bugün
- anın görüntüsü17
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz18
- gezi parkını yakmak8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması26
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın15
- en uzun bekletilmiş erkek16
- erdoğan sonrası hükümet29
- espressolab20
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- bantla bantla da nereye kadar9
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- ekrem imamoğlu48
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar26
- fotokopici bi erkek39
- ali koç10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- true nun çaylak olması8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13

entry'ler (766)
Dikta rejiminin terörüne maruz kalmış iki komik kardeşin youtube kanalı.
2073 km de gittim,önemli olan o kızın doğru kız olduğunu bilmek,yarı yolda bırakılmayacaksanız gerçek aşk için mesafeler okadar önemli değildir.
Duygusal nedenlerin dışında bukalemunların renk değiştirmesinde en önemli neden vücut sıcaklığını belirli aralıkta tutabilmektir,kısacası renk değiştirerek soğuracağı ışın miktarını azaltarak veya arttırarak vücut sıcaklığını korumakta önemli bir etkendir.
Bir erkeğin yalnız yaşaması kadar normaldir. Halkımızın bu ‘kadın erkeğe muhtaçtır’ düşüncesinden kurtulması gerekmektedir,cahil toplum olmaktan kurtulmanın ilk yolu Atatürk’ün de üzerinde durduğu kadın-erkek eşitliğini benimsemektir.
Atatürk’ün uzaydan geldiğini falan düşünmeyen teyzedir,videoyu izledikten sonra kadının bu cümlede Atatürk gibi bir liderin bir daha bulunamayacağını belirttiği gayet açıktır. Ama yapacak bir şey yok,malesef ülkenin koyun zihniyetinin anlaması için basit ve anlamsız cümlelerle konuşmak gerekiyor.
Eyyyyy okur.
Azim ve kararlılık ile sürdürmüş olduğu coca-cola protestoları yerine ulaşmış olan validir. Bugün istanbul Valiliği’ne atanmıştır.
(bkz: http://www.cnnturk.com/ha...anta-icerek-protesto-etti)
(bkz: http://www.cnnturk.com/ha...anta-icerek-protesto-etti)
Vatan sağ olsun elbette ancak vatan sağ olsun diyerek bu olayın üzerini kapatmaya çalışan kitleyi empatiye davet ediyorum,olay soruşturulmalı ve doğuda zor durumda vatani görevini gerçekleştirmeye çalışan kardeşlerimize ‘insan’ gibi muamele edilmelidir.
Her zaman her sözlükte olan oladır,önemli olan kaliteli yazar kitlesinin bahsettiğimiz yazarlara olan oranıdır. Umalım ki en yakın zamanda sözlük hakettiği kaliteye geri döner.
the greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it.
Stanley Kubrick.
Akıllara weeknd'in 'false alarm' isimli şarkısının klibini getirir.
Az önce yarı uykuluyken annem geldi,sarılmaya çalıştı uzaklaştırdım. Alkol mü aldın diye sordu,ben de hıhı dedim.
Gerizekalı diyip çıktı.
Gerizekalı diyip çıktı.
Sanırım sarhoşum bu gece.
Aileye sahip olduğum için mutlu olmam gerekirken bana intihar fikrini sevdiren ailem oldu. Ölümümün kendi elimden olması fikri beni rahatlatıyor çünkü çok huzursuzum ve hiçbir zaman düzelmeyecek gibi hissediyorum,dünya ve hayat çok anlamsız ve kurulu düzen eğer zengin değilseniz hayatınız boyunca size eziyet etmeye kurgulanmış. Sevdiğim kızı geride bırakıcağımı bilmesem belki şimdiye kadar durmazdım bile,ama bu fikri fiile dönüştürmek için cesaretimi çok iyi toparlamam gerekirdi,bilmiyorum yapabilirmiydim..
Politeizmin hakim olduğu coğrafya yüzölçümü bakımından çok daha fazla olurdu.
Yanına yatar sarılıp dizi izlerim,saçıyla oynarım,ellerimle beslerim.
Halk arasında rüyalanma olarak tabir edilen uyku halinde ereksiyon durumu görülürdü. Sperm üreten seminifer tübülleri çok çalışmak için zorlanmadığından azgınlık daha az olucaktır.
insanlar şimdikinden daha sosyal ve daha verimli olucaktır.
insanlar şimdikinden daha sosyal ve daha verimli olucaktır.
Midem bulanıyor.