bugün

sevdiği entry'ler

sex life

görsel
görsel

Netflix'in yeni dizisi Sex/Life 25 Haziran'da başlıyor.

B.B. Easton'ın 2006'da piyasaya çıkan "44 Chapters About 4 Men" isimli kitabından uyarlanan dizinin sezonu 8 bölüm sürecek. Sex/Life, Billie Connelly (Shahi) isminde bir kadın, kocası Cooper (Vogel) ve Billie'nin geçmişi arasındaki aşk üçgenini konu alan bir hikayeye sahip. Kitap kadın kimliğine ve tutkusuna yeni bir bakış açısı getiren bir hikaye olarak tanımlanıyor ve erotik edebiyat türüne dahil bir eser olarak biliniyor.

iki çocuk annesi Billie, 10 yıl önceki bekar ve seksi hayatını özlediği için geçmişinde bir yolculuğa çıkınca kocası Cooper da bir benzerini kendi hayatında yapar. Billie'nin geçmişiyle şimdiki düzenli hayatı birbiriyle çakışırken Cooper'ın ise hayatında ilk kez cevaplardan çok sorusu olur.

Uyarlamayı Stacy Rukeyser (UnReal) kaleme aldı ve showrunner olarak görev aldı. Kadrosunda Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos ve Margaret Odette gibi isimler yer alıyor.

Fragman 》 https://youtu.be/x580mowu5Gs

http://www.ranini.tv/habe...ife-25-haziranda-basliyor

bir zamanlar istanbul

Jeneriği güzel olan yeni trt dizisi

https://youtu.be/Hz8viL2SLGo?si=jQlvUcGN2dU935Q4

eleni foureira

benim gibi yunan müziklerini sevenlerin ilgisi çekebilecek sanatçıdır. yunan müzikleri güzeldir.

kadınların yaralara karşı daha dayanıklı olması

ameliyattan sonra erkek dostlarıma operasyonu anlatırken yüzlerindeki acı dolu ifadelere bakıyorum, bir de kadınların lütfen dokunabilir miyim deyişine.

bu kadınlar garip varlıklar gerçekten.

britney spears

abi bu kadın ne hale gelmiş ya.
bir zamanlar aşık olduğumuz o kadın nerde..

gecenin şarkısı

https://www.youtube.com/watch?v=Xocj0r6iWTU

arkadaşlar ben geldim ama isterseniz gidebilirim

Merhaba

Ben de geri gelmeyi düşünüyorum buralara. Biraz entrilerinizi okur, belki bi şeyler der, içimi boşaltır, çıkarım.

çift kişilik oda dizisi

görsel

Now TV'nin yeni sikko dizisi...

Yakında now'da...

mp3

bugün yapımcı şirketler tarafından eleştirilen, sektörü baltaladığından dem vurulan müzik formatı.

evet, kimse kaset ya da cd almıyor artık, herkes empiüç dediği şeyden indiriyor. eskiden kartonet diye bir şey vardı, şimdi hiç bir değeri kalmadı. onca emek, onca çabayla hazırlanan albümler beş dakikada download ediliveriyor.

peki, be hey yapımcı sormazlar mı insana teknoloji ne noktaya geldi diye?

eskiden de kutsal kitaplar vardı mesela, çoğaltılması yasaktı. matbaa bulununca bir çok insan matbaayı şeytan icadı atfetti, kutsal kitaplar çoğaltılamadı yıllarca. ama sonra ne oldu, değişime direnebildi mi bağnazlık?

bu format olmasa idi hangimizin müzik zevki bu denli şekillenebilirdi ki? kilometrelerce ötede ihtiyacım olan müziği yapan adamı nasıl keşfedebilirdim ki başka türlü? o adamın albümü gelsin diye aylarca bekledim mi mp3 çıktıktan sonra? sen o albümü satmaz diye türkiye'ye getirmeyip, benim adıma karar verirken, ben albüm çıkar çıkmaz indirmedim mi? aslında sen baltalamadın mı kendi sektörünü, şeytan icadı demedin mi mp3lere?

sonra hala çıkıp yapmayın yanlıştır deme, kendi yanlışını da bi' gör artık. değişime direnme sırf ceplerin dolsun diye. zaten albümü yapana da vermiyorsun hak ettiği parayı, boşuna direnme.

mp3

şarkıcıların değil, prodüktörlerin para kazanmasını engelleyen müzik formatı. zira albüm gelirlerinden şarkıcılar (veya sanatçı ne derseniz) öyle inanılmaz paralar almazlar. esas parayı kırdıkları yerler ekstralar ve konserlerdir. zaten "mp3 çıktı, mertlik bozuldu kimse albüm almıyo ühühüh" diye ağlayan bir çok kişi aynı zamanda prodüktördür, biraz incelerseniz görürsünüz. ha korsan müzik iyi bir şey midir tabi ki hayır. ama insanlar eskiden de kaset kaydediyordu, radyolardan kayıtlar meşhurdu, arkadaşlarla kaset değişirdik falan. sonuçta bunun da bugün bir çözümü var. çünkü internet olduğu sürece korsanı engelleyemezsiniz, a sitesini kapatırsınız ertesi gün 1000 tane site açılır. interneti toptan yasaklamadan bunu tam anlamıyla engelleyemezsiniz. artık müzik piyasası yeni bir çağa giriyor. insanlar eskisi gibi albüm alma derdinde değiller, tek şarkı satın almak daha cazip dolayısıyla. çünkü ellerimizin altında muhteşem bir veritabanı var, ve kimse sevdiği bir şarkı için 12 - 13 şarkıya para vermek istemiyor dolayısıyla. artık müzisyenlerin ve şarkıcıların da bunu görmesi ve anlaması lazım, bunu anlayanlar yok mu, elbette var. yeni çağa girebilmiş müzisyenler için:

(bkz: radiohead)

made in prc

çin malı demekmiş amk. yine kazıklandık.

müzik

(bkz: hayat)

kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah

Eskişehir 'de çok geniş bir alan için siyanürle altın arama ruhsatı alan cengiz holding'i protesto eden Eskişehirli çevre dostları tarafından "kış kış cengiz kış kış yallah cengiz yallah" şeklinde slogana dönüştürülen replik.

kuzeniyle evlenen insan

Aramızda kuzeniyle evlenenleri gösteren turnusol niteliğinde bir başlık olmuştur.

kuzeniyle evlenen insan

bugün kuzenini seven yarın anasını bacısını sever. böyle adamlardan hoşlanmam.

aşk evlilik boşanma dizisi

5. Bölüm final yapacak...

19 kasım dünya erkekler günü

Dünya herifler gününüz kutlu olsun sözlük erkekleri.
© copyright 2005 - 2026