bugün
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- masklavinin bu aralar çok gergin olması26
- eski bir anı hatırlamak14
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması12
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri20
- anın görüntüsü9
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması21
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- ekrem imamoğlu44
- muhalifler neye muhalifler17
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek10
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması25

entry'ler (7326)
Beraber içilir mi amk.
Oha adam hala yaşıyor.
200 gün sonra girdiğimde söylediğim sözdür.
Sözlük ölmüş, buraya naptınız?
Sözlük ölmüş, buraya naptınız?
Varsa alırım bir dal.
4 yıl önce şöyle bir entry yazmışım: (bkz: #33367924)
çünkü doğduğum köy o şehrin yakınlarındaydı ve hiç görmemiştim, karabağ'da bir köyde doğdum ama zannedersem artık herkesin aşina olduğu gence şehirinde büyüdüm. anamın babamın kucağındaymışım daha oralardan göç ederken.
yemin ederim çırpınırdın karadeniz'i duyduğumda kaçardım, "ah ölmeden bir görseydim, düşebilsem torpağına" sözü geçtiği için.
hiç umudum da yoktu merak eden eski entrylerime baka bilir kaybeceğimizi düşünüyordum ama kazandık. şimdi azad olundu şehirler, köyler.
4 yıl önce şu entry'yi yazdığım halı düşünüyorum. aklıma gelirmiydi? asla gelmezdi. aklıma hayalıma gelmezdi. 30 yaşında adamı ağlatan 2020 daha bize neler yapmaz, vay be.
şimdi ben ne yapayım, nasıl gideyim oralara bilmiyorum valla. allah sen ne büyüksün.
çünkü doğduğum köy o şehrin yakınlarındaydı ve hiç görmemiştim, karabağ'da bir köyde doğdum ama zannedersem artık herkesin aşina olduğu gence şehirinde büyüdüm. anamın babamın kucağındaymışım daha oralardan göç ederken.
yemin ederim çırpınırdın karadeniz'i duyduğumda kaçardım, "ah ölmeden bir görseydim, düşebilsem torpağına" sözü geçtiği için.
hiç umudum da yoktu merak eden eski entrylerime baka bilir kaybeceğimizi düşünüyordum ama kazandık. şimdi azad olundu şehirler, köyler.
4 yıl önce şu entry'yi yazdığım halı düşünüyorum. aklıma gelirmiydi? asla gelmezdi. aklıma hayalıma gelmezdi. 30 yaşında adamı ağlatan 2020 daha bize neler yapmaz, vay be.
şimdi ben ne yapayım, nasıl gideyim oralara bilmiyorum valla. allah sen ne büyüksün.
onu bunu bilmem de savaşı ben kazandım. ben ailem kazandı. çünkü ben karabağın bir köyünde doğdum ve daha yaş almadan ailemin kucağında göç ettirildim ata torpağımdan. dünden beri ağlıyorum ki yeniden doğduğum köye gideceğim, ölmeden bir kere göreceğim.
gerisinde azerbaycan da türkiye de rusiya da kazanmış ola bilir beni ilgilendirmiyor, yalan yok.
gerisinde azerbaycan da türkiye de rusiya da kazanmış ola bilir beni ilgilendirmiyor, yalan yok.
Ermenilerle savaşta olduğumuz halde aptal yarıştırmalara girmeyeceğim başlık. Gerçekten ırkçılıkla zeka ters orantılıdır.
Arkadaşlar sanırım ben delirdim. Gercekten artık uyuyamıyorum üstüme sürekli bomba düsecek gibi hissediyorum. Sürekli cam açık ses dinliyorum birşey duymak için. Ben gerçekten delirdim heralde amk.
Adı üstünde savaştır, daha ne yazılabilirki.
Ülkem bombalanıyor, şehrim bombalanıyor, doğduğum toprakları hiç görmedim. korkuyor muyum? Evet korkuyorum. Şimdi beni kınarlar. Artık milliyetcilik laflarını bırakacak, kör cesaretin anlamsız olduğunu bilecek yaşa geldim sanırım. Bu gecede uyuyamadım, bilmiyorum neler olacak. Yarınım belirsiz, bugünüm zaten yok. Benim kaderimde böyleymiş diyip kabul etmek lazım bilmiyorum. Bu boşluk hissi daha önce hiç yaşamadığım birşey.
Ülkem bombalanıyor, şehrim bombalanıyor, doğduğum toprakları hiç görmedim. korkuyor muyum? Evet korkuyorum. Şimdi beni kınarlar. Artık milliyetcilik laflarını bırakacak, kör cesaretin anlamsız olduğunu bilecek yaşa geldim sanırım. Bu gecede uyuyamadım, bilmiyorum neler olacak. Yarınım belirsiz, bugünüm zaten yok. Benim kaderimde böyleymiş diyip kabul etmek lazım bilmiyorum. Bu boşluk hissi daha önce hiç yaşamadığım birşey.
Canı sıkılan, 30'luk abiden tavsiye isteyen gelsin. Kapımız hep açık.
Bir zamanlar buralar çok güzeldi. Sabaha kadar birbirimizi yerdik, gırgır şamata dönerdi. Ben vefalı insanım, hala sözlüğe giriyorum ama bir zamanlar sabahlar olmasın dediğim kişiler ya silik olup gitmişler ya da en önce 1 yıl falan entry girmişler.
Çok üzülüyorum amına koyim, kendimi yapayalnız hissediyorum. Elimde değil. Çıkıp gideyim bari, kalmamış o eski günlerden hiçbir şey.
Çok üzülüyorum amına koyim, kendimi yapayalnız hissediyorum. Elimde değil. Çıkıp gideyim bari, kalmamış o eski günlerden hiçbir şey.
izmirli olduğunu öğrenmem benim için de şaşırtıcı oldu. Senelerce aldatılmışız...
Bari yaşayacağımız acıya siz karışmayın amın feryatları yeter ya.
sayısı bir hayli fazladır.
sen kimsin ulan caşıt doğru söyle.
karı lazım evlenmelik.
8. nesil adammış..
karı lazım evlenmelik.
8. nesil adammış..
ilgilenen varsa tanıtayım kendimi.
tamamen evcil bir hayvanım...
tamamen evcil bir hayvanım...
12.nesil veledlerin dolaştığı yerde kral olmaktır.
nerdesiniz yoldaşlarım, beni neden yalnız bıraktınız?
hepsi evlendi tabi. ben kaldım sap gibi amk.
nerdesiniz yoldaşlarım, beni neden yalnız bıraktınız?
hepsi evlendi tabi. ben kaldım sap gibi amk.
liseliler de üniversiteliler de bi bok bilmez. ergenler sizi kumda oynayıverin hadi yavrum.
(bkz: sekizinci nesil yazar olmanın dayanılmaz hafifliği)
(bkz: sekizinci nesil yazar olmanın dayanılmaz hafifliği)
"Bizə heç kim azadlıq vermiyib, biz azadlığımızı şəhidlərimizin qanı ilə almışıq."
ƏBÜLFƏZ ELÇiBƏY
ƏBÜLFƏZ ELÇiBƏY