bugün
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- sözlük kavgalarındaki avamlık4
- en son alınan hediye4
- çırçıplak yatmak9
- deri ceketli serseri5
- türklerin ileri olduğu konular20
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- kültürün bireyi boğması4
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler3
- 1018 karma olmuş evvvet3
- bir kadının en güzel bölgesi8
- gocu pandela barışı4
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- seninle şurada olabilirdik5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- bir insanda en sevilen özellik3
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- ioçke'nin elleri4
- strange academy2
- abd vizesi4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- yazarların sevgilerini gösterme şekli2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- dinsize inanır mısın17
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- geceye bir şiir bırak2
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- kim artıladı lan beni2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- salak yazarlar7
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
entry'ler (294)
bu sitedeki tum cahilleri gun gibi ortaya cikarip bu yuzdende de bazilari tarafindan yazilari fazla agir geldigi icin ihrac edilen yazar.
antakya çökeleği
hic bise olmamis gibi davranip haddinden fazla deger vermemenin ise yarayacagi yol
teoride herkesin normal dedigi anca pratikte herkesin kotu gozle baktigi icten pazarlikli durum.
din-spor tarihi-siyaset ve genel tarih gibi konularin acilip bastan asagi okundugunda koru korune savunuldugu.
Kanitli bir anti-tez karsisinda da yerinde oturup susmak gibi bi olaya girmek yerine arsizca yazilarina devam edildiginin bolca goruldugu yazarlar
Kanitli bir anti-tez karsisinda da yerinde oturup susmak gibi bi olaya girmek yerine arsizca yazilarina devam edildiginin bolca goruldugu yazarlar
dünya üzerinde küfrün bu kadar rahat kullanilip esneyen oldugu baska bir dilin var olmadigi güselim yapi
efendi kitabini okuduktan sora kinimin arttigi ac gozlu insan toplulugunun olusturdugu ulke
kucuklugunden bu yana anasindan babasindan duyduguyla yetinip okuma ihtiyaci duymayan burada kanitsiz bilgisiz yazi yazmaya calisacan yazar turu
duygusuz pezevenk
takvim : KIYAMET KOPTU
bazi gruplari rahatsiz eden dusuncelerini cekinmeden soledigi icin cok laf yiyen, bunun yaninda kendi dusuncelerinin aksine bi laf etse de acik sozlugununde rahatsiz olmayan diger grubu yaratan sozlugun iyi yazari.
el arkada gezilmesi zorunlu hal alacak durum
erkegin kendini bir bok sanip kiz kardesi uzerinde egemenlik kurması olayının sikca yasandigi durum
(bkz: akepenin kapusu)
"bu sene mezun olup elektirk elektronik muhendisi unvani almaya hak kazanacak olan delikanli insan. Unutma bizi Aticikkkk, ruhun d4 hep yasayacak, hep Sakarya uni.nin MiT' i olarak kalacaksin" demek istedigim sahsiyet
koymusum ole ruyaya diyerek uykudan kalkma hali
mod.larin islerine gelmeyen yazilari silmelerinden, kendilerini rahatsiz etmeyen entrylerin kural ici, edenlerin kural disi oldugunu yazdiklari durumlarda, yazarlari cildirma halinde solenen slogan
is yapabilecek durumdaki insana yardim etmek yerine is bulmak,vermek,yardimci olmanin daha faydali olacagini dusundugum durum
degisiklik cabasinda olmak