bugün
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor12
- kadir mısıroğlu'nun soyu7
- demet evgar10
- kemalistler7
- venezuela6
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- günün şiiri3
- dinleri masonlar kontrol ediyor5
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi3
- semavi dinlerin faydasını anlamayan ateist2
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı5
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- boğa güreşlerini türkiye de yapsak3
- sözlüğün tadının kaçması4
- üniversitelerin gereksiz olması3
- aylık 311 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- yazarların imza parfümleri14
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi4
- hızlı para kazanmanın yolları11
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- kadınların yanlış yapması3
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron3
- türk kızı egosu6
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- 2026 dünya kupası22
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- erkekler neden az yaşar10
- bir insanı sevmek11
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- am okşama4
- alan greenspan3
- dünya11
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı13
- aşure2
- mutluluğun fark edilmemesi8
- futbol17
- türk erkeği egosu4
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- imdat arkadaşlar4
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- fakirin sevmesi hak mıdır12
- zippo2
- evde kaş bıyık alımı3
- kazım koyuncu2
- cips alırken utanmak2
- kıskanmak7
- panter emel2
yeni tasarımı yaparak eski yazarlara büyük kötülük yapmıştır. ayrıca karma sisteminin amına koyarak sözlükte yazmanın ve okumanın değerini yerle bir etmiştir.
sözlüğü bir hit uğruna gençlerin takılabileceği arkadaşlık sitesine çevirmekten gücenmemiş para için sözlüğün ruhunu satmıştır. evet, ne yazık ki çok daha fazlasını hakediyorsun zall. şu sözlükte sadece 6-7 yıllık emeği olan sıradan bir yazar olarak bak. utanırsın emin ol.
açılan başlıklara girilen entrylere bak. bir satırı geçmeyen bomboş entryler ilgi çekmeye çalışan başlıklar var sadece.
teknik işlerle sözlüğü geliştirerek (gerçi geliştiği yok tamamen arak site oldu) sözlük içi düzeni sağlamadan nereye kadar dişlerine, burun deliğine kurban olduğum ?
sözlüğü bir hit uğruna gençlerin takılabileceği arkadaşlık sitesine çevirmekten gücenmemiş para için sözlüğün ruhunu satmıştır. evet, ne yazık ki çok daha fazlasını hakediyorsun zall. şu sözlükte sadece 6-7 yıllık emeği olan sıradan bir yazar olarak bak. utanırsın emin ol.
açılan başlıklara girilen entrylere bak. bir satırı geçmeyen bomboş entryler ilgi çekmeye çalışan başlıklar var sadece.
teknik işlerle sözlüğü geliştirerek (gerçi geliştiği yok tamamen arak site oldu) sözlük içi düzeni sağlamadan nereye kadar dişlerine, burun deliğine kurban olduğum ?
dün tiner parası istediği adamların para vermemesi üzerine adamları bıçaklayarak cezaevine girmiş olan yazar.
allah kurtarsın gardaş.
allah kurtarsın gardaş.
Şahsımı takip etmesini istiyorum. Yalan yok, tam 9 ayrı user benim sayemde üye oldu sözlüğe.. Kim bilir kaç hesapları var şu anda.. Ne yetki istiyorum ne bişey, follow me babe!
zall takip etse ne olur, takip etmese ne olur.
adına yazar demişler de olmamış bundan.
yazık kimin çocuğuysa .s
yazık kimin çocuğuysa .s
troll sanırım.
akıllı olsun mod kankalarım var çaylak yaptırırım.
akıllı olsun mod kankalarım var çaylak yaptırırım.
isim yapmaya gelmiş vasat troll.
mobil uygulamayı düzenlediği söylenen moderatör. ben güncellemedim o yüzden bilmiyorum galiba.
muhterem zatın bir anket vecizesini aktarmak istiyorum.
"allah belanı versin ama şimdi işim var sabaha yap şimdi böyle idare ederiz"
"allah belanı versin ama şimdi işim var sabaha yap şimdi böyle idare ederiz"
şapşik.
Şapşik ne lan...
iğrençsin zall.
Şapşik ne lan...
iğrençsin zall.
yazik lan.. ugrasmayin. taam beceriksiz olabilir ama iyi niyetli.
sen uzulme zall, herkes herseyi yapabilecek diye birsey yok, cv ni ver ben bizim ik ya gonderirim yarin. allahin adini verdim ama, kurcalama artik su sistemi. yarin birini cagirir yaptiririz
sen uzulme zall, herkes herseyi yapabilecek diye birsey yok, cv ni ver ben bizim ik ya gonderirim yarin. allahin adini verdim ama, kurcalama artik su sistemi. yarin birini cagirir yaptiririz
onu bunu bilmem de elini gelişmeler butonundan çek be patron. ne dediğin de anlaşılmıyo ki, kendi kendine takılıyorsun..
bol bol hatası bulunan kişi.
kanka şu sözlüğü düzelt gözünü sevim boku çıktı ya. yemin ediyorum yazdıklarımın hepsi boşa gitti.
tanım: şu aralar meşgul sözlük admini.
tanım: şu aralar meşgul sözlük admini.
bugün gelişmeleri yakmadı. küstü bize galba, konuşmuyo artık.
tamam zall, dalga geçmicez lan. yeşillendirir misin gelişmeleri lütfen .s .s .s.
tamam zall, dalga geçmicez lan. yeşillendirir misin gelişmeleri lütfen .s .s .s.
şu an online olan patron.
şuanda sözlükten gelen parayla jakuzisinde yatmış elinde bir kadeh viski diğer elindede pro olan patrondur.
görsel
bazı entryleri gizleyen yazar. ama biz buluruz. bir kaç gün önceki sözlük faciasından kalan entrylerdir. entry nosu ile bulunmuyor. yazar o entryleri hiç yazmamış gibi ve oylaması yapılamıyor.
bu durum tespit edilince şu yazı biraz daha anlam kazanıyor.
--spoiler--
şu an sözlüğe girilen entry'ler giriliyor ve ilk olarak gözükmüyor dese de gözüküyor. bu "gözükmüyor" sorununu düzeltmek için sözlüğü 15 dakika "helikopter game" moduna sokmam lazım. veya bu işlemi şimdi değil sabah 06:30 da yapacağım. hangisini yapayım?
--spoiler--
(bkz: sözlük açıkları bulma ekibi)
bazı entryleri gizleyen yazar. ama biz buluruz. bir kaç gün önceki sözlük faciasından kalan entrylerdir. entry nosu ile bulunmuyor. yazar o entryleri hiç yazmamış gibi ve oylaması yapılamıyor.
bu durum tespit edilince şu yazı biraz daha anlam kazanıyor.
--spoiler--
şu an sözlüğe girilen entry'ler giriliyor ve ilk olarak gözükmüyor dese de gözüküyor. bu "gözükmüyor" sorununu düzeltmek için sözlüğü 15 dakika "helikopter game" moduna sokmam lazım. veya bu işlemi şimdi değil sabah 06:30 da yapacağım. hangisini yapayım?
--spoiler--
(bkz: sözlük açıkları bulma ekibi)
kaç yaşında olduğunu merak ettiğim başgan.
sıvama işlemine geçmiş yazar.
Büyüyünce alacağım nick.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar