bugün

/244
yenilikçi padişah. halkının isteklerine kulak veren gerçek bir lider.
yeni nickimdir. hayırlı olsundur.
Fake hesabımdır. Silebilirsiniz.
gelişmeler sayfasına baktım, bakmaz olaydım. o nedir lo? (bkz: swh)

her yer zall.

görsel
yeni nesil yazarmış. Hoşgelmiş. Koştursun bakalım sözlükte.
sürekli arkadaşlar diye söze başlıyo gelişmelerde.
ben nerden senin arkadaşın oluyorum zall, lütfen seviyeni şey yap. aaa. üstüme iyilik sağlık.
Bu sabah'da ilk işi yataktan kalkmadan hesabına yatan reklam paralarını kontrol etmiştir. Zall bunu her sabah yapıyor dostum.
hakkında merak ettiğim bir şey var. kaç günde sözlüğü kodladı. bilen varsa mesaj atsın rica ederim.
tanım: lord of the dictionary.
(bkz: 46 c nin çılgın projesi)

şimdi şöyle bir projemiz var. sözlük üyeleri olarak biz bu yola çıktık, inandık güveniyoruz. olur bu iş. yalnız arkadaşlar avans bekliyorlar. bankalar kapalı pazartesiye kadar yüklü para alamayacagiz. diyeceğim o ki ağanın eli tutulmaz. hadi gönlünden ne koparsa. değil mı arkadaşlar. agamiza bi alkış yok mu nirde alkış.
gammazlama sebeplerinden " sadece yazarı ilgilendirecek derecede subjektif " maddesini kaldırması haricinde yeni çalışmaları olumlu olan admin.
görüp görebileceğim en tembel admin.adam yatıyor arada çalışıyorum ayağına milleti kandırıyor.gelişmeleri yakmakla olmuyor zall efendi sen önce yazarlarına söz geçir kaç kez moderatörlerin kapsını aşındırdım derdimi dinledin mi? hayır.
hadi sen git uyu yoruldun az dinlen.
Zallim.
-----------------------------------------------------------
zall kuzum buradan beni duymanızı ümit etmekteyim. kamuranım bir tavuk misali uyumakta. acaba kendisini telefon aygıtı ile uyandırıp sözlükten çağırıldığını söyler misiniz?
inci sözlükte ergenlerin dikkatini çekmeye calısmıstı bır ara. Yapma gözüm, ağır ol.
2006 dan beri bir nekrofili, tehlikeli olduğunu bildiği halde, yazar olarak sözlükte tutmaktadır. (#111574)
eski tasarıma yatırım yapmayan yazar. Sözlüğün batış sebebi olacaktır.
yepisyeni köle adaylarından cv bekleyen ismail kişisi.
nepçim resim koymuş patron yazar. şu resmi değiştir hafız o ne allasen.
durgun denilebilecek bir günde, gelişmeler butonundan elemen arayıp sol frame'i silkeleyerek kendine getiren sözlük sahabısı.

o değil de bir insan, neden sözlükten eleman arar? neden buradaki insanların, aradığı özellikleri ve bu durumu çok fena tiye alacağını bilerek bunu yapar anlamıyorum gerçekten. ayrıca, içerik üreticisi ne la? yazılım mühendisi aradığını söylesene sen.

--spoiler--
zall kapitalist çıktı rıza baba
--spoiler--
(bkz: bunları boş ver ne haber mayıştan)
Virgülün ve noktanın nerede kullanılacağını bilmeyen başgan. Ayıp zall ayıp türkçe yazım kurallarını da bilmiyon.
O değil de sen maaşın miktarını yaz bak o zaman nasıl cv dolacak mail adresin.
görsel
allah aşkına şu adamın istediği adam çıkmasın ortaya bir derdim var butonunu kaç kez yaktım adam tınlamıyor bile kalkmış bir de yazarlarından istekte bulunuyor.
ne verdin ne istiyon zall.
geçenlerde tanıştığım boss. sıfır egoya sahip, kafa zehir, kendisi mühendismiş bu arada.
sözlüğün haline bakınca diyebilirim ki zall'ın yapacağı işten ne hayır gelir bilinmez. yine de iyi hoş etmiş diğerlerinden hiçbir farkı olmayan bir sözlük açmış ama güzelim sözlüğünü siken sikene. yarattın bari takip et.

ayrıca ne yaratacaksan onu da takip et ki akıbeti örnekteki gibi olmasın.
arada mesajlaşılan tatlişko insan.

size abi diyebilir miyim?
© copyright 2005 - 2026