bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları27
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey4
- ragnar rockefeller38
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum4
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- bir amaca hizmet etmek3
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- gocu'ya yazdığım şiir3
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
- gocu meme ucu5
- millete gay guy diyenler2
- ilk buluşmaya giderken alınacak çiçek3
- tuzlu fıstık3
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- lahmacunun yanında ne içilir10
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- deniz göktaş37
- türklerin tembel bir millet olması8
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- evli olduğunu saklayan kişi9
- spinoza nın derdi ontolojik değil miydi sorunsalı2
- yazarlardan aforizmalar2
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- hava soğuk mu ılık mı anlamadım4
- günün şiiri12
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- ertelemenin gelecekteki kendine iş kitlemek olması2
- 2026 dünya kupası20
- üstad dostoyedisiki2
- dünya16
- futbol16
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- bir kadın size hakaret ediyorsa2
- dünyanın en iyi teknik direktörü2
- doa3
- norveç5
- brezilya6
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- kimseye yaranılmaz3
- ronaldo gaucho de assis moreira2
- tek gecelik ilişki yaşayan kadınlar5
- ısparta3
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- gürsel tekin8
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi7
- tarkan'ın eşcinsellikten tedavi olarak kurtulması2
sevdiği entry'ler
kitle müsait zaten ne anlatsan ha tamam deyip ikna oluyor. ben olsam daha fazla yalan atarım mk.
akp seçmeni koyun len aq, sorgulamıyor len aq.
akp seçmeni koyun len aq, sorgulamıyor len aq.
özgür özel in adalet bakanı akın gürlek e iftira atayım derken s..ıp sıvaması olayıdır. uyardık alkolu fazla kaçırma dedik ama herif laf anlamıyor kabirde kafa çekenden ne hayır baklenrki.
https://www.haber7.com/gu...k-yalani-alay-konusu-oldu
https://www.haber7.com/gu...k-yalani-alay-konusu-oldu
Eti pizza. Böyle yavan bir mutluluk gibi. Soğuk ve yalnız. Pizza yapın bana vicdansız sözlük.*
görsel
Eti pizza yiyerek hayata tutunmaya çalışıyorum. Olmadı bir pizza yapanımız Piii.
Eti pizza yiyerek hayata tutunmaya çalışıyorum. Olmadı bir pizza yapanımız Piii.
Abi böyle salak hareketler komik geliyor bana ya.
Biri selam derse selam dersin merhaba derse merhaba selamın aleyküm diyorsa da aleyküm selam yani her şeyi niye bu kadar kasıyoruz. Noldu yani onu demeyince devrimsel bir hareket mi yaptındjckc.
Biri selam derse selam dersin merhaba derse merhaba selamın aleyküm diyorsa da aleyküm selam yani her şeyi niye bu kadar kasıyoruz. Noldu yani onu demeyince devrimsel bir hareket mi yaptındjckc.
Yeni can yeni dünya...
görsel
görsel
görsel
Yaylada saç kavurma yapan yuzır.
Yaylada saç kavurma yapan yuzır.
Sanki hayatımda hiç bebe görmemiş, büyütmemiş gibi hayretler içinde inceliyorum. Ulan böyle kulak mı olur be minnacık, eller ayaklar, ağız yüz.. hele ki kokusu..
Kızım bi dur be kıpraşma bi entry yazdırmadın haa.
(img:#2437259)
Kızım bi dur be kıpraşma bi entry yazdırmadın haa.
(img:#2437259)
Vurmayın la yüzüme valla utanıyorum. Nedir bu be resmen skandal. Evet.
Sadece insanların değil ekosistemin de içine eden bu hayasız eylemi yapanlar kesinlikle gebertilmelidir. Teröristler.
Ele takılmayalım bezelyeye odaklanalım lütfen
görsel
görsel
israil’i destekliyorsa hic kusura bakmasin. En birinci siyonist hareketi zaten zulmu destekleyip tepki gorunce timsah gozyaslari dokmek. Hani martta cikan olaylarda sesini cikarmayan unlulere, markalara vs. Hep tepki gosterildi ya? Burda 1,5 senedir siviller hunharca, tezahuratlarla katlediliyor. Yer yerinden oynamali her yerde, bu zalimlere oyle ya da boyle destek veren herkese tepki gosterilmeli. ama siz tepki yiyen siyonistlere destek cikin durun. starbucks’a da kosun ha ihmal etmeyin. Ama bi taraftan da kahve dünyasi’ni boykot edin. (Arap marap bizi ilgilendirmez diye zirvalayacak insanciklar isine baksin)
“bu islamcıların hiç huzur, mutluluk, güzellik verdiğini gördünüz mü? kanser hücresi gibi tek yaptıkları insanları rahatsız etmek...”
Demis birisi de yukarda, arka cikmaya calistigi kadinin ne gibi mahluklari destekledigini goz ardi ederek. Kanser hücresi gormek istiyorsaniz yuzunuzu siyonizme cevirmeniz yeterli. islam dusmanligindan beyniniz kitlasmis sizin. Oyle zavallisiniz ki.
“bu islamcıların hiç huzur, mutluluk, güzellik verdiğini gördünüz mü? kanser hücresi gibi tek yaptıkları insanları rahatsız etmek...”
Demis birisi de yukarda, arka cikmaya calistigi kadinin ne gibi mahluklari destekledigini goz ardi ederek. Kanser hücresi gormek istiyorsaniz yuzunuzu siyonizme cevirmeniz yeterli. islam dusmanligindan beyniniz kitlasmis sizin. Oyle zavallisiniz ki.
Tek çare itlaf. Bir insanın ölmesindense bütün köpeklerin itlafını tercih ederim. Tek bir insan bütün başıboş köpeklerden değerlidir.
Av için,koruma için,bekçilik için,hayvancılık için beslenen köpeklere lafımız yok.
Av için,koruma için,bekçilik için,hayvancılık için beslenen köpeklere lafımız yok.
bu kadınlar halk dilinde küfür sayılacak ağır bir tanımlamayla anılır ki, herkes bilir ne demek olduğunu.
Hırsızlık yaparken yakalananlara denir.
Soydurtmayacağız… Bu ülkeyi ve devleti, hırsızlara teslim etmeyeceğiz…
CHP idarecileri, (yerli ve milliyi boykot ederek) ekonomik kaos yaratmak istiyorlar…
Ama biz sağ kesim, Katil, terörist ve işgalci israil’i destekleyen şirketlere boykot yapıp yerli ve milli şirketlere dibine kadar destek vereceğiz…
Soydurtmayacağız… Bu ülkeyi ve devleti, hırsızlara teslim etmeyeceğiz…
CHP idarecileri, (yerli ve milliyi boykot ederek) ekonomik kaos yaratmak istiyorlar…
Ama biz sağ kesim, Katil, terörist ve işgalci israil’i destekleyen şirketlere boykot yapıp yerli ve milli şirketlere dibine kadar destek vereceğiz…
dededen cehapeli olarak kafamı karıştırmıştır. togg italyan markası değil miydi? fabrikası da yok hem niye boykot ediyoruz ki anlamadım.
o hiç sevmediğim, sinirli, kendini beğenmiş, asabi kullanıcıyla işim olmaz. tek başıma ya da kafa dengi biriyle moda'ya gidip yapabileceğim eylemdir.
Ben de kin tutmam yapım gereği uysal bir ruh halim vardır. Sevmediğim insanlardan kaçar arayı soğuturum genelde.