bugün
- askerde sahip olunan en büyük lüks17
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı7
- true ile sevişmek5
- habire1216
- hiç fuhuş yaptınız mı3
- sözlüğün aptal kaynaması5
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi14
- cinayeti siz mi işlediniz4
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması11
- evli kadına kocan çok şanslı demek2
- sözlükteki sinsi köpekler8
- 7 yaşındaki çocuğun joker gibi olması2
- tek başına tatil yapmak2
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- kadir inanır'ın mirası8
- ben gidiyorum arkamdan ağlayın3
- atatürk diyor ki6
- ittihat ve terakki cemiyeti2
- rakı arasında çay içmek6
- mason greenwood2
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri52
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- vedat muriqi2
- game of thrones taki kerhaneci3
- sıfır atık vakfı11
- fenerbahçe 8 eyüpspor 02
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- kızların çok açık giyinmesi5
- of çok sıkıcı olmanız3
- 0 0 717
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- arap gel oğlum kuçu kuçu5
- sözlükteki arap döven kızlar5
- türk düşmanı piçler7
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- kablolu kulaklık kullanan son insan olmak3
- sünni şii savaşı2
- bilerek ponziye dahil olmak7
- cop318
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek5
- evrene enerji gönderen müslüman9
- romantizm2
- true ile tatlı sert5
- islam2
- haddini bil otur aşağıya frankyfourfingers2
- era7capone4
- samed ağırbaş7
- amedspor'un süper ligin lideri olması8
- habire'nin fendi kadını yendi4
- platon'un mağara alegorisi ve telefon ekranı2
nadir bulunan bayandır. genel olarak hep şairler erkektir. şiire gönül vermişse harika bir iş yapmıştır. kendisini tebrik etmek gerekir.
Sevilesidir,doludur ve bilgilidir en çok da.
Siir benim icin cok fazladir anlamam ama bana yazsin. Hayatta birisi bana siir yazsin, birisi bana siir yazdi diyeyim.
sevilesi kişilik ve asla birakilmamasi gereken kisidir.
sayılarının artması gerekir. bu köhne dünyayı ancak şiir iyileştirir.
Feci duygusaldır.
Kırarlar. Kırılır.
Kırarlar. Kırılır.
Işsizdir, çok canı sikilmistir yoksa bir bayan niye şiir yazsın abi anlamsız... Tabi lan manyak mısın.
sayıları cidden azdır. lezbiyen olanlar da mevcuttur içlerinde. yani erkeğe yazılmaz pek, galiba algılanana göre şiir kadına yazılan bir şey.
samimiyetten her ne kadar yoksun olduklarını düşünsem de, bi kaç ömür sevilir bazıları.
toplum için sanat yapamayan bayandır.
dünyanın en saçma şeylerini yazıyordur. kız şiir yazar mı la? şahsen hiçbir şair tanımıyorum ismi parlayan ve bayan olan. tamam kitap yazarsın, hatta okurum yani zira nesir nazım gibi değil. bir duyguyu anlatabilmek için sayfalarca yazarsın ve okura vermek istediğin mesajı kolaylıkla uzun uzun verebilirsin. lakin şiir incelik işidir. bayanlarda olan incelikten bahsetmiyorum öyle. sayfalarca anlatılabilecek olan bir konuyu 4-5 mısraya dökebilmek kadın işi değildir efendim heeç kusura bakmayın.
özetle: şiir yazan kız çöp yaratıyordur, başka bir şey değil.
özetle: şiir yazan kız çöp yaratıyordur, başka bir şey değil.
(bkz: gwendolyn brooks)
Ece Temelkuran gibi şişirilmiş balon olmasi muhtemeldir.
Ama bir william blake kadar da güzel yazan bir kadın var.
(bkz: füruğ ferruhzad)
Ama bir william blake kadar da güzel yazan bir kadın var.
(bkz: füruğ ferruhzad)
çok güzel şiir yazabilenleri de vardır. Dünyanın en saçma şeylerini yazmazlar.
siirlerinin temasi para olan kadin olabilir. ah ne siirler dokulmez ki ona.
kadınların çıkar için -para, ün vs- sevdiğini söyleyenlerin, kadına pek yakıştırmadığı, halbuki aşık olabilen bir canlı olarak kadının parmaklarından dökülen dizelerdir. konusu sadece aşk olacak diye bir şart da yoktur. ( epik, pastoral, didaktik... )
ama zaten şiirin çok okunmadığı, dergilerin can çekiştiği ülkemizde kadın şairlerin hevesini kırmamak gerekir. türk kadını ne destanlar yazmıştır, şiir mi yazamayacaktır?
aynı zamanda, şiir yazmanın erkeğe yakıştırıldığı, kadının şiir olduğunu söyleyenlere rağmen yazan kadındır. gülten dayıoğlu, nilgün marmara, didem madak gibi bilinenlerin yanı sıra bu yola gönül vermiş kendisini geliştirmek isteyen kadınlar da vardır. mesela ben.
ama zaten şiirin çok okunmadığı, dergilerin can çekiştiği ülkemizde kadın şairlerin hevesini kırmamak gerek.
ama zaten şiirin çok okunmadığı, dergilerin can çekiştiği ülkemizde kadın şairlerin hevesini kırmamak gerekir. türk kadını ne destanlar yazmıştır, şiir mi yazamayacaktır?
aynı zamanda, şiir yazmanın erkeğe yakıştırıldığı, kadının şiir olduğunu söyleyenlere rağmen yazan kadındır. gülten dayıoğlu, nilgün marmara, didem madak gibi bilinenlerin yanı sıra bu yola gönül vermiş kendisini geliştirmek isteyen kadınlar da vardır. mesela ben.
ama zaten şiirin çok okunmadığı, dergilerin can çekiştiği ülkemizde kadın şairlerin hevesini kırmamak gerek.
aslında sevilesi ama muhtemelen şiir kitabı, kahvesi ve belki ekstradan sigarasının resmini çekip instagramda paylaştığından, muhtemelen vatan kurtarma aşkıyla yanıp tutuşan, siyasetle ilgili görünümünde ve yavuklusuna 'sevgili' diye hitap eden, biraz dertli, biraz umursamaz, seksten ve sevişmeden yana ama sorsan belki de hiç yapmamış, genç ruhlu ama özünde ergen bayandır.
Şiirden anlayan ve/veya güzel şiir okuyan kadın karşısında hiÇ şansı yoktur.
didem madak tır.
tanrıdan tek dileğim böyle bir kadınla tanışmak.
bayar mı baymaz mı tartışmalarına nokta koyan kadındır.
Bayan nedir aga ya, üslup lütfen.
En asil duyguların insanıdır.
En asil duyguların insanıdır.
Duygularını sözcüklerle yoğurabilen kadındır. Oyy yerim.
Bayan değil kadın!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar