bugün

entry'ler (2642)

nervio

Kadın mı erkek mi bilmiyorum ama ele avuca sığmayan fırlama, sivri bir zekası var*
Hep sevmişimdir böyle akıllı insanları.
Sevildin, otur.

cilt bakımı

Bu aralar cildime sadece aynadan bakiyorum.
Bakış açımı bitirdi işkoliklik.

ağza sabun sokup birini aramak

Başlığı okurken ağzınız uyuşuyor.

sözlük kızlarının bacak fotoğrafları

görsel
Beneklidir.

bu saatte biber dolması yiyor olmam

Fiziğimi borçlu olduğum rutinim an itibarı ile başladı.
Kızlar, " biber dolması" bunu not alın. Tüh şimdi herkes 90-55-95 olacak.

yazarların son cinsel seks tecrübelerinden anılar

Eee?
Ben bı seks eylemi okuyamadım.
Bir dişi ile fotoğraflara bakmak seks yapmak değil sana yanlış bilgi vermişler

mont

Aldım nerviocum hem de yüzde yüz gerçek kürt mont swh.
Kürt mantolu UPS

28 yaşında erkek 53 yaşında milf ilişkisi

Trendyol sepetinde daima cep tipi kayganlaştırıcı bulundurarak topluma karşı sevdasını korumaya çalışan çiftlerin aşkıdır.

birini bekleyerek yaşamak

Beklediği Mehdi olmayana kadar küçümseyerek acıdığım insancıklardır.
Kimseyi bekleyecek ikinci ömrüm yok, tek hayatım var ve kimin ne kadar durup hayatımı guzellestirmesine ve ne zaman miadı dolacagina ben ve keyfim karar veririz.

şerefsizlik

Bu sıfat da göreceli
Bir kimsenin senden beklemedigi şeyi yaptığın an şerefsiz damgası yiyorsun. Bu şey ne olursa olsun, kendini daha çok sevip onun istediği kıvamda ona biat etmediğin an ya da ondan ayrı düşündüğün zaman sen onun gözünde şerefsiz oluyorsun. Onun soktuğu kalıba sonsuz itaatle tamah ettigjn vakit ise şerefli oluyorsun.
Neden birilerinin kor ağzında "şerefsiz" olduğunuzu sorgulayın. Sonuç sizi güldürebilir.

hep güçlü olmak zorunda olmak

Tetikte olmak yorar insanı,
Bu sebeptendir ki; seni tetikte kalmaya zorlayan her türlü ikili ilişkileri hayatımızdan çıkarmak elzemdir. Şüphe kemiricidir.
Bu konuda o kadar rahatım ki; biri beni üzmekten çekinmediği an, başka hiçbir anıma erişemeyecek derecede kaybolur hayatımda.

sözlük rahatlarının saçları

B-ele dolamalik olmuşlar yaaa
Çok aşk.
görsel

sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri

Fermu-arsız fotolar serisine yükleme yaparken çek
görsel

pasif gayler in ortak özellikleri

ilgilendiği erkek güzel bir kadınla ilgilendiğinde büzüklerine kadar kırılıp parçalanmalarıdır.
Nereden biliyorsunuz diye sormayın ya da sorun ahdjdjf.

upss göğüslerin görünüyor tatlım

Boobsuma yazsam olmaz mı dedecim
görsel

zekasından şüphe edilen yazarlar sıralı tam liste

Demek ki çıkartıp gösterme zamanı gelmiştir.

Şüphesizdir ki; şüphenin başladığı yerde ihtimaller sonsuzluğa meyleder. ihtimalleri yalnızlaştırmak nöronumun borcudur.

makyaj yapmayan kadın

Makyaj yapan kadın kadar abartılan kadın.

tüm gün koşturan bir iş kadınıyım, cilt temizliği , nemlendiriciler ve solgun gözüktüğüm zamanlarda rujum dışında yüzüme makyaj adı altında kimyasal sürmekten nefret eden bir insanım. Bu benim hakkım. insanların makyaj malzemeleri hakkında konuşurken "bak şu indirime girmiş, bak bu suda çıkmıyor, bu rengi de çıkmış, bak bu şuradan ithal" sohbetlerinden sıkılınca "off ben kime anlatıyorum" deyip yüzüme donuk bakmalarindan gına geldi. garsonum bile aşırı makyajlı iken benim yapmamam neden bu kadar sorgulanıyor, neden makyaj yaomayan kadın normalleştirilmiyor?
Bu cilt benim ve ben, ne dolgu, ne bilmem ne zehri, ne yüzü hirpalayan kimyasal bombası şeyleri kendi irademle yüzüme boca etmek istemiyorum. Kendi yüz çizgilerim, kendi çillerim, kendi kirpiklerim, kendi eşit tonda olmayan yuzumle aşırı mutluyum. Makyaj yapabilen kadınların makyaj hakkı iken neden bir kadının makyaj yapma hakkı olmuyor lan. Yapanlara da hiçbir kibrim yok, yüzünü tanıyıp güzel yapabilene maşallahi eksik etmiyorum.

Amma yine de buradan makyöz federasyonu ve birliği yetkilerini makyaj fırçaları ile bir güzel fırçalamak istiyorum.

Biddi.

düşün ki o bunu okuyor

Bak ölürsen gebertirim seni!

kimsenin sizinle ilgilenmemesi

Soluklanmak için acil ihtiyaçlarımın başında gelen hede.

sözlük kızlarının saçları

Kıvrım kıvrım ve Rengarenktir.
görsel