bugün

yine bir nick değişmiş...
Ahmet sezer bey in yeni nickidir. inşallah kızdır.
kız değülüm delikanlı adamım.
Kız mıymış?
Dinci bir yobazın teki.
Başka Bir Aktroll.
oktroll'leri kudurtan bir kral.
Zall, eğer şuan ben dediklerimi görüyorsan, bu başlıkta ki gibi vatan hainleri bu sözlüğe almayı bırakmalısın.
Böyleleri sözlüğe zarar veriyor.
Bunları ortadan kaldırsak sözlük daha yararlı olur.
--spoiler--
Zall, eğer şuan ben dediklerimi görüyorsan, bu başlıkta ki gibi vatan hainleri bu sözlüğe almayı bırakmalısın.
Böyleleri sözlüğe zarar veriyor.
Bunları ortadan kaldırsak sözlük daha yararlı olur.
--spoiler--

birader toplam başlıkların 26 bin tanesini ben açtım. zall bey böyle bir şey yapmaz. hem düşünce özgürlüğü diye bir şey var onun için sen ve senin gibiler saygılı olmalısınz.
inanmıyorsan al sana kişisel istatiklerim.

görsel
kardeşim bülent ersoyun kestirmeden önceki haline çok benziyor. saçlarını değil büllüğü

görsel
Ahmetcim, aynı yaştayız ben hemen hemen 9 yıldır yazarım, 13- 14 kere hesap aldım. 13- 14 hesapta totalde 100 başlık açmamışımdır. Sen taş çatlasın 3 senedir yazarsın burada nasıl 26k başlık açtın?
--spoiler--
Ahmetcim, aynı yaştayız ben hemen hemen 9 yıldır yazarım, 13- 14 kere hesap aldım. 100 başlık açmamışımdır. Sen taş çatlasın 3 senedir yazarsın burada nasıl 26k başlık açtın?
--spoiler--

bende bilmiyorum valla hayretler içerisindeyim. biliyor musun uludağ sözlük tarihinde en çok başlık açan 2. yazarım:).
benim çaylak yedigim yerde yazma hakkı tanınmaması gerekilen yazardır.
Hiç düşünmeden söylüyorum Sözlüğün en iyi yazarıdır. Memleketi muhtemelen elazığdır.
memleket antalya kanka. evet...
(bkz: hakan23cm) zirvelerin tek sahibi.
Türkiye'nin şeriatla yönetildiğini sanan mal.
Sonunda engelledim.
Ne boş bir yazardı bu
sözlüğün anasını zikti anasını.
Çıkış yap lan.
görsel
Boş beleş tipler yine gelmiş eleştiriyor açın da kıçınıza bakın derse şaşırmayın. Bir yazar.
Adam Farabiye benziyor be. Sarık sarsın kafaya aynı.

görsel
Donuzladım.

Kafam rahat.