bugün
- yalarım8
- saraca silsüpüroğlu16
- kul hakkı yer misiniz9
- cumhurbaşkanı olunca yapılacak küçük şımarıklıklar16
- ups boobss'un poposunda ki ben13
- aşık olunan kişiyi unutmak için 6 ay yeterli15
- sözlük yazarları şu an ne giyiyor soruns17
- ups boobss'un online olması15
- melek mosso11
- tarkan'ı kim dinliyor22
- iş yerinde insanı çileden çıkartan şeyler16
- kızınca verilen tepkiler14
- 27 eylül 2023 adana demirspor beşiktaş maçı21
- ak partililer olmasa ülke elden gitmişti10
- çocukken sanılan şeyler14
- magicovento8
- true nickli yazar8
- mansur yavaş ve ekrem imamoğluna destek vermiyoruz16
- zebani efe'nin müslüman olması31
- true ve eloria aşkı8
- selanik te doğan türk olur mu12
- para bok huzur yok10
- anın görüntüsü8
- eloria vs iremga20
- mülteci düşmanlığının altında yatan temel neden12
- oflu kafakoparanus12
- true'ya evlenince ne takacaksınız20
- sayın kılıçdaroğlu kurultaydan güçlenerek çıkacak9
- istanbula artık arapbul denmesi gerektiği11
- kemalistleri her seçimde pert eden parti9
- 100 yıldır atatürk'e karşı zafer elde edememek33
- eloria31
- atatürkün namaz kılarken fotoğrafının olmaması16
- rakı içmekten siroz olmak11
- beşiktaş11
- günaydın deme selamünaleyküm de33
- akp nin 100 bin kişilik troll ekibi10
- türk kızlarının kibar erkeklerden hoşlanmaması10
- içtim şarabı siktim arabı12
- en havalı meslekler14
- pandemi dönemini özlemek14
- içinde şu oyuncu varsa izlemem dediğiniz ünlüler16
- true'nun yetkili olması11
- yakışıklı erkeklerin kapılmış olması8
- güne bir ayet bırak10
- otomatik vites kullanan erkek9
- 30 yaşında adamın veremediklerini veriyor10
- 26 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı21
- alucra'nın türkiye en güzel ilçesi olması8
- mauro icardi11

entry'ler (6885)
yeni zelanda christchurch şehrinde cuma namazı çıkışıa esnasında gerçekleşen saldırıdır.
kominizm güzellemesi veahut kötülemesi yapmayacağım ancak yollar ülke refahı ile kıyaslandığında fena değil. ana yollar genelde 4 şerit.
şehir içinde bir yere gitmek istiyorsanız eğer sakın kendim araç veyahut motor kullanayım demeyin. grab uygulaması ile her yerde motor veya taksi çağırılıyor. trafikte bulununca neden kullanmayın dediğimi anlayacaksınız.
1500usd emekli maaşı ile burada hizmetçili bir yaşam süren batılılar oldukça fazla.
insanlar trafik haricinde oldukça sevecen. dakikalar içinde yüzlerce korna sesi duyacaksınız ancak buna dönüp bakmamayı 3 dakika kadar sonra öğreneceksiniz.
ülke 10 yıl içinde kendince oldukça gelişme göstermiş. yani öyle iskandinavvari bir durum değil elbette. kendine göre oldukça gelişmiş denebilir.
hanoi başkenti ve ülkenin kuzeyinde. güneyde ise ho chi minh kenti adeta ikinci bir başkent gibi.
kırsalda başı boş gezinti gayet hoş olsa da savaştan kalan mayınlar halen oldukça fazla ve daha evvel ölümlü vakalar yaşanmış.
yemeklere önyargı ile yaklaşmayın derim. ilk etapta garip görüntülere sahip olsalar da yediğinizde fena olmadıklarını göreceksiniz.
fıçı bira olarak dünyanın en ucuz birası yerel olarak burada. kıyaslamak gerekir ise öğrendiğim kadarı ile 5 bardağının fiyatı yaklaşık 500ml suya eş.
kendi işini yapmayanlar hariç tembel olduklarını söylemeliyim. tarlada çalışan köylüleri bu kapsamın dışına alıyorum.
havası kuzeyde güneye göre daha serin olsa da tropikal iklim ve serin denen şey de çok sıcak olmayan bir şey. hani bizde iç kesimlerde nem azalırve hava daha kuru olur. burada iç kesimler çok nemli sahil kesimi ise aşırı nemli.
tropik meyve konusunda ise bir cennet. ejder meyveli smoothie sokakta bile bulunuyor swh
türk vatandaşları temin edeceklerin gelmeden davetiye almaları gerekiyor. bunun için şu adres ile irtibata geçmek yetiyor.
https://vietnamrehberi.com/
son zamanlarda buraya turist olarak gelip çalışan veyahut saçma işlere bulaşanlar sebebi ile prosedür biraz sıkıntılı gibi.
dilleri kesinlikle çok zor.
bu daha başlangıç. zamanla yine bir şeyler karalarım.
