sevdiği entry'ler

la taverne des yeux

Yine çaylak olmuş. Yetmez ama evet.
Şu sapık içeriklerin üreticisi yazarı silmek çok mu zor anlamıyorum. Teknoloji her geçen gün gelişiyor ya hani, bu yazarın sözlüğe kayıt olmasını dahi engellemek çok zor olmasa gerek.
Dip not: açtığı saçma sapan başlıkları uplayanlara da bundan sonra nickaltı yazıp başlığı yapıştıracağım.

zall a sesleniş

zall maşallah kardeşim. sözlük yine aynen skk sokk muhabetine dönmüş. 5 dk boş bırakmaya gelmiyor. maaşlı paralı adam bulamıyorsan bak burada bir sürü gönüllü arkadaş var. hepimiz görev alırız yani sorun değil. Yeter ki sözlük insan gibi okunacak halde olsun. ha yok benim afedersin skmde değil diyorsan sen bilirsin tabi. ama pek umurunda olduğunu da sanmıyorum. yanılıyorsam cevap hakkı doğdu sana muhterem zall gözün aydın. tenezzül edersen. evet.

queen feristah

Sözlükte şimdiye kadar en çok güldüğüm, en yaratıcı entrynin yazarı. Gerçek bir kurgu ustası, muhteşem bir gözlem ve espri yeteneği. Tebrik ediyorum.
(bkz: uludağ sözlük evreni/#48067172)

uludağ sözlük evreni

Kafayı meme ile bozmuş olan yazar çılgınca koşarak sığınağına geri döndü. Sığınağa giriş yapabilmek için parmak izi ve retina taraması yapması gerekiyordu.
Titreyen ellerini birkaç defa salladı ve sakinleşmeye çalıştı. Bunu bir nebze de olsa başarabildiğinde parmak izini de ekrana okutabildi. Hızlıca gözlerini kırpıştırarak retina tarayıcıya baktı ve sığınağa giriş yapabildi.

Sığınağın içi dev ekranlarla donatılmıştı. istediği Web sitesi veya uygulamaya giriş yapabilmesi için bunu sadece düşünmesi yeterliydi. Zihnini okuyan çip sayesinde uludağ sözlük artık karşısındaydı. Akıştaki yüzlerce başlık onun umurunda bile değildi. Kafasındaki tek şey az sonra ekrana yansıdı:
sözlük erkeklerinin memeleri...

karması eksiye düşen yazar uçurulsun

Kime faydası olmuş sözlüğe olsun.

sözlük yazarlarının manzaraları

sözlük yazarlarının arabalarına atılacak foto buraya atılmış.
araba direksiyonunu manzara sanmak da oha çüş falan oldum tepkisini hak ediyor.
ulan kedi de atmışlar manzara diye puhaha.
başka sözlükte yaşayamam.

troll bir yazar olmak

Böyle amaçlarınız varsa size birkaç tane isim vereyim gidin bakın. Troll nasıl olunur öğrenin. insanların değerlerine laf ederek, insanları kışkırtarak troll olunmaz. Her şeyin, trollüğün bile adabı var.

biyikli genc forvet
mal adam
zeykur
yarr

Bu dört yazar inci sözlük yazarıdır. Trollük öğrenmek istiyorsanız gidin onları okuyun.

social theory on film

anladığım kadarıyla sosyoloji’yi akademiden çıkarıp herkese tanıtmak amacıyla kurulmuş bir ingilizce kanal. altyazılar da var, sadece bir videosunu izlemiş olmama rağmen çok beğendim; sözlük ahalisinin de beğeneceğini düşünüyorum.

https://www.youtube.com/@SocialTheoryonFilm

kedi tekmelemek

--spoiler--
can sıkıntısını alan eylemdir. evet
--spoiler--

Bu mahlukun yazarlığı alınmalı bence.

trollüğün belirli bir zeka gerektirmesi

vasat troll: küfür yer.
vizyoner troll: herkes onu okur.

aslan gibi adam

Bak aynı şeyi yazıp kendimi tekrar etmeyi sevmem ama mecbur yazacağız.
Kendini aslan diyerek tanımlayınca aslan olunmuyor.
Canın sıkılıyor belli ki. içindeki kin ve nefreti de kadınlardan ve savunmasız hayvanlardan çıkarabileceğini düşünüyorsun. Belli ki dost, arkadaş çevren de yok. Akıl verenin olduğunu da sanmıyorum.

uludağ sözlük

Herkes delirmiş.
Muhabbetler çok garip.

anne ile seks yapmak

bu başlığı açarken bir an bile durup 'ben ne yapıyorum amk' demedin mi nöronlarını silkelediğim...

içmedeyiz uludağ sözlük

Sözlükteki bekar masalar beni rahatsız ediyor.

uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar

Ne ağladılar amk.
Bu kadar ağlak güruh hayatımda görmedim.

memesi dizlerine sarkmış sözlük erkeği

Bilgisarayın başından kalksın da az göğüs çalışsın pis Şüşko.

ekşi sözlük

orospu çocukları sorsan, özgürlük, ifade özgürlüğü, fikir özgürlüğü falan filan.

açtığım bazı başlıkları bugün kısmına düşürmüyorlardı.

ben de ekşi sözlük'te bir sansür olduğunu yazdım.

anında hesabımı uçurdular.

orospu çocukları sizi. pkk'lısından, fetöcüsüne kimseyi banlamıyorlar. beni buldunuz di mi. sik kırıkları sizi.

bir referans sistemi getirdiler zaten, nerede paralı trol var, nerede bot hesap var, yapay zeka var doluştu sözlüğe.

anası sikişmişlerin zoruna gitti bir şeyleri söylemek.

açtığım başlık da "bakire oranlarındaki düşüş" ha. yanlış anlamayın. insanlık yok olsun falan desen özgürlük. ama bunlar değil. bakirelik daha büyük suç çünkü.

soktuğumun pezevenkleri.

silme gerekçesi de yok ha. direkt sildik diye mesaj geliyor. neymiş konsepti bilenler yazar olmalıymış. 8 yıldır yazarım OROSPU çocuğu aklına şimdi mi geldi. savunma falan da yazdırmıyorlar, çat diye siliyorlar.
© copyright 2005 - 2026