bugün

entry'ler (754)

kimsenin sizinle ilgilenmemesi

3- 5 kişinin ilgilenmesi dışında zaten kimseye ihtiyacım yok.

bir sözlük kızına çok aşık olmak ama söyleyememek

Söyleme zaten, yazık olur sana.

uludağ sözlük yazarlarının karadenizlilere bakışı

Bir Karadenizli olarak hiç umurumda olmayan yorumlar yapmışsınız.

hadi sigara içelim

Ulan ablamın vozolu var, cotton candy diye. Vallahi tadı çok güzel ama cihaz emmek gibi bi şey. Sırf tadı için yoksa asla kesmiyor.

dincileri bu ülkede istemiyoruz

Ulan yetmiş iki buçuk milletten kimse kimseyi istemiyor.

öylesine bir şeyler yaz

Zerrin Özer’in ablası da şarkıcıymış.

dertleşelim be sözlük

tam olarak meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz. Gerçi bu aralar ben de bunalıyorum, oturup ağlamak istiyorum (ağlıyorum), sonra ayağa kalkıp işlerime devam ediyorum (zorundayım). Anne babamla ilgileniyorum, taşınacağımız için evi topluyorum, arada sosyalleşmeye çalışıyorum ama bunalıyorum (çünkü insanım).

Gerçi insan kendine dert yaratıyor. Kafasında sürekli olumsuz düşünceler istiyor bence. Siktir edip her şeyi, rahat rahat yaşamak sıkıcı geliyor bana. Kafada 40 tilkinin dönmesi ve kuyruklarının birbirine dolaşması şart. Tilkilerinin kuyruklarını birbirine dolaştırmayanı kutlarım.

Hadi uyuyalım be.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bu aralar biraz deliriyorum ama şu işler bitsin, eski Toranj geri gelecek. Tezine, sporuna ve Almancasına odaklanan Toranj geri gelecek.

e devlet alt üst soy bilgisi sorgulama

Benim anne baba akraba olduğu için bi yerden sonra aynı kişiler çıkıyor.

şu an bir sözlük kızı ile yatıyorum

Bir süre sonra seyreder bu sözlük kızı senin perişan halini ve sende akşam olur. Dostların seyrelir, beyhude lafla vakit dolar, terki diyarda avare olursun serseri olursun ve bu zalimin Allahı var mı diye sorgularsın.

hintçe türkçe ortak kelimeler

Oy böyle tartışmaya can kurban.

israil in yerinde olsanız ne yaparsınız

Ancak geçmişi bir kenara bırakamayız. Filistin halkının kendi su, elektrik tesisatlarını vs kuramadıklarını öğrenmenizi isterim.

gecenin şarkısı

https://spotify.link/uDEYuk0Q8Db

Vallahi ben yoruldum. Bu şarkı eşliğinde kırlarda koşmak istiyorum, toprağa oturup hissetmek istiyorum, duygularımı ertelemek istemiyorum artık.

kocanız borsadan 19400 tl zarar etse boşar mısınız

19 bin lira ne Allah aşkına, para mı ya? Yani benim için büyük bir para ama Allah aşkına orada burada ben yok yaklaşık 20k zarar ettim desen gülerler sana.

acıkılan gecelerin değişmez yiyeceği

Benim için patsodur. Eve dönerken açsak, biri aklımıza girerse üsküdar fıstıkağacında durulur.

dizden çatırdama sesi gelmesi

Benim de namaz kılarken, yerde otururken sürekli ses geliyor, aldırmıyorum.

lisede hangi tiptin

Çok başarılı olmayan, derste konuşmayıp derin hayallere dalan, sınıfın arkasında oturan o uzun boylu tip.

düşün ki o bunu okuyor

Neredesin kara gözlüm?

yazarların uyuyacağı saatler

Az sonra uyuyacağım. Bir işim, yani erkenden kalkmamı gerektirecek bir meşgalem yok.

bir insanın ruhuna en büyük eziyet

insanın kendisine yaptığı ve/ veya yapmadığıdır.