bugün
erman sonses
erman sonses10 gün önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
erman sonses
erman sonses11 gün önce
yazarlara gelen son mesaj
Lan yeter artık vermiyorum anlıyor musun vermiyorum! (img:#2008312)
erman sonses
erman sonses11 gün önce
erman sonses
erman sonses12 gün önce
erman sonses
erman sonses12 gün önce
en son ne aldınız
bi kilo kıyma aldım 430 gayme. 30 lu yumurta aldım 70 gayme. bir de epbek 12.5 lira.
erman sonses
erman sonses15 gün önce
yatırım fonu
yatırım fonu katılım payları kendi içersinde a ve b olmak üzere ikiye ayrılır.a tipi fonu elde bulundurmak son derece riklidir çünkü `spk` ve `mb` yasalarınca içerisinde en az %25 oranında hisse senedi bulundurmaları gerekir. b tipi fonda ise böyle … devamını gör
erman sonses
erman sonses16 gün önce
en son ne aldınız
bi kilo kıyma aldım 430 gayme. 30 lu yumurta aldım 70 gayme. bir de epbek 12.5 lira.
erman sonses
erman sonses16 gün önce
reklam ve işbirliği için dm
Yeni Türkiye'deki instagram kullanıcıların çoğunda artık yazan sözdür. Bugün bi 900 takipçili hesapta da gördükten sonra sinirimi bozan sözdür. Ya ne bu herkeste bi kendini fenomen hissetme hastalığı anlamadım gitti. Eline telefonu alan bir anda kend… devamını gör
erman sonses
erman sonses16 gün önce
erman sonses
erman sonses17 gün önce
erman sonses
erman sonses21 gün önce
platonik
gerçekte var olmayan, düşte kalan, hep öyle kalması istenilen ~aşk, sevgi ve ilgi vs~
erman sonses
erman sonses23 gün önce
en son ne aldınız
erman sonses
erman sonses23 gün önce
altın vs gümüş
Uzun vadeli yatırım için hangisini biriktirmeyi düşünürsün? Neden?
erman sonses
erman sonses23 gün önce
mutlaka okunması gereken kitaplar
yazarların birbirine önerdiği ölmeden önce mutlaka okunması gereken kitapkardır. liste john katzenbach'ın profesör kitabıyla başlar.
erman sonses
erman sonses24 gün önce
en son ne aldınız
erman sonses
erman sonses25 gün önce
ona bir şey söyle
Bir daha asla geri dönme! Özür dileme benden! Çünkü sen sevmek nedir bilmiyorsun.
erman sonses
erman sonses25 gün önce
ona bir şey söyle
Bir daha asla geri dönme! Özür dileme benden! Çünkü sen sevmek nedir bilmiyorsun.
erman sonses
erman sonses26 gün önce
ona bir cümle bırak
sevmiştim, seveceğim.
erman sonses
erman sonses26 gün önce
ejder meyvesi
Pitaya meyvesi olarak da bilinen türkiye' de son yıllarda özellikle antalya' da üretimi yapılmakta olan pahalı bir meyve. (img:#1410563)
erman sonses
erman sonses27 gün önce
yazarların benzediği hayvan
acayip hayvanlara benzirem.
erman sonses
erman sonses27 gün önce
ayet
kur'an surelerinin her bir cümlesi.
erman sonses
erman sonses28 gün önce
bayan kelimesi neden rahatsız edici
bayan kelimesi insanların bilinç altına 30 yaş ve üzeri kişilere söylendiğini yerleştirmiştir. bu böyle değildir tabi ki ama bilinçaltı meselesi işte.
erman sonses
erman sonses28 gün önce
borsa
bazı tüccarların ve özellikle sarraflarla değerli kağıt ve tahvil[*]tahvil[/*] alışverişiyle uğraşanların;alım,satım ve değişim amacıyla devlet denetimi altında iş yaptıkları yer.
erman sonses
erman sonses29 gün önce
ilan
brezilyalı topçu. forvette brezilyada ikene harikalar yaratmıştır. daha sonra fransaya gelmiş `sochaux` ta 2 sezon geçirdikten sonra geçtiğimiz sezon st ettienne takımına geçmiştir. 2003 deki konfederasyon kupasında milli takıma karşı mücadele etmişt… devamını gör
© copyright 2005 - 2026