bugün
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye41
- caz dinleyen erkek8
- nervio24
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız8
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı6
- yazarların akşama dair planları8
- van gogh kulağını neden kesti3
- fatih terim'in tff başkanı olması5
- sapık yaşlı4
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması41
- sindirella'nın baloda donunu düşürmesi5
- zamanda yolculukla gençlik zamanına gitmek3
- sözlük yazarlarının gençlikleri4
- recep tayyip erdoğan27
- kendinizde en sevdiğiniz şey5
- fiziği güzel sözlük kızları47
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir2
- sadece yaşça büyük kadınlara yürümeye karar vermek2
- benzine zam7
- facebook sayfam nasıl3
- leonidas8
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- ormanda cinselliğin doruklarına çıkmak5
- bıyık bırakan erkek karizması6
- pforzheim belediye başkanı3
- andropoz amca3
- fon mağduriyetini ancak ak parti çözer4
- avrupa13
- ilk konuşmada cinsellik konuşan erkek3
- dünyanın en kısa fıkralarından biri8
- uzak durulması gereken erkek tipleri3
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- pilavımı kaşıklamak ister misin diyen sözlük kızı4
- kürtler ateşe taparken türkler tek tanrı cıydı6
- eksi oy veren yazar yoğunluğundan dolayı çıkıyorum3
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı2
- testere müziği2
- vexillarius the slayer6
- kürtlerin atlantis ten gelme ihtimali4
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması5
- sibel kekilli6
- ibne11
- çirkin erkeği çekici yapan şeyler2
- türbanlı kamuya giremezken cezaevine giremez oldu3
- hayat3
- ups boobs'un yeni nicki7
- akp denince akla ilk gelenler6
- memeleri kafam kadar kız21
- türbanlı erkeklerin çok itici olması3
- abdülhamid han'ın zarif bir kişi olması3
entry'ler (186)
ilk albümleri pasaj'dan çıkmış bulunmakta.6 Temmuz Çarşamba Mayotte'de albüm sonrası ilk konserlerini verecek olan güzel grup.internet siteleri de işte burda http://www.moralmuzik.com
hı?.........
haa bayat bayat :)
haa bayat bayat :)
kaleiçi esnafı.
işşşte antalya burası beee dersiniz hemen.
zira laf atma işini onlara soracaksınız.envai çeşidini bilirler *."o ne be!!!ne dedi öyle!!!!!o ne demek?.." dersin;sen anlamaya çalışırken başka bir esnaf level atlamıştır bir diğerine oranla :) .sen de böyle mal gibi kalakalır,yürürsün..manasız..5 yıldır önünden geçtiğim bu esnaf hala laf atar istikrarlı bir şekilde,bir şey desen pişkinler cevap da verebiliyorlar. *****
işşşte antalya burası beee dersiniz hemen.
zira laf atma işini onlara soracaksınız.envai çeşidini bilirler *."o ne be!!!ne dedi öyle!!!!!o ne demek?.." dersin;sen anlamaya çalışırken başka bir esnaf level atlamıştır bir diğerine oranla :) .sen de böyle mal gibi kalakalır,yürürsün..manasız..5 yıldır önünden geçtiğim bu esnaf hala laf atar istikrarlı bir şekilde,bir şey desen pişkinler cevap da verebiliyorlar. *****
pazartesi ismindeki günün varlığıdır.
her pazartesiyi sigara bırakma günü ilan edip,sonra o pazartesi sigaraya * başlamak.
her pazartesiyi sigara bırakma günü ilan edip,sonra o pazartesi sigaraya * başlamak.
tortoise&bonnie prince billy-thunder road *
yaklaşık 6720 saate tekabül eder.
mimariye yön verir bu masallar ayrıca
üç küçük domuz;betonarme yapının dış etkenlere karşı daha dayanıklı olduğunu anlatır bu masal.bakınız;saman,ahşap yerle yeksan oldu iki üfürükte...
tanselle kraker * * ; şekerden ev yapma mimarcığım ..yiyorlar.
rapunzel;gereksiz malzemeden kaçınınız sayın mimar.zira amacına hizmet etmeyen bir kule var bu masalda..o kadar basamak yap basmasınlar peh..neymiş..kulelere saçla çıkılırmış.o zaman neymiş..saç bir mimari öğe imiş.* * :)
üç küçük domuz;betonarme yapının dış etkenlere karşı daha dayanıklı olduğunu anlatır bu masal.bakınız;saman,ahşap yerle yeksan oldu iki üfürükte...
tanselle kraker * * ; şekerden ev yapma mimarcığım ..yiyorlar.
rapunzel;gereksiz malzemeden kaçınınız sayın mimar.zira amacına hizmet etmeyen bir kule var bu masalda..o kadar basamak yap basmasınlar peh..neymiş..kulelere saçla çıkılırmış.o zaman neymiş..saç bir mimari öğe imiş.* * :)
çizim masasının bir başka modelidir.
alttan ışık sistemiyle kalın gramajlı kağıtlara kopyalama işlemi güzzelce gerçekleştirilir.fakat çizim masasından * daha pahalıdır.
bunun yerine ilkel yöntemlerle de bir ışıklı masa elde edebilirsiniz.bir cam sehbanın altına koyulan ışıkla da bu iş şip şak hallolur kanımca. * * *
alttan ışık sistemiyle kalın gramajlı kağıtlara kopyalama işlemi güzzelce gerçekleştirilir.fakat çizim masasından * daha pahalıdır.
bunun yerine ilkel yöntemlerle de bir ışıklı masa elde edebilirsiniz.bir cam sehbanın altına koyulan ışıkla da bu iş şip şak hallolur kanımca. * * *
çizim masasında iki büklüm bir biçimde cebelleştiğim,elimin kolumun mürekkep olduğu,kağıtların havada uçtuğu günlerimi yadediyorum kurulduğum sandalyemde..tipimi kurtardım,fiziki deformasyonu engelledim bu programı öğrenerek..
neler çekmişim masa tepesinde öyle diyorum..ama bakınca aynaya hafif kambur,gözlere inen perde ve mouse kullanılan elin bilekle birleştiği yerde bir kahverengi küçük nasırcıkla...olsun bu kadar kusur kadı kızında da olur iç geçirmeleriyle..iyi ki varsın dediğim mimarlık aleminin vazgeçilmez programı.
neler çekmişim masa tepesinde öyle diyorum..ama bakınca aynaya hafif kambur,gözlere inen perde ve mouse kullanılan elin bilekle birleştiği yerde bir kahverengi küçük nasırcıkla...olsun bu kadar kusur kadı kızında da olur iç geçirmeleriyle..iyi ki varsın dediğim mimarlık aleminin vazgeçilmez programı.
bursa'da eskiden vardı bu bar... küçük, tıkış tepiş, sigara dumanından boğulabilecek kadar havasız ama bir o kadar da enerjik bir mekandı.. bilen bilir, grubun ismini hatırlamıyorum ama vokal süreyya * çok eğlendirirdi. eskinin en güzel rock barıydı bence. kapandığı zaman çok üzülmüştük cümleten. * *
(bkz: unsleeping)
denecek kelime bulamadım bu şarkıdan sonra *