bugün

entry'ler (3471)

nasılsınız

Hastane köşelerinde devleti gördüğümüzden beri oldukça iyiyiz. Vardır mutlaka bir planları.

devlet

Az önce asansörde yine gördüm. Demek ki herşey kontrol altında.

neye güveniyoruz

Hastaneye gelirken aniden önümüze çıkan Mercedese.

Emniyetten içerideki birine, ondan tüm alt kadrolara yayılıyor.

sevgililer

Çok kötü hediyeler alıyorsunuz, iğrenç.

bir şey söyle

Daha yeni yeni tanışıyoruz. Biraz sakin.

ona bir şey söyle

Çok güzel olduğun ortada, ama artık güzel gibi değil arkadaş gibi geliyorsun. Kim olduğunu söylemeyeceğim, ama o "ben" diyecek.

hastane

Yarın başlıyor. 3-4 günlük yatış olacak. Sigara nasıl içilecek çok merak ediyorum. Bir odası, balkonu vardır herhalde. Düşünsene gecede 15 bin vereceksin, sigarayı tuvalette içirecekler. Millet kıçıyla güler adama.

aşk

Ülkenin yüzde 80ı popüler olma arayışında olduğundan sevmemin sevilmemin önemini kavrayan yok. Sabit maaşlı bir işi, sabit maaşlı bir eşi var ve sana nasıl çelme takabileceğini hesap ediyor. Halbuki eski sevdiceğim de yılda 1 milyar dolar kazanan elifti. Grc olmasa yine çok zengin başkası olacaktı. Beş harf, haset. Ama ben insan bir kişiyi sever dedim ve grc dışında en azından uzun zamandır ikinci bir ihtimal bırakmadım. Öte yandan ben boş durmuyorum kazanıyorum. Birkaç hafta içinde 5.5 milyonluk bir ev alacağım, 2 sene içinde 6 milyonluk ev inşaata başlayacak, yine birkaç senede 4 milyon getirecek iki yatırımımız var ve bir sorun çıkmazsa önümüzdeki yıllarda tek başıma dolar milyoneri olacağım. Ama aşk aklıma gelince para pul aklımdan uçuyor.

bir kızla arkadaş olma yolları

Sadece güzel kızlarla arkadaş olurum, başka türlü imkanı yok. Ama sevdiceğim olmaz derse yapacak bir şey yok.

Önceden erkek erkeğe arkadaş olmak mühimdi. Ama 2 farklı devlet adamının eğitimine katılınca, herkesten aynı şeyi bekleyip, başkaları ile diyalog kuramadım.

Şimdi kendini benim yerime koy. Bir devlet adamı siyasetçinin bağlantılarını anlatıyor, öbürü hangi olayın neden yaşandığını izah ediyor, sonra karşına malın teki çıkıyor. Sen olsan ne yaparsın?

wolfgang amadeus mozart

Sanatçılara göre dahi değil, döneminde başarılı kimse olmaması sebebiyle aradan sıyrılmış vasat birisidir.

en son ne aldınız

görsel

tiktok

Türkiyede hiç kullanmamış yüzde 7 arasındayım.

sıkıntılardan kurtulmak

Annem dün bir hatim indirdi. Ben de 10 bin salavat okudum. Birazdan duasını edeceğim.

instagram

1.645 gönderisi olan bir adam var ve tüm videolarda süper Mario oynuyor. Çok sevdiğim için sürekli izliyorum.

ona bir şey söyle

10 dakikalık rahatsız edici yazıları ilgi göstersin diye yazıyorum.

ilişkiniz nasıl gidiyor

Nasıl ki ben güven kırıcı hiçbir şey yapmıyorsam, o da rahatsız edici hiçbir şey yapmıyor. istese ben kültürünü değiştirebilirsin dediğimde hayır sen değiştir diyerek pes ettirirdi ama sadece sıcak bakmamakla yetindi. Ben de bir daha açmadım. ileride yıllar sonra açar mıyım onu da bilmiyorum. Her şey çok iyi gidiyor da ne zaman kavuşacağım hala bilmiyorum.

aileden gizli telefon kullanmak

Telefonum evin ortasında. Bazen Ahmet oyun oynuyor. Sen sevdiceğinin telefonunu karıştırır mısın deseler, hiç dokunmam.

flört uygulamasında kod incelemesi yapmak

Ne uygulaması çapkın? Çevrem zaten yüzlerce flört adayı. Şaka yaptım hemen ciddiye almayalım.

gizli işler çevirmek

Beğendiğim oyuncuyu bile açıkça yazıyorum. Gizli neyim olabilir?
© copyright 2005 - 2026