bugün
- sözlük kimsenin tekelinde değildir8
- nervio10
- tememda kenka nalaka11
- istanbul un çok pahalı olması6
- kasiyer kızdan hoşlanmak8
- çingeneyle sevişmek3
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin7
- zamanbaba mokv dir6
- sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek6
- eski eşin hesabı3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı55
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak7
- kız görünce karakter değiştiren erkek2
- gonulden bagli5
- truenun yetkili olması7
- gammazlık8
- hoşlanıp da söyleyememek2
- kitap okumak2
- sigaranın son fırtını alırken ağzın yanması3
- karaağaç meydanında çuçulara dikala diye bağırmak2
- oğuzhan uğur11
- true nickli namussuz kadın düşkünü6
- epimiz edirneliyiz ba2
- dhalsim9
- oyna kızım şıkşıkı şık şık zıpla kızım2
- edirneli olmak2
- arjantin'in 90 dakikada tek şutunun olmaması6
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak7
- 15 mayıs gecesi3
- true nickli yazar16
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti3
- artı oy artışı2
- muslettin amca3
- odyssey3
- biraderler uludağ sözlüğün beka sorunudur2
- trafik açılınca şoförlerin deli gibi araç sürmesi3
- sektörel ve bölgesel asgari ücret modeli2
- true'nun yetkili olmayınca sözlüğe küsmesi3
- gocu27
- chatgptye penis fotoğrafını atmak20
- gammazlık yetkim alınırsa sözlüğü terk ederim3
- anın görüntüsü13
- arjantin18
- kih kih birader2
- slavko vincic5
- iremge nerede2
- sözlükte kavga olacak hissi6
- ispanya18
- yazar kızdırmak4
entry'ler (822)
Erkek olarak da açık giyinebilirsin.
insan özü gereği kötü değildir, hangi tarafı beslersen o kazanır. Dolayısıyla savaşların dinler ile alakası yok, insan ile alakalı.
Anne, babamın sandalyesine oturmak ‘güvende’ hissettiriyor. Babamın gömleğini çalmıştım/ almıştım bi keresinde, sürekli giyiyordum, kendimi daha ‘güvende’, daha iyi hissediyordum.
Yaşım 29 ve hala kendimle ilgili çözmem gereken sorunlarım var. Neden aceleci davranıyorum, kim bana neyi dayatıyor bilmiyorum ama hala ne yapmak istediğime karar verebilmiş değilim.
Benden rica edilen bazı işleri reddetmiştim kısa çevirmenlik hayatımda, benim işim değildi, son dakika çevirmem istenmişti. Reddettim. Bir süre sonra şeyi fark ettim, bana karşı daha resmilerdi, daha mesafeli davranıyorlardı, her dediklerini yapan çalışma arkadaşlarıma ise daha laubali davranıyorlardı.
Hadi benim işim kıytırık bir çeviri işiydi, herkes belki sınırını çizemez ama dikkat edilmesi gereken bir husus bu. Arada hayır demek gerekiyor galiba.
Hadi benim işim kıytırık bir çeviri işiydi, herkes belki sınırını çizemez ama dikkat edilmesi gereken bir husus bu. Arada hayır demek gerekiyor galiba.
Yav yok, ne bidatı. Kandil bidattır diyenler de var ancak sünni kesimin çoğu kutluyor. Farklı inancı paylaşan müslümanlar demişsin, kimseyi tekfir edemezsin.
iman ile paranın kimde olduğu belli olmaz, Allah kabul etsin.
Demek yeteri kadar küfre düşmemişlerdir veya belki geldi ancak peygamberin adını bilmiyoruz. Allah tarafından peygamber gönderilmemiştir ancak rehberlik edecek, yol gösterecek birileri elbet vardır.
0.3 ile inci gibi yazmak varken 0.9 nedir?
Damızlık inek.
Bulunduğumuz mekanlarda o ortama uygun giyinmeliyiz. Nasıl bir camide veya kilisede oramızı buramızı açamayız, sokakta bikini ile gezemeyiz, yemek yemeye de sütyen ile gidemeyiz.
Bulunduğumuz mekanlarda o ortama uygun giyinmeliyiz. Nasıl bir camide veya kilisede oramızı buramızı açamayız, sokakta bikini ile gezemeyiz, yemek yemeye de sütyen ile gidemeyiz.
Hiç beklemiyordum.
Mert Hakan Yandaş ile ‘enemies to lovers’ olabilir.
Beyler bu taktik eskimedi mi?
Merhaba
Ben de geri gelmeyi düşünüyorum buralara. Biraz entrilerinizi okur, belki bi şeyler der, içimi boşaltır, çıkarım.
Ben de geri gelmeyi düşünüyorum buralara. Biraz entrilerinizi okur, belki bi şeyler der, içimi boşaltır, çıkarım.
Yemek yapmaktan daha zordur.
Görükle 10, 15 yıl önce köydü.
Ben mal veya dengesiz olabilirim, bilmiyorum. Galiba ruhsal sıkıntılarım da var ama ne yapıyoruz? Hayata gülümsüyoruz, güzel bir kahve içip derin bir nefes alıp, yeni başlayan güne kallavi bir küfür edip kendimize geliyoruz.
Bir şeylerin göstergesidir. Kendilerinden zarar gelmeyeceğini, size o gözle bakmayacaklarını anlatır.
Daha dün yaşadım. Bir insanla konuşurken senli benli, arkadaşımla konuşur gibi konuşurken sonra parmağındaki yüzüğü fark ettim. Abim oldu hemen.
Daha dün yaşadım. Bir insanla konuşurken senli benli, arkadaşımla konuşur gibi konuşurken sonra parmağındaki yüzüğü fark ettim. Abim oldu hemen.
En zararlısı oturup herhangi bir konuda stres yapıp sigara çay kahve eşliğinde yaşamaktır.
En iyisi sağlıklı beslenerek, hareket ederek, su içmeyi ihmal etmeyerek olur.
En iyisi sağlıklı beslenerek, hareket ederek, su içmeyi ihmal etmeyerek olur.
Biraz ölümü düşün, biraz sana yapılan haksızlıkları. Sonra hayal kurup uyursun işte.