bugün

entry'ler (7531)

inci sözlüğün yeniden çökmesi

Çalışması anormal olmaya başladı. 500 internal server error verip duruyor.

malum şahsı cimere şikayet etmek

Ülkeden atılmayla sonuçlanacaksa yaparım ama ülkeden atmazlar hapse atarlar.

türkiye yi hep muhafazakar sağ partiler yönetti

Halk cahil ve yobaz olduğu içindir. Böyle halka demokrasi getirirseniz kendisine diktatör seçer.

yeniden refah partisi nin akp nin oylarını bölmesi

Ülke yobaz kaynadığı için yobazı ancak yobaz yeniyor. Bi halt olmaz bu cahil milleten!

islamla araplar ayristirilabilir mi

Akp=arap. Kazakistan bile bizim yerimize rumları tercih ediyor. Sen inatla Afganistan olmak istersen türki cumhuriyetler de sana cephe alır. Adamlar aptal değil. Rusya varken daha az medeni bir türkiyeyle niye iş tutsunlar. Azerbaycan bile bizi bırakır israile yanaşır bu yobaz türk milleti tayyibi indirmezse.

akp yerine yeni sag parti kurmak

Aynı filmi 2 kere izlemektir. Türkiyeyi artik dinsiz komünistler yönetmelidir. Keşke alevi kılıçdaroğlunu secseydi bu cahil yobaz halk.

partili cumhurbaşkanı nasıl tarafsız olacak

Ahmet Necdet Sezer son tarafsız cumhurbaşkanıydı. Anayasa mahkemesi başkanıydı. Zaten işi hakemlikti. Cumhurbaşkanları emekli anayasa mahkemesi başkanlarından seçilirse demek ki bağımsızlık sağlanacak.

adnan menderes vs recep tayyip erdoğan

Biri 10 senede asıldı öbürü 25 yıldır kasılıyor.

aliye uzunatağan

Kızılcık şerbetinde sönmez hanımdır. Bu sezon dizide demans olmuştur.

ayşecan tatari

Kızılcık şerbetindeki sönmez hanımın kızıdır

(bkz: Aliye Uzunatağan)

numaramı nerden aldın sorusuna verilecek yanıt

(bkz: nummeramı kimden aldınız)*

numaramı nerden buldun

Anayın damından dememek için kendimi zor tutuyorum. Amacım seni yalamak kızım yalatcaksan yalat yoksa kes sesini!

nasılsan

Azeri ortağımla birlikte kuracağım savunma sanayii şirketinin ismi.

12 angry men izlerken sıkıntıdan patlamak

izlediğim en iyi filmlerden biriydi.

çoğunluğun değişmez fikirlerini cesaret, sabır ve kararlılıkla didik didik edip çürüten namuslu bir jüri üyesinin adaleti sağlamak için verdiği mücadelesini anlatıyor. idam cezası hakkında karar vermek üzere bir araya gelmiş jüri üyelerinin bile aslında ne kadar sığ, önyargılı ve hastalıklı fikirlerle masum bir kişinin hayatıyla oynayabileceğini, işin tuhaf yanı etraflarındaki biraz gaflete düşmüş ya da sinik tipleri baskı ve etki altına alıp bunun bir linç organizasyonuna dönüşebileceğini gösteriyor. ancak gerçeği arayan gözüpek bir kişi ortaya çıkıp şüpheleri tek tek ortaya koyunca yavaş yavaş diğerlerinin de adeta ufkunu açıyor, onları sorgulamaya itiyor ve onların saygısını kazanmaya başlıyor. final sahnesinde de üyeler arasında en katı ve travmatik davranışı sergileyen kişinin hezeyan içerisinde şah-mat oluşu ve sanığın suçsuzluğunu kabul etmesiyle jüri üyeleri arasında tam mutabakat oluşuyor ve film bu şekilde sona eriyor. tarihte de hep böyle olmamış mıdır? böyle zamanlarda ortaya çıkan bir iki kişinin üstün mücadelesi sayesinde insanlık birkaç adım ileriye gidebilmiştir. Ne yazık ki ülkemizde böyle birileri en azından son 25 yıldır çıkmadı.

ruminasyon

Gayet doğal bir şey lan bu. insan hazmedemediği hakkının yendiği olayları tabi dillendirir.

kent reklamındaki ihtiyarı dövmek istemek

Ben firmayı dövmek istiyorum kendimi bildim bileli yaşlılar üzerinden prim kasıyor ne alakaysa şekerle yaşlı. Darüşşafaka yaşlılardan bu kadar ekmek yememistir.

yazarların evlenmeme nedenleri

görsel

elif melda yılmaz

Kızılcık şerbetine girmiş Eskişehirli güzel aktris.

fatih gühan

Tam dinci tipi var. Sanırsın ilmihal kitabından fırlamış ilhami.

rte sevdalisi

https://galeri0.uludagsoz...ayyip-erdogan_41448_m.jpg