bugün

sevdiği entry'ler

özgür özel'in lüksemburg'a deniz getirmesi

kitle müsait zaten ne anlatsan ha tamam deyip ikna oluyor. ben olsam daha fazla yalan atarım mk.

akp seçmeni koyun len aq, sorgulamıyor len aq.

özgür özel'in lüksemburg'a deniz getirmesi

özgür özel in adalet bakanı akın gürlek e iftira atayım derken s..ıp sıvaması olayıdır. uyardık alkolu fazla kaçırma dedik ama herif laf anlamıyor kabirde kafa çekenden ne hayır baklenrki.

https://www.haber7.com/gu...k-yalani-alay-konusu-oldu

en son ne yediniz

Eti pizza. Böyle yavan bir mutluluk gibi. Soğuk ve yalnız. Pizza yapın bana vicdansız sözlük.*

anın görüntüsü

görsel
Eti pizza yiyerek hayata tutunmaya çalışıyorum. Olmadı bir pizza yapanımız Piii.

selamın aleyküm diyene cevap vermemek

Abi böyle salak hareketler komik geliyor bana ya.
Biri selam derse selam dersin merhaba derse merhaba selamın aleyküm diyorsa da aleyküm selam yani her şeyi niye bu kadar kasıyoruz. Noldu yani onu demeyince devrimsel bir hareket mi yaptındjckc.

anın görüntüsü

Yeni can yeni dünya...
görsel

kafakoparan dede

görsel
Yaylada saç kavurma yapan yuzır.

anın görüntüsü

Sanki hayatımda hiç bebe görmemiş, büyütmemiş gibi hayretler içinde inceliyorum. Ulan böyle kulak mı olur be minnacık, eller ayaklar, ağız yüz.. hele ki kokusu..

Kızım bi dur be kıpraşma bi entry yazdırmadın haa.
(img:#2437259)

kale3112 nickli sözlük yazarı

Vurmayın la yüzüme valla utanıyorum. Nedir bu be resmen skandal. Evet.

ormanı yakana idam gelsin kampanyası

Sadece insanların değil ekosistemin de içine eden bu hayasız eylemi yapanlar kesinlikle gebertilmelidir. Teröristler.

anın görüntüsü

Ele takılmayalım bezelyeye odaklanalım lütfen
görsel

linet

israil’i destekliyorsa hic kusura bakmasin. En birinci siyonist hareketi zaten zulmu destekleyip tepki gorunce timsah gozyaslari dokmek. Hani martta cikan olaylarda sesini cikarmayan unlulere, markalara vs. Hep tepki gosterildi ya? Burda 1,5 senedir siviller hunharca, tezahuratlarla katlediliyor. Yer yerinden oynamali her yerde, bu zalimlere oyle ya da boyle destek veren herkese tepki gosterilmeli. ama siz tepki yiyen siyonistlere destek cikin durun. starbucks’a da kosun ha ihmal etmeyin. Ama bi taraftan da kahve dünyasi’ni boykot edin. (Arap marap bizi ilgilendirmez diye zirvalayacak insanciklar isine baksin)

“bu islamcıların hiç huzur, mutluluk, güzellik verdiğini gördünüz mü? kanser hücresi gibi tek yaptıkları insanları rahatsız etmek...”

Demis birisi de yukarda, arka cikmaya calistigi kadinin ne gibi mahluklari destekledigini goz ardi ederek. Kanser hücresi gormek istiyorsaniz yuzunuzu siyonizme cevirmeniz yeterli. islam dusmanligindan beyniniz kitlasmis sizin. Oyle zavallisiniz ki.

7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı

Tek çare itlaf. Bir insanın ölmesindense bütün köpeklerin itlafını tercih ederim. Tek bir insan bütün başıboş köpeklerden değerlidir.
Av için,koruma için,bekçilik için,hayvancılık için beslenen köpeklere lafımız yok.

evli adamla birlikte olmak

bu kadınlar halk dilinde küfür sayılacak ağır bir tanımlamayla anılır ki, herkes bilir ne demek olduğunu.

suçüstü yakalandılar

Hırsızlık yaparken yakalananlara denir.

Soydurtmayacağız… Bu ülkeyi ve devleti, hırsızlara teslim etmeyeceğiz…

CHP idarecileri, (yerli ve milliyi boykot ederek) ekonomik kaos yaratmak istiyorlar…
Ama biz sağ kesim, Katil, terörist ve işgalci israil’i destekleyen şirketlere boykot yapıp yerli ve milli şirketlere dibine kadar destek vereceğiz…

boykot

--spoiler--

sen benim haklarımı yok sayıyorsun.

--spoiler--

Hırsızlık yapmaya hakkınız yok!

Yaptırmayız!

sözde boykot listesinde togg'un da olması

dededen cehapeli olarak kafamı karıştırmıştır. togg italyan markası değil miydi? fabrikası da yok hem niye boykot ediyoruz ki anlamadım.

0 0 7 ile moda da yürüyüp kahve içmek

o hiç sevmediğim, sinirli, kendini beğenmiş, asabi kullanıcıyla işim olmaz. tek başıma ya da kafa dengi biriyle moda'ya gidip yapabileceğim eylemdir.

kimseden nefret edemeyen insan

Ben de kin tutmam yapım gereği uysal bir ruh halim vardır. Sevmediğim insanlardan kaçar arayı soğuturum genelde.
© copyright 2005 - 2026