şehir içinde bir yere gitmek istiyorsanız eğer sakın kendim araç veyahut motor kullanayım demeyin. grab uygulaması ile her yerde motor veya taksi çağırılıyor. trafikte bulununca neden kullanmayın dediğimi anlayacaksınız.
1500usd emekli maaşı ile burada hizmetçili bir yaşam süren batılılar oldukça fazla.
insanlar trafik haricinde oldukça sevecen. dakikalar içinde yüzlerce korna sesi duyacaksınız ancak buna dönüp bakmamayı 3 dakika kadar sonra öğreneceksiniz.
ülke 10 yıl içinde kendince oldukça gelişme göstermiş. yani öyle iskandinavvari bir durum değil elbette. kendine göre oldukça gelişmiş denebilir.
hanoi başkenti ve ülkenin kuzeyinde. güneyde ise ho chi minh kenti adeta ikinci bir başkent gibi.
kırsalda başı boş gezinti gayet hoş olsa da savaştan kalan mayınlar halen oldukça fazla ve daha evvel ölümlü vakalar yaşanmış.
yemeklere önyargı ile yaklaşmayın derim. ilk etapta garip görüntülere sahip olsalar da yediğinizde fena olmadıklarını göreceksiniz.
fıçı bira olarak dünyanın en ucuz birası yerel olarak burada. kıyaslamak gerekir ise öğrendiğim kadarı ile 5 bardağının fiyatı yaklaşık 500ml suya eş.
kendi işini yapmayanlar hariç tembel olduklarını söylemeliyim. tarlada çalışan köylüleri bu kapsamın dışına alıyorum.
havası kuzeyde güneye göre daha serin olsa da tropikal iklim ve serin denen şey de çok sıcak olmayan bir şey. hani bizde iç kesimlerde nem azalırve hava daha kuru olur. burada iç kesimler çok nemli sahil kesimi ise aşırı nemli.
tropik meyve konusunda ise bir cennet. ejder meyveli smoothie sokakta bile bulunuyor swh
türk vatandaşları temin edeceklerin gelmeden davetiye almaları gerekiyor. bunun için şu adres ile irtibata geçmek yetiyor.
https://vietnamrehberi.com/
son zamanlarda buraya turist olarak gelip çalışan veyahut saçma işlere bulaşanlar sebebi ile prosedür biraz sıkıntılı gibi.
dilleri kesinlikle çok zor.
bu daha başlangıç. zamanla yine bir şeyler karalarım.
barış antlaşmasını revize etmek için savaş gerekir uhterem gerzeklik.
Bir diğeri her yenilen haltı savunan iktidar yanlısıdır.
muhabbet esnasında yere tükürüyorlar.
moğolistanda olmamı haber alan yazarların ardı ardına ekledikleri moğol temelı girilerden biri.
sainshand dan şehir dışına çıkınca yarım saat süren maanstır.
sovyetler zamanında 500 budist rahibi katletmişler.
bir mistik enerji merkezi olarak biliniyor. ben aldıysam da haberim yok.
resimleri eklemek biraz zaman alacak gibi.
sovyetler zamanında 500 budist rahibi katletmişler.
bir mistik enerji merkezi olarak biliniyor. ben aldıysam da haberim yok.
resimleri eklemek biraz zaman alacak gibi.
ortalama 3500 ft yürüyerek daha batıya yönelik olabiliriz.
maşallah turu atacak kedilerinden uzaklaşmıştır.
Bir Moğolia sıkıyorsa çadır de bunu.
That is not a fucking tent. That is just a ger.
That is not a fucking tent. That is just a ger.
Tiyansan (t büyük) ile oradayım.
isimlerindeki harlerden üç tanesi hariç diğerleri farklıdır.
benzer olan harflerin ise yerleri farklıdır.
i harfi hitlerin ikinci iken stalinde beşincidir.
t harfi hitlerin ikinci iken stalinin ikinci harfidir.
l harfi ise aynı yani dördüncü harfdir.
benzer olan harflerin ise yerleri farklıdır.
i harfi hitlerin ikinci iken stalinde beşincidir.
t harfi hitlerin ikinci iken stalinin ikinci harfidir.
l harfi ise aynı yani dördüncü harfdir.