bugün

sevdiği entry'ler

boyun tutulmasına çözüm önerileri

(bkz: Boynu kesmek)

Kökten çözüm.

mide bulantısı

Ülker çubuk kraker, ülkece mide bulantımız geçsin diye yenilen yegane çubut krakerdir.

Ben böyle yaparım.

hastalık hastalığı

hastalık hastalığının en ileri safhasında olan biri olarak yazıyorum(psikoloğun benden usanıp ododan kovmasına bakılırsa), böyle kişiler vücudunda çıkan en ufak bir sivilceye kanser teşhisi koyabilir. nefes darlığı yaşıorum diye 2-3 defa aids testi yaptırır. hatta bazıları vardır ki ''şu meyve kanserden koruyormuş '' denince günde yarım kilo o meyveden tüketebilir (üzülerek söylüyorum ki yine ben). semptomları arama motoruna yazarak bilgi edinmeye çalışır. doktorları usandırır ve sonunda psikiyatriye başvurur. bu da pek fayda vermez. hastalığın tüm vücuda yayıldığını düşünür ve tam anlamıyla uykuları kaçar. uyuyamayınca başına ağrılar girer ve halsizlik hisseder. çalışma performansı da böylece dibe vurur. kurtulmanın tek yolu ise beyni farklı şekilde meşgul etmektir.

hastalık hastalığı

Ortaya çıkan en küçük belirtileri abartarak beden sağlığına karşı aşırı ve hastalıklı bir ilgi gösterme durumu.

aşk acısı diş ağrısı ve hemoroid

hemoroid>diş ağırsı>aşk acısı.

artvin

36 yıldır sadece bir kez gidebilmiş olduğum, her tarafı yeşil olan baba memleketi. Bu ilden yetişen insanlar genellikle, orman muhafaza memuru, öğretmen, hemşire başta olmak üzere memur olma eğilimindedirler. okuma yazma bilen insan sayısı sanırım tunceli ile birlikte türkiyede ilk sıradadır. türkiyenin neresine giderseniz gidin artvinlilere rastlarsınız. suç oranıda oldukça düşük bir kenttir. kendine has patatesi başka hiç bir yerde yetişmez.

sabahtan akşama kadar kitap okumak

Eğer cezaevinde olsaydım, evet.

Ama dışarda bir hayat var, kitabın içindeki simülasyona aldanıp koca hayatı erteleyemem.

Oğraşamam.

köpek korkusu

kişiye yolunu değiştirten çok pis bir korkudur.

hemoroid

iki lob arasinda icinde bir seyler hissetmek.
(bkz: allah dusmanimin basina vermesin)

hemoroid

ilerlerse ameliyatlık bir hastalıktır.

sözlük kızlarının saçları

artşiv yapıyorum. tüm sözlük kızlarının ayak , el resimleri mevcut bi saç eksikti onuda atın , en güzel olanları birleştirip sözlüğün süper dişisini yaratıcam.swh

22 cm penis

ülkemizde ortalama penisin erekte olmamış hâlinin 6-8, olmuş hâlinin 10-12 cm olduğu düşünülüyor. ayrıca vajina girişinden sonra ilk 3 cm zevk/uyarılma hissettiği icin penis boyundan ziyade işlevinin önemli olduğunu kanıtlıyor. aktif cinsel hayatı o kadınların birçoğu uzun penisin ayırt edici bir avantajı olmadığını savunuyor.

bilmediğim konularda yorum yapmaktan hoşlanmam, yalnızca cinsel terapistim...

allah

rabbimiz, sahibimiz, dostumuz, tek sığınağımız özetle her şeyimiz.

uzak mesafe aşk

yürümez diyenler yürütememiştir. gönüller bir olduktan sonra yürür.

uzak mesafe aşk

yıpratır, gerek yoktur uzak durulması gerekendir.
© copyright 2005 - 2026