bugün

sevdiği entry'ler

savaş kapıda

savaş isimli arkadaşın kapı önünde beklemesi sonucu arkadaşının annesinin durumu bildirme sözüdür.

-oğlum savaş kapıda seni bekliyor.

yattım ben beyler

Işıkları kapamayı unutmayın bugün elektrik geldi 550 lira...

ramadan fahriden

ironi yapıyor olabilirler.
bence pat diye aktroll damgası yapıştırmak doğru olmaz.

ramadan fahriden

ya tamam komiksin be kardeşim, inandık. Ekremi de sevmiyorsun, ona da ikna olduk. belli ki en az 7 ev 2 arabanla mutlu mesut yaşıyorsun bu iktidar sayesinde. Allah daha çok versin.

bir kemalisti tokat manyağı yapmak

kaşınan dayak isteyen bir kemalisti osmanlı tokadıyla tokat manyağına çevirmektir. evet...

latife makbule veya zübeyde isminin azlığı

aslında bu isimler az değil anlamları da çok güzeldir herhangi bir sorunsal yok.
sorun şu ki, Atatürk sevgisinden dolayı kızına Latife, Makbule veya Zübeyde ismini veren az hatta hiç yok gibi yav.
siz hiç gördünüz mü?

ulunun en iyi 5 yazarı

(bkz: frank lucas)
(bkz: ramadan fahriden)
(bkz: vampirov)
(bkz: ahmet20cm)
(bkz: aykolik)

ulunun sıradan olmayan üstün kalemi kuvvetli yazarlarıdır. evet...

tek kullanımlık tuvalet kağıdı olan aktroll

Bizi kendinize karıştırmayın. Müslümanın götünde,taşaklarında,koltuk altlarında kıl olmaz. Biz en fazla 15 günde bir o kılları keseriz.
Biz sıçınca önce kağıtla kalan pisliği alırız,sonra bol suyla kayganlık geçene cırt sesi gelene kadar taharet alırız. Sonra kağıtla kurulanır çıkarız. Bizim donumuzda sizinki gibi bok bulunmaz. Ayağımız,koltukaltımız,taşsklarımız kokmaz. Taşaklarımızı bal dök yala öyle temiz olur. Bal benden,denemesi sizden.

reis'in dünyaya yön vermesi

Reis’in konuşmalarından ön görülen bir gerçektir. Cuhapeliler göremezler. Evet…

yüzü batıya dönük kemalist

başka yerleri ne tarafa dönük olduğu bilinmeyen kemalisttir. evet..

kemalistlerin ülkeye katkısı

heykelden ibarettir. çağdaşlığı mabadından anlar başı kapalı kadınları hor görür namaz kılanlara yobaz derler ama yobaz dedikleri güruh iha siha tiha kızıl elma anka marmaray otoyol yapar bu madrabazlar utanmadan gerek yok bizim yüzümüz batıya falan dönük gibisinden tuhaf laf eder at ağızlılar.

gecenin şarkısı

redd gurubu - bu aşk fazla sana

aşık olmanın avantajları

Bundan 10 yıl önce, dertlerimden uzaklaştırırdı ama şimdi ise; derdime dert katar. O yüzden âşık olmam.

aşık olmanın avantajları

görsel
Kendini yeniden keşif..

Duygularım mı varmış
Ben de bir şeyler hissediyorum galiba
Ay mutlu muyum ben şuan

Keşif bu tam tersi hisleri de hissettiriyor aşk ama şuan avantajları konuşuyoruz.

aşık olmanın avantajları

zaten hissedeceğimiz tüm umutsuzluğa bir mazeret sağlamak daha iyi olur.

ces

(bkz: consumer electronics show)

kitap alıntıları

''sana akıncı güç için de söyledim, rapor'da da söyledim; alaledeyi bırakıp çok mücerrete dalıyorsun, anlamazlar!...
ben mücerretler adamıyım, benim kumaşım mücerret...
benim hayatımı yazarken en dikkat edeceğin husus da bu; millet saf fikirden anlamaz!...
ama fikre de kıymamak lazım.
benim yazılarımı anlamadıklarını söylüyorlar; dönüp tekrar okuyorlar...
ben öyle anlaşılmaktansa böyle anlaşılmamayı tercih ederim!''

salih mirzabeyoğlu - kökler
© copyright 2005 - 2026