bugün
- true gelmiş20
- türkiye laiktir laik kalacak18
- anın görüntüsü16
- diploma iptaline ilişkin tebligat33
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi13
- ama kent uzlaşısı8
- ak parti anketlerde önde12
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri13
- true'nun yetkili olması10
- cinsel ilişki teklifini reddeden erkek9
- selahattin demirtaşın serbest kalması8
- yok mu lan başka kupa10
- ulunun en iyi 10 yazarı8
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi16
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması8
- en son ne içtiniz32
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz54
- vatan haini nasıl olur12
- abdullah öcalan'a küfür etmenin suç olması14
- 20'li yaşlarda ev araba sahibi olmak8
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması26
- selam arkadaşlar napıyorsunuz11
- v a m p i r o v16
- küresel11
- aktrolleri engellemek22
- lozan antlaşması19
- devlet bahçeli'nin apo'ya kurucu önder demesi9
- nervio'nun 42 yaşında olduğunu öğrenmek10
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması38
- 14 mayıs 2025 trabzonspor galatasaray maçı12
- otukenormanindakitayga lar8
- 14 mayıs 2025 büyük silivri mitingi33
- 1997 doğumlu yazarlar11
- dem parti8
- 13 mayıs boğaziçi olayları19
- polyester t shirtlerin moda olması8
- ateistlerin cevap veremediği tek soru14
- pkk11
- 14 mayıs 2025 ankara lozan parkı mitingi14
- 13 mayıs 2025 boğaziçi üniversitesi protestoları8
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği11
- villa da yaşamak12
- nervionun basamak atlayamaması13
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- 295 milyon euro nerede15
- recep tayyip erdoğan12
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9

entry'ler (1692)
en azından %50'sinin hangi parti olduğunu bliyoruz.
Haluk Bilginer'e olan sevgimden dün akşam ilk bölümünü izlediğim puhutv dizisi. 3 bölüm birden yayınlanmış. birncis bittikten sonra ikinciyi izlemek içimden gelmese de devam edeceğim dizidir.
ayıp etmekte olan kadındır zira köpeğinin kakası için poşet gibi bir metaryal kullanmamalıdır, en azından poşet ile alacaksa da kloraplastın kilitli poşetlerini falan kullanmalıdır.. Zira fakir insanlar market poşeti ile toplamaktadır.
evli erkeğin kesin boktan hayatına renk katmak için bir mola vermesi ile başlayan, sonra karısının kollarına dönüp hatun kişinin ağzına sıçılması ile sonlanan hadisedir.
Şuanda steelheart'ın devamı olan firefighter kitabını okuduğum yazar.
Daha önce elantris ve lejyon'u okumuştum. Fantastik sevenlere şiddetle tavsiye edilir.
Daha önce elantris ve lejyon'u okumuştum. Fantastik sevenlere şiddetle tavsiye edilir.
yakıtın en yüksek olduğu Ocak Şubat Mart aylarıdır.
deniz tekin bende bir problem var.. ama akustik versiyon
'Otur'' dedi Hüsamettin Bey, ''Anladım.''
''Haklısınız albayım.'' Oturdu. ''Fakat, Allah kahretsin, insan anlatmak istiyor albayım; böyle budalaca bir özleme kapılıyor. Bir yandan da hiç
konuşmak istemiyor. Tıpkı oyunlardaki gibi çelişik duyguların altında eziliyor. Fakat benim de sevmeğe hakkım yok mu albayım? Yok. Peki albayım. Ben de susarım o zaman. Gecekondumda oturur, anlaşılmayı beklerim. Fakat albayım, adresimi bilmeden beni nasıl bulup anlayacaklar? Sorarım size: ''Nasıl? Kim bilecek benim insanlardan kaçtığımı? Ben ölmek istiyorum sayın albayım, ölmek. Bir yandan da göz ucuyla ölümümün nasıl karşılanacağını seyretmek istiyorum. Tehlikeli oyunlar oynamak istiyor insan; bir yandan da kılına zarar gelsin istemiyor.
Küçük oyunlar istemiyorum albayım.''
Oğuz atay / Tehlikeli oyunlar
''Haklısınız albayım.'' Oturdu. ''Fakat, Allah kahretsin, insan anlatmak istiyor albayım; böyle budalaca bir özleme kapılıyor. Bir yandan da hiç
konuşmak istemiyor. Tıpkı oyunlardaki gibi çelişik duyguların altında eziliyor. Fakat benim de sevmeğe hakkım yok mu albayım? Yok. Peki albayım. Ben de susarım o zaman. Gecekondumda oturur, anlaşılmayı beklerim. Fakat albayım, adresimi bilmeden beni nasıl bulup anlayacaklar? Sorarım size: ''Nasıl? Kim bilecek benim insanlardan kaçtığımı? Ben ölmek istiyorum sayın albayım, ölmek. Bir yandan da göz ucuyla ölümümün nasıl karşılanacağını seyretmek istiyorum. Tehlikeli oyunlar oynamak istiyor insan; bir yandan da kılına zarar gelsin istemiyor.
Küçük oyunlar istemiyorum albayım.''
Oğuz atay / Tehlikeli oyunlar
cocuksun lan. git odana.
cem adrian sen yagmurlari sevdiginde.
12 years a slave dir su an aklima gelen.
su anda dort bir tarafta konusan ilahiyatci. keske din boyle ogretilseydi bu ulkede
anime izleyip anlayamayan cahil insan söylemi.
Ovacık belediyesine bakınız, merakınız geçsin.
inşallah, sözünü tutar da yapar. en azından buna yarasın akp iktidarı.
not: asgari ücret almıyorum, asgari ücretlilerin nispeten daha iyi bir gelirleri olmasını istiyorum.
not: asgari ücret almıyorum, asgari ücretlilerin nispeten daha iyi bir gelirleri olmasını istiyorum.
Demek ki neymiş, ona küskün buna küskün oturur köşede oturursan böyle olur. bence aldığın oya sevin çok bile sana.
mhp ye hiç oy vermedim, vermem de ama mecliste olmasını hep çok değerli buldum, Mecliste güçlü olmasını da öyle.
siyasi görüşüm aynı olmasa da bünyesinde değerli insanlar olan bir partidir.
Bahçeli Türk siyasetinde olmayan birseyi yapmalı, bu başarısızlığın tek sorumlusu olduğunu kabul edip istifa etmelidir.
mhp ye hiç oy vermedim, vermem de ama mecliste olmasını hep çok değerli buldum, Mecliste güçlü olmasını da öyle.
siyasi görüşüm aynı olmasa da bünyesinde değerli insanlar olan bir partidir.
Bahçeli Türk siyasetinde olmayan birseyi yapmalı, bu başarısızlığın tek sorumlusu olduğunu kabul edip istifa etmelidir.
gerceklesmelidir. yerini sinan Ogan a bırakıp artık hayatına seçmen olarak devam etmeli hatta akp ye oy vermelidir.
Bahçeli nin küskün çocuk tavırları sonucu oylarını akp ye kaydirmis partidir. bravo.
haklı taleptir
zaten tl yeterince değer kaybetti daha fazla değer kaybedemez.
zaten tl yeterince değer kaybetti daha fazla değer kaybedemez.
eşinizle korumasız seviştiğinizi ve yakında bebek bezi masrafınız olacağını gösterir.