entry'ler (2459)

şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler

Saç telimden topuğuma kadar şeriatçıyım elhamdülillah.

saçın çabuk uzamasınin sebebi

Saç defadan,tırnak cefadan uzar.

memeleri açıkta bırakır şekilde yüzen yuzır

Vampir bir sarışın granny bana ayarla.yazın bir ara arkadaşın yalıkavak'taki yazlığına gideceğiz. Oradan marmaris'e geçerim. Bir indi bindi yapar dönerim. Antalya'ya kadar o bölge ilgi alanım içinde. Yatla dolaşacağız.

cahil köy çomarı

Amk soytarıları. Nüfusu kastamonu köylüyü aşağılar. Sanki şanzelize'de doğup büyümüş pezevenk.

chp li tokatlamak

Elimi kirletemem. Ne hali varsa görsün.

vampirov a sorular

Karın lan dengesiz. Bildiğimiz karın.içinde midebağırsaklar olan karın. Maslak itinin aklı fikri karılarda..

vampirov a sorular

Açı kaç derece olacak. Karın baz alındığında 180 normalmi.

vampirov a sorular

görsel
Üstad buraya gitsek başımıza bir iş gelirmi,soyadından biraz kıllandım.

vampirov a sorular

Yahu üstad şimdi biz maslahatı siyaha boyasak ulan ben zenci maslahatı oldum iki katı olmam lazım dermi?

sözlük yazarlarının akşam yemekleri

Kelle paça,musakka,pilav,yoğurt.

esra erol a yetişmek

Adam ukrayna'lı hatuna ne yalvarıyor yahu. Ama hatunda ilik gibi. Yalvarmaya değer.

bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı

Reis göte göt demiş.

sözlük erkeklerinin bugünkü kıyafetleri

Claudiya erkekmiymiş. Bu başlığa resim attığına göre.

sylvester stallone un karısı ve kızları

Karısı hangisi lan?

ezberden yasin okuyan sözlük erkeği

Sözlükte Benden başka bilen yoktur zannederim.

sırrı süreyya önder

Din ve devlet düşmanlarına dua edilmez.

erdoğan sonrası hükümet

Olabilir. Ben bir kere rasladım. Aklınıza ak partiden menfaat sağladı gelmesin. Hala işitme engelli oğluma iş aramakla meşgulüm. Şimdi çaykur'da işçi kurasuna girecek. Geçen sene kazanamadı.

erdoğan sonrası hükümet

Söyleriz, sana referans oluruz.seni metin'e bakan yardımcısı yaparlar. Kriterlerinin tutuyor. Ateist değilsin,vatan hainide değilsin. ibadet allah (cc) la senin aranda. Ama hatunu aldattıysan işin zor.

erdoğan sonrası hükümet

Aslına bakarsanız bilal'le yarım saat görüşme imkanım oldu. Anlatılanların aksine ben onu donanımlı gördüm. Şu haliyle bile özgür'e beş basar. Özgür tam teneke.

erdoğan sonrası hükümet

Donanım açısından diyorum. Türkiye'deki bütün stklarla hükümet adına iletişimi mustafa kurar.