bugün
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir3
- filistin in ermeni soykırımını tanıması38
- mustafa kemal atatürk13
- kemal kılıçdaroğlu15
- israil de haredi krizi büyüyor2
- iyi futbol oynar mısınız7
- dünyanın en ünlü dört keli3
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi4
- devlet4
- ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları3
- nutuk4
- spor yapmayan erkek4
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası9
- saraca finch house9
- atatürk'ü sevmemek8
- ona bir şey söyle11
- matrix'deki zencinin torbacı olması5
- pandela24
- türkçülük4
- birazdan temmuza giriyoruz15
- nickini değiştiren yazarlar3
- gerizekalı yazarlar zirvesi5
- meksika7
- en son seviştiğin zaman3
- devlet bahçeli4
- amsızlık3
- gece gece aniden gelen 1 buçuk adana yeme isteği3
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- rabia naz vatan3
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- yazarların akıl hocaları9
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- avrupa klima krizi2
- futbol34
- 2026 dünya kupası39
- 0 0 717
- tai lung17
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- dünya17
- israil12
- sevişirken yapılması gerekenler8
- velvet52
- hoşgörü dini islam12
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- beyler bik bik erkek7
- boyalı da saçların6
- ateist dövmek11
- siyonizm yahudilik değildir5
entry'ler (2529)
- damadımız ne iş yapıyor?
+ derin devlet olur kendisi.
- tamam hayalimdeki damat.
+ derin devlet olur kendisi.
- tamam hayalimdeki damat.
Ben ne söylüyorum, tamburam ne çalıyor? Neyse dua filan isteğin varsa söyle, bugün işlerimi halledip bol bol dua edeceğim.
Ama geçmişe zarar verebildiğimize göre bir adım daha yaklaşmış sayılırız. Biraz gariban tesellisi oldu ama ne yapalım?
Ama geçmişe zarar verebildiğimize göre bir adım daha yaklaşmış sayılırız. Biraz gariban tesellisi oldu ama ne yapalım?
Kusay. Peygamberin dedesinin ismi. Benim adıma da benzer.
Benim yaşımda olup da şimdiye kadar belli yönleriyle devlet politikası belirlemiş birisi var mıdır, kaç kişi olmuştur bilmiyorum, ama artık biraz ödül istiyorum.
Db diyor Mercedes alacaksın, çiftlik alacaksın. Hep alacaksın da bir türlü alamıyoruz.
Db diyor Mercedes alacaksın, çiftlik alacaksın. Hep alacaksın da bir türlü alamıyoruz.
Bir zamanlar işsiz güçsüz denilen Ay'ı türkiyenin en zengin yüzde 1'ine soktu. Çirkin iken binlercesini aşık etti. Yeğeni bile iddia edildi, ki orası net değil, karıştırmayalım.
Ama desem ki ben istanbula gideceğim, yeğeninin de gönlü var, ara ara görüşeceğim sen karışma desem ne der çok merak ediyorum. insan yeğeni ile karşılıksız sevdalandığı ay arasında bir tercih yapmalı.
Gerçi yeğeni daha düne kadar diğer akrabaları gibi görüşmezdi, ben her namazdan sonra dua ederdim. Kimi seçeceği belli.
Ama desem ki ben istanbula gideceğim, yeğeninin de gönlü var, ara ara görüşeceğim sen karışma desem ne der çok merak ediyorum. insan yeğeni ile karşılıksız sevdalandığı ay arasında bir tercih yapmalı.
Gerçi yeğeni daha düne kadar diğer akrabaları gibi görüşmezdi, ben her namazdan sonra dua ederdim. Kimi seçeceği belli.
Ve elbette çok güçlü ama, kendisi söylemeden ne yaptığını bilmediğimiz db dışında insan güvenebileceği ortaklar arıyor. Kişisel bir yakınlık olmasa bile, (bu durumda sonsuza kadar tek yaşamak da bir seçenek, yerini kimse doldurmaya çalışmasın) başka bir ilişki olursa insan çocuğunu ailesini emanet edebileceği birilerini istiyor.
Başkanı kastediyorum. Ak partiden istemez.
Başkanı kastediyorum. Ak partiden istemez.
Bir dönem aşk ve sevilme işlerinde çok beceriksizdim, şimdi hayattan bunun intikamını alıyorum. Sevilmek istiyorum, daha fazla, daha fazla sevilmek istiyorum ve seviliyorum. Facebookta değil günlük hayatta gerçekten göz kırpsam ne istersem yapacak yüzlerce genç kadın var. Ulaşmaya çalışan ve ailesinden habersiz pusula bırakan onlarca güzel var. Hepsi hoşuma gidiyor. Büyük bir çoğunluğuna bakmıyorum, ama arada bir gözlerle günah işliyorum. istesem kul köle olacak yüzlerce kadın var. Ankara kendisinden korktuğumu zannediyor ama siz önce kendinize bakın deyip umursamıyorum. Başkan sadakat testi yaptı mı bilmiyorum, ama ben korkudan değil aşktan hayalimde bile aldatmıyorum. Yok güzel bulduğum çok güzel bulduğum gençler var, ama sevdiceğim kalbimde öyle bir makamda ve yüksek bir yerde ki, ben ona öyle bir şey yapmam diyorum.
Herkesin dönüp dönüp bakması, her arkadaş grubunun içlerinden birine seni ayarlamaya çalışması, ama senin ondan başkasını düşünmemen. Gün boyu.
Ben ağlamıyorum, şiirler aşırı duygusal. Gerçi bu kadar hüzünlü şiirler okumaktan yana değilim, ama sözleri o kadar ahenkli ve güzel dizilmiş ki, yazmadan, armağan etmeden olmuyor. Belki birkaç gün ıskalamışımdır, ama müzik ve dansın olmadığı bir günüm geçmedi.
Kapılma hayalin renk akışına,
Ağlarsın gerçeğin can yakışına,
Ben kurban olurken bir bakışına,
O canım gözleri yaş edemezsin.
Ağlarsın gerçeğin can yakışına,
Ben kurban olurken bir bakışına,
O canım gözleri yaş edemezsin.
Sizi gördük daha iyi olduk.
Dün birkaç defa şaka yaptım. Kafasına dokunup senin adını aldım, artık adın Mehmet dedim. Sinirlendi, kafasına dokunup Ahmet dedi. Birkaç defa tekrarladım şakayı her seferinde yine kafasına dokunup Ahmet Ahmet dedi, gitti.
Kalp atan herkesi az veya çok güzel buldum. Ama kendilerine söylemedim. Sevdiceğimle ilgili sıkıntıların bitmesi için 1000 rekatın üzerinde namaz ve 70 yasin okudum, ama bitmedi, ama ciddi oranda azaldı.
Kendisine 3 gün içerisinde bir hediyem olacak.
Kendisine 3 gün içerisinde bir hediyem olacak.
Beni sevmek risk almaktır. Çekinen gelmesin.
Yeni evlenen gençler tatile gitmişler. Kadın limonata istemiş, adam annenin evinde limonata mı gördün demiş. Ne kadar ayıp bir şey. Gerçi benim böyle bir şey demem mümkün değil, istanbula gidersem annenin evinde avokado mu gördün derler. işte kadının canı limonata çekti diye, hele de yeni evli ise ben çalışıyorum karım yiyor diyeceği ve evlilikte neşe olmayacağı muhakkak.
işte bu kız durumu annesine anlatmış. Annesi kızını ve damadı evine davet etmiş, masaya limonata koymuş.
Hani öküz anladı mı bilmiyoruz da, ben kızın annesi olsam, oğlum böyle diyormuşsun, biz limonata gördük, olmasa bile böyle iletişim kurmaman lazım diye anlatırım, ama iş işten geçmiş artık.
işte bu kız durumu annesine anlatmış. Annesi kızını ve damadı evine davet etmiş, masaya limonata koymuş.
Hani öküz anladı mı bilmiyoruz da, ben kızın annesi olsam, oğlum böyle diyormuşsun, biz limonata gördük, olmasa bile böyle iletişim kurmaman lazım diye anlatırım, ama iş işten geçmiş artık.
Haftasonu hem insülin bozuldu hem de kolesterol ilacı bitti. Ben de ayağım burkulunca yazdırmaya gittim. Gelirken buzdolabına yetiştirelim diye biraz hızlıca geldim. Tam hız yapmışken yol kenarında parlak, ışıltılı bir şey gördüm. Yanından hızlıca geçtim. Bir baktım adam arabanın altına yatmış tamir ediyor. Az kalsın adamın kafasını eziyordum.
Çokça ibadet ediyorum. Her ay bir veya iki ciddi sıkıntı oluyor bunun için aylık 700-800 rekat namaz kılıyorum. Günde sünnet ve vacip haricinde 40 rekat namaz kılıyordum, bunu 52 rekata çıkardım. Günlük 52 rekatlık nafileyi iyileşmek, ailem ve sevdiceğime kavuşmak için toplu halde kılıyorum, özel olarak ayırmıyorum. Bazen sabah namazı +45 dakika tesbih ve işrak namazı kılıp iki aile için dua ediyorum. Para için hiç dua etmemiştim bu seneki alış veriş için 400 rekat teheccüd adadım. Sevdiceğime kavuşmak için 40 gece 40 rekat (aralıklı) teheccüde başladım.
Mutlaka cinsellik ile biten hollywood filmlerimin aksine Bir kadın ve bir erkek akıllarından hiç yanlış düşünce geçirmeden de arkadaş olabilirler. Hatta çok da güzel olur. Kim olduğunu söylemeyeceğim.