bugün

sevdiği entry'ler

kuran da namazın olmaması

kafirlerin ve inkarcıların sonu hüsrandır.
cehemmene kadar yolunuz var inşallah....

kuran da namazın olmaması

Sen kilmazsin ve konu kapanır ama kapanmiyor nedense.

dertliyken dinlenilecek şarkılar

https://youtu.be/h-AfIF4_5io?si=grjjC7ZKNJozT5S3

israil satanist bir devlettir

işgalci orospu çocuklarından oluşan bir yapıdır, devlet değildir!
dünyanın daha iyi bir yer olması alması açısından bu siyonistlerin, yeryüzünden yok edilmeleri ve bunların destekçisi asalaklar mümkün mertebe ezilmeli ve hor görülmelidir!

salat namaz değildir

tanım: namaz yok demek şeytana avukatlık etmektir. net. çünkü şeytan namaza düşman kesilir. bir de şeytanın adamları. bunlar iki ayaklı şeytanlardır.

bunu iddia edenin internet site adresinde adı yok sanı yok neyin nesi kimin fesi meçhul kim olduğu bile belli değil. madem o kadar hükmüne güveniyorsun çık ortaya da Konuş çatır çatır, alimler versinler cevabını. böyle geceleri ortaya çıkan fareler gibi anonim kimliğin arkasına gizlenip şeytanın avukatlığı yapma değil mi? demek ki mikrobun tekisin. evet.

para için yapılabilecek en iğrenç şeyler

Şüphesiz bu saatte it gibi iş peşinde koşturmaktır.

yeni uyanmış kadın güzelliği

bu arada şu sibel can olayı da iyice ismet gürbüz'e bağladı.

Yav git mnyk mısın nesin?
Görmesek tamam diyecez.
Berbat çirkin suratlı olurlar.

Güleçlik veya yastık izi ile hiç alakası yok. Sabah kalkınca hormonlar nedeniyle veya önceki gün şekeri fazla kaçırdıysak dolgun ve pembe tenli bir ciltle uyanıyoruz. Hatta bu yüzden iyi uyuduğum günlerin sabahı makyaj yapmadığımı bilirim. Tabii insan 1 saat sonra makyaj yapmadığına pişman oluyor...

patrick bateman

Beyinsiz ergenlerin havalı gördüğü ve hayranı olduğu bir çeşit ezik zerzevattır kesinlikle şüphesiz.

bana göre bir çok ilişki ilk sallantısını, ilk sabah yaşar.

görsel
Günaydın ya.

orospu çocuğu abdullah öcalan

bu başlığa yazdım, entry imi silmiş aı. silinen entry lerde yok. yok etmiş. aı, kalkıp benim entry imi silme. tekrar yazarım bin kere silersin milyon kere yazarım. boşuna uğraşma. anladın mı? gayet açık konuştum.

orospu çocuğudur net. hemde analı babalı. devlete millete halka ülkeye zarar veren şerefsiz benim gözümde ancak odur. kim ne derse desin. evet.

hewal ebo

nickini s..yim.

lan var ya sınırları zorluyorlar artık yaktıracaklar tüm gemileri etmediğimiz lafları ettirecekler zorla..

güldüren tezahürat.

iltifat etmeyin şu adama.

kürdistan

Türkçesi kabristandır.

musa anter

Kürtcü faşistlerden biriydi.

musa anter

Musa anter
Sonradan Türk olmuş ve kendilerine türç diyen erzurum Kürtlerini severdi.
devşirme kürtler yani.

burning love

Elvis Presley'nin en iyi şarkısı.
© copyright 2005 - 2026