bugün
- ketçaplı pilav11
- sevilen kızın ağzından çıkardığı yemeği yemek12
- insanları dinsizliğe iten şey felsefe mi22
- oh shit here we go again28
- 30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu21
- beni kıskanıyorsunuz15
- erkeğin çirkini makbuldür13
- okan buruk14
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi11
- bez bebek nana'ya sorular9
- larisalisa eksi ruyalar kavgası39
- minniemay is back22
- sözlüğün en akademik başarılısı ve zengini19
- düğünde gelinin kilotunu çıkarıp gösteren damat22
- insan olmaya ceyrek kala30
- anın görüntüsü13
- ioçk'nın sözlüğün en yakışıklı yazarı olması10
- sari renkli seker8
- kadın yazarların daha çok beğeni alması14
- kasım 2025 erken genel seçimleri21
- sözlükte kızlar güzel ama erkekler yakışıklı değil12
- küresel ıkınma8
- kız olsam orospu olurdum10
- eksi ruyalar ile ayakkabı alışverişine çıkmak15
- pavyon açıp erkekleri oynatmak14
- gözlerimi atıcam ama bakıp hemen silin olur mu13
- mariyya'nın gözlerini tarif ediyoruz8
- mariyya21
- çocuk yapmak13
- klarnet calan sarapci koala 611
- borsa15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- kadının ilişkinin başındaki haliyle kalmaması8
- akpye oy vermek için nedenler8
- fulya öztürk18
- istanbula ünlü olmaya giden köylü kız15
- neden iki tane ayağımız varken üç tane pedal var10
- israil'in kızgınlıkla hareket etmeye başlaması17
- şişman kızlardaki aşırı sinir9
- hindistan da 188 yaşında adam bulunması15
- sözlükteki psikolog kadın yazarlar15
- aldatmamak için en geçerli sebep18
- israil'in yavaş yavaş türkiye'ye geliyor olması22
- iran israil'e nükleer füze yollasa15
- erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek14
- tırşık yememiş insanla muhatap olmak9
- gecenin şarkısı12
- doğum günümü kutlamayacak mısın10
- oğlak burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- kuresel ikinma'nın zall'a olan aşkı8
entry'ler (2858)
Veremem küser, cildi eskir, sayfaları buruşur...
Düz erkek severim ben
Yani özünü ve kilosunu korumuş kıllı, kalın bacaklı erkek.
Kendim şaheser bile olsam, sek erkek görmek o kadar zorlaştı ki... Alayı metroseksüel ya da zargana.
Özünü bozmamış erkekleri "çoğalt" tuşuna basılı unut yarabbbimm.
Yani özünü ve kilosunu korumuş kıllı, kalın bacaklı erkek.
Kendim şaheser bile olsam, sek erkek görmek o kadar zorlaştı ki... Alayı metroseksüel ya da zargana.
Özünü bozmamış erkekleri "çoğalt" tuşuna basılı unut yarabbbimm.
(bkz: eyşan burcu).
Ben bu herifle baya yazışmıştım, valla muhabbeti sarıyordu. Nerede ne vakit kaybetti beni hatırlamıyorum. Umarım bu kayıpla birlikte hayata tutunmayı başarmıştır.
(bkz: yenurr)
(bkz: yenurr)
Şimdi olmasa bile birkaç aya istenilen güzelliği erişip, tacını helale çevirecek mümine kadındır.
Estetik doktoru yükleniyor...
Estetik doktoru yükleniyor...
Kimsenin bacısı olmayacak kadar , 85c dikdiri memelere ve sanatsal göt kıvrımlarına sahibim, üzgünüm.
Açık oylayarak verdiğimiz geçici ereksiyondan dolayı sorumluluk almamak adına, alınan önlemler eşliğinde gelişen oylama şeklidir.
(bkz: favladın alcan)
(bkz: favladın alcan)
Sanırım bana diyo.
Tamam o zaman, Başvurular dmden kabul edilir.
Tamam o zaman, Başvurular dmden kabul edilir.
"O da sana bayılıyordu zaten"ciler gelmeden bir öğhk çekip gitmek istiyorum.
Öğkkk
Öğkkk
Zamanını boşa harcayan homodur.
Sevgilim yeğeni için erkek pedagog ayarlamıştı, birkaç kere de mekanında ağırlamıştı kendisini. ilk günler çocuk hakkında baya konuştular. Sonra adam sevgilisi olup olmadığını sormuş, var olduğunu öğrendiği zaman bile bizimkine; "çok yakışıklı olduğunu, çok güçlü göründüğünü, bir kadınla yetinmemesi gerektiğini, diğerlerine haksızlık olduğunu" Söylemiş. Bizimki de terslemiş fena şekilde, "sen öyle bir adamsan devam et, benim kadınım benim dünyama bile fazla, ne kadar şanslı olduğumu tahmin bile edemezsin" Deyip sustur muş. Okudum tüm mesajları, adam emojilerle doldurmuş salak salak.
Ya sayın götverenler, kalıbınıza uygun adamlara yürüyün, böylesi sizi itin götüne sokarak boğar.
Biddi.
Sevgilim yeğeni için erkek pedagog ayarlamıştı, birkaç kere de mekanında ağırlamıştı kendisini. ilk günler çocuk hakkında baya konuştular. Sonra adam sevgilisi olup olmadığını sormuş, var olduğunu öğrendiği zaman bile bizimkine; "çok yakışıklı olduğunu, çok güçlü göründüğünü, bir kadınla yetinmemesi gerektiğini, diğerlerine haksızlık olduğunu" Söylemiş. Bizimki de terslemiş fena şekilde, "sen öyle bir adamsan devam et, benim kadınım benim dünyama bile fazla, ne kadar şanslı olduğumu tahmin bile edemezsin" Deyip sustur muş. Okudum tüm mesajları, adam emojilerle doldurmuş salak salak.
Ya sayın götverenler, kalıbınıza uygun adamlara yürüyün, böylesi sizi itin götüne sokarak boğar.
Biddi.
Kestirip atmam.
Biri benim için önemli bir şeyi göz ardı mı etti? Onunla ilgili her şeyi silip hayatımdan şutluyorum.. Neden yapmadı, neden olmadı, hiçbir bahaneyi bile dinlemiyorum, "ölmediysen bahanen yok" Deyip o kişiyi "keşke ölseydim" E kadar getirip arkamı dönüp, önceki yaşanmışlıkları bile baz almayıp acımasızca giderim.
Belki de çok "iyi insan" Kaybettim bu yüzden.
Biri benim için önemli bir şeyi göz ardı mı etti? Onunla ilgili her şeyi silip hayatımdan şutluyorum.. Neden yapmadı, neden olmadı, hiçbir bahaneyi bile dinlemiyorum, "ölmediysen bahanen yok" Deyip o kişiyi "keşke ölseydim" E kadar getirip arkamı dönüp, önceki yaşanmışlıkları bile baz almayıp acımasızca giderim.
Belki de çok "iyi insan" Kaybettim bu yüzden.
Diye diye bütün kadınları Seyit onbaşı gibi yaptınız. Kadın kadındır, erkek de erkek.
Bir erkek, bir kadını seçiyorsa her türlü eksiğine koşacak, maddi manevi her türlü yama edecek kendini. Kadın da kadınlığı ile karşılık verecek.
Ha bir kadın da bir erkek olmadan pek tabii hayat standartlarını elinde tutup yönetebilecek.
Bir erkek, bir kadını seçiyorsa her türlü eksiğine koşacak, maddi manevi her türlü yama edecek kendini. Kadın da kadınlığı ile karşılık verecek.
Ha bir kadın da bir erkek olmadan pek tabii hayat standartlarını elinde tutup yönetebilecek.
Gün geçmiyor ki bir erkeğe daha dişil zihniyet şiddeti uygulanmasın, kahrolsun memeler, kapansın vajina lar.
görsel
görsel
Yüzündeki masumiyeti estetikle harcayıp, Hızla at suratlı ablalarına benzemeye başladı.
Başka şehirden yanıma döndüğünde yatağa akşam 10 da girip, sabaha karşı 4 de anca salmıştı beni. Sadece su ve sigara içmek için ara verdi. Dörtten sonra uyuduğumda bile, sabaha kadar ara ara hissettim arkamdaki sert sikini.
(bkz: işte bu yüzden sen)
(bkz: işte bu yüzden sen)
(bkz: kapıldım)
Ararsanız, ya doggydeyimdir ya reverse cowgirlde
Ararsanız, ya doggydeyimdir ya reverse cowgirlde
Madalyada penise takılanlar.
Belinden başlayıp ayak bileğine kadar uzanan götdür. (bkz: götten bacak)
(bkz: dünya ahiret bacımdır).