bugün

entry'ler (547)

meal kuran değildir

O zaman Arapça bilmeyenler de bu kitaptan sorumlu olmasın.

koltuk sevdası olanların bu partide yeri yoktur

Dersimli kemal söylemişti bunu. Sanki partide kendisinden başka koltuk sevdalısı varmış gibi. Adamın beynindeki utanma merkezi ameliyatla alınmış gibi sanki.

yazarların şu an okumakta oldukları kitap

görsel

atatürk'ü sevmeyen tsk subayları

Alparslan Türkeş akla ilk gelen örnek.

milliyetçi chp li

Kürt milliyetçisi olabilir. Günümüzdeki (y)chp'den bahsediyorsak tabii.

geçersiz oy kullanmak

Hayatımda bir kere yaptım o da 2023 ikinci turunda.

ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak

Daha reşit değildim ama bugünkü aklımla olsam oy kullanmazdım herhalde ya.

asker telefonu

Tuşlu Android telefon da kullanılıyor artık kamerasız ama akıllı telefon gibi. hem dokunmatik hem tuşlu.

askerdeki otomat

Kantin de var otomat da. Otomat daha pahalı.

kadir mısıroğlu'nun bop'u övmesi

Hain olduğunun apaçık itirafıdır.

atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması

Nutuk'ta böyle bir sözü var:
"Birtakım şeyhlerin, dedelerin, seyitlerin, çelebilerin, babaların, emirlerin arkasından sürüklenen ve falcılara, büyücülere, üfürükçülere, muskacılara talih ve hayatlarını emniyet eden insanlardan meydana gelen bir kütleye, medeni bir millet gözüyle bakılabilir mi?"

siyasal islamcı siyasal alevici ittifakı

Siyasal alevilik söylemini ilk ortaya atan kişi ben olabilirim. Ekşi'de başlığını ben açmıştım zamanında. O zaman siyasal Aleviliğin siyasal islam'dan bir farkı olmadığını söylemiştim haklı çıktım. Şimdi ikisi kol kola girdi.

lionel messi

Adam kıytırık mls'te oynadığı halde ballon d'or alması gerektiğini söylüyorlar ciddi ciddi. Komedi resmen. Neymiş dünya kupasında 8 gol atmış. Gol attığı takımlar da kıytırık takımlar hep. Aynı turnuvada 10 golü olan mbappe niye almasın o zaman ballon d'or'u?

Bariz bir şekilde Messi kayırılıyor. Sırf ona ballon d'or verebilmek için her sene kriterleri değiştiriyorlar, her sene bir bahane arıyorlar.

mhp'nin necip fazıl sevgisi

Atatürk karşıtı bir parti oldukları için normaldir.

mhp nin atatürk düşmanı olması

Necip Fazıl'ı kanaat önderi olarak görüyorlar. Necip Fazıl da neyiyle meşhur? Atatürk düşmanlığıyla meşhur, nokta.

devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması

Mhp hiçbir zaman Türkçü falan olmadı. 1969 mhp adana kongresi'nde ülkücüler ile Türkçülerin yolu ayrıldı. Mhp'yi destekleyenler de çakma milliyetçiler, milliyetçi görünümlü ümmetçiler.

mhp'nin türkeş'in çizgisinden sapmadığı gerçeği

Mhp'nin çizgisi hep buydu, başından beri Atatürk karşıtı bir partiydi. Türkeş de Atatürk'ü sevmezdi.

gelmiş geçmiş en büyük kemalist

Burcu köksal kemalist falan değil takiyyeci bir pirocu. Bunu başından beri söyledim. Daha önce Canlı yayındayken Atatürk ilkelerini sayamamıştı bile.

önce akp'yi seçimle indirelim sonra tartışırız

Ama Kürtçüler Erdoğan'a oy verecek.

türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz

Dem'in önceliği demokrasi falan değil sadece kürt meselesi. eğer taleplerini karşılarsa Erdoğan'ı da seve seve desteklerler. Bakın Selahattin Demirtaş'a Ekrem imamoğlu için bir tweet atmaya bile tenezzül etmiyor.
© copyright 2005 - 2026