bugün
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı34
- sırrı süreyya önder50
- faiz yemenin wow haram olması13
- kader doğuştan yazılı bir şey midir11
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü13
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak8
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum11
- müge anlı mı esra erol mu8
- vampirov'a sorular10
- küresel nerde yahu8

entry'ler (809)
Merhaba
Ben de geri gelmeyi düşünüyorum buralara. Biraz entrilerinizi okur, belki bi şeyler der, içimi boşaltır, çıkarım.
Ben de geri gelmeyi düşünüyorum buralara. Biraz entrilerinizi okur, belki bi şeyler der, içimi boşaltır, çıkarım.
Yemek yapmaktan daha zordur.
Görükle 10, 15 yıl önce köydü.
Ben mal veya dengesiz olabilirim, bilmiyorum. Galiba ruhsal sıkıntılarım da var ama ne yapıyoruz? Hayata gülümsüyoruz, güzel bir kahve içip derin bir nefes alıp, yeni başlayan güne kallavi bir küfür edip kendimize geliyoruz.
Bir şeylerin göstergesidir. Kendilerinden zarar gelmeyeceğini, size o gözle bakmayacaklarını anlatır.
Daha dün yaşadım. Bir insanla konuşurken senli benli, arkadaşımla konuşur gibi konuşurken sonra parmağındaki yüzüğü fark ettim. Abim oldu hemen.
Daha dün yaşadım. Bir insanla konuşurken senli benli, arkadaşımla konuşur gibi konuşurken sonra parmağındaki yüzüğü fark ettim. Abim oldu hemen.
En zararlısı oturup herhangi bir konuda stres yapıp sigara çay kahve eşliğinde yaşamaktır.
En iyisi sağlıklı beslenerek, hareket ederek, su içmeyi ihmal etmeyerek olur.
En iyisi sağlıklı beslenerek, hareket ederek, su içmeyi ihmal etmeyerek olur.
Biraz ölümü düşün, biraz sana yapılan haksızlıkları. Sonra hayal kurup uyursun işte.
Özgürlüğünüzü abartmayın.
Annelerin erkek evlatlarına duyduğu aşırı fazla, boğan, bunaltan sevgisini görememek. Olsun, kabul ettik.
1 milyon tl ise hiç bi şey yapamayız arkadaşlar. Ev alamazsın, sadece alışveriş yapar ya da ucuz bir araba alırsın
ilkinin a, ikincisinin e.
vallahi ben yorgunum, kafamı ve vücudumu dinlendirmeye çalışıyorum. Bir süre sonra eskisi gibi olurum umarım.
Bikini giydirmek isteyen koca olsaydı en azından daha anlaşılır olurdu. Gerçi ikisinde de boşanırım.
Uygun insan yok etrafımda. Bu insanı bulacak ortamım da yok şimdilik. Size mi yürüyeyim, ne yapayım? Oturmuşum evde ders çalışıyorum.
Ben 28 yaşındayım. Etrafında bir sürü benden genç olan kişi evlendi, bazen evde kaldım diye düşünüyorum.
Bunun tam bir yaşı yok. Psikolojik bir durum.
Bunun tam bir yaşı yok. Psikolojik bir durum.
Kendimle yaptığım kavga sonucunda bazen yenilmem.
ve bir alışkanlığımın her seferinde beni hayal kırıklığına uğratması.
ve bir alışkanlığımın her seferinde beni hayal kırıklığına uğratması.
Bugün ablamı terminalden almaya gittim. O sırada telefonla konuşuyoruz ama. Lan diyorum neredesin. Buradayım görmüyor musun beni diyor.
Bir keresinde de sevgideğer, saygıdeğer bi hocamla okulun bahçesinde karşılaşmışız uzaktan. Kendisi uzaktan bana selam vermiş. Bendeniz de görmediğim için gözlerimi kısıp bakmıştım adama hala göremiyorum hani. Bi sonraki hafta herkesin ortasında laf atmıştı.
Mesela benim gözlüksüz araba kullanmam yasak. Gözlük takınca HD bir şekilde etrafı görmek ise çok hoş.
Ulan bayağı sorun çıkarıyormuş bu bana.
Bir keresinde de sevgideğer, saygıdeğer bi hocamla okulun bahçesinde karşılaşmışız uzaktan. Kendisi uzaktan bana selam vermiş. Bendeniz de görmediğim için gözlerimi kısıp bakmıştım adama hala göremiyorum hani. Bi sonraki hafta herkesin ortasında laf atmıştı.
Mesela benim gözlüksüz araba kullanmam yasak. Gözlük takınca HD bir şekilde etrafı görmek ise çok hoş.
Ulan bayağı sorun çıkarıyormuş bu bana.
Anadili Rumca olan bazı akrabalar.