğin varsa söyle, bugün işlerimi halledip bol bol dua edeceğim.

Ama geçmişe zarar verebildiğimize göre bir adım daha yaklaşmış sayılırız. Biraz gariban tesellisi oldu ama ne yapalım?

erkek ismi tavsiyeleri

Kusay. Peygamberin dedesinin ismi. Benim adıma da benzer.

devlet

Benim yaşımda olup da şimdiye kadar belli yönleriyle devlet politikası belirlemiş birisi var mıdır, kaç kişi olmuştur bilmiyorum, ama artık biraz ödül istiyorum.

Db diyor Mercedes alacaksın, çiftlik alacaksın. Hep alacaksın da bir türlü alamıyoruz.

ona bir cümle bırak

Ve elbette çok güçlü ama, kendisi söylemeden ne yaptığını bilmediğimiz db dışında insan güvenebileceği ortaklar arıyor. Kişisel bir yakınlık olmasa bile, (bu durumda sonsuza kadar tek yaşamak da bir seçenek, yerini kimse doldurmaya çalışmasın) başka bir ilişki olursa insan çocuğunu ailesini emanet edebileceği birilerini istiyor.

Başkanı kastediyorum. Ak partiden istemez.

sözlük yazarlarının itirafları

Bir dönem aşk ve sevilme işlerinde çok beceriksizdim, şimdi hayattan bunun intikamını alıyorum. Sevilmek istiyorum, daha fazla, daha fazla sevilmek istiyorum ve seviliyorum. Facebookta değil günlük hayatta gerçekten göz kırpsam ne istersem yapacak yüzlerce genç kadın var. Ulaşmaya çalışan ve ailesinden habersiz pusula bırakan onlarca güzel var. Hepsi hoşuma gidiyor. Büyük bir çoğunluğuna bakmıyorum, ama arada bir gözlerle günah işliyorum. istesem kul köle olacak yüzlerce kadın var. Ankara kendisinden korktuğumu zannediyor ama siz önce kendinize bakın deyip umursamıyorum. Başkan sadakat testi yaptı mı bilmiyorum, ama ben korkudan değil aşktan hayalimde bile aldatmıyorum. Yok güzel bulduğum çok güzel bulduğum gençler var, ama sevdiceğim kalbimde öyle bir makamda ve yüksek bir yerde ki, ben ona öyle bir şey yapmam diyorum.

yakışıklı olmanın faydaları

Herkesin dönüp dönüp bakması, her arkadaş grubunun içlerinden birine seni ayarlamaya çalışması, ama senin ondan başkasını düşünmemen. Gün boyu.

yazarlara gelen son mesaj

görsel

sözlük yazarlarının itirafları

Ben ağlamıyorum, şiirler aşırı duygusal. Gerçi bu kadar hüzünlü şiirler okumaktan yana değilim, ama sözleri o kadar ahenkli ve güzel dizilmiş ki, yazmadan, armağan etmeden olmuyor. Belki birkaç gün ıskalamışımdır, ama müzik ve dansın olmadığı bir günüm geçmedi.

günün şiiri

Kapılma hayalin renk akışına,
Ağlarsın gerçeğin can yakışına,
Ben kurban olurken bir bakışına,
O canım gözleri yaş edemezsin.

nasılsınız

Sizi gördük daha iyi olduk.
© copyright 2005 - 2